Narkotikai - Jie neišsprendžia tavo problemų. Jie tik atitolina

2011.05.07 patalpino whatnaa
  • 114
38
Narkotikai
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
antipropaganda prieš 4022 d. Atsakyti   
Psichologas Benny Shannon mano, kad Mozė buvo apvaigęs nuo ayahuskos pagamintos iš akacijos todėl tai sukėlė jo dieviškas vizijas.
Jėzus galimai naudojo kanapių aliejų gydydamas žaizdas, kataraktą ir t.t
Baltai augino kanapes ir jomis svaiginosi.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4361 d. Atsakyti   
Nusisnekat kaimieciai, kalbant apie priklausomybes, tai pavojingiausia yra fizine priklausomybe, kai tiesiog nenoredamas ,tavo kunas reikalaus dozes, joint'o ir nieko negali padaryti, parduosi viska, kad tik gauti ta doze.

Zole, ecstasy's ir kai kurie kiti narkotikai jos nesukelia, jie gali sukelti psichologine priklausomybe- o cia jau nuo zmogaus priklauso. Psichologine priklausomybe galima , kad ir saldainiams turetu. Jeigu zmogus stiprus , tai betkada gali sau pasakyti ne.

Be to , gal kas zino iskur gauti kvaitulini salavija? salvia divinorum , pilnas pavadinimas :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4421 d. Atsakyti   
p.s. ir taip vadinami vartai i narkotiku pasauli yra ne zole o alkoholis ir cigaretes, nes didesnis sansas kad zmogus is vis nieko nebandys jie bus vissiskai blaivo mastymo.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4421 d. Atsakyti   
alkoholis yra baisesnis narkotikas bet kokiu atveju nei zole, nuo zoles bent jau zmones nesidaro agresyvus, ir kenkia maziau, pasidomekit moksliniais tyrymais naujausiais, o ne tais kur bezdzionem uzdeda duju kauke ir paleidzia 3000 doziu vienu metu ir poto raso neva smegenu lasteles zuva. Paziurekit i ka xmones alkoholis pavercia prie kiosku uztenka nueiti, kas antra moteris sumusta seimose.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4435 d. Atsakyti   
Pusdurniai jūs blt... žolė yra psichotropinė medžiaga, kuri parūkius paveikia smegenų veiklą ir kaip ką ji veikia, vienus slopina, kitus suaktyvina ir t.t. nesakykit, kad nesinori išmėginti konors stipresnio, nes jei taip nėra jums, nereiškia, kad nėra kitiems. visus veikia skirtingai. jei sakot, kad tai nėra priklausomybė, kodėl nenustojat to daryt? "parūkau kartais" ; "parūkau per šventes ar progas"ir t.t. bet kažkodėl rūkot ir nesusimąstot, kad negalit nerūkyt... kodėl žmonės, kurie rūko jau ne vienerius metus, vis dar rūko? nes patinka? ar dėl to, kad negali sustot? nei vienas rūkantysis nepasakys, kad todėl, jog negali sustot, kaip ir tie, kurie rūko tabaką. priklausomybė tokia didelė, kad būtinybė neatskiriama nuo patikimo. o tiems, kurie sako, kad nesinori bandyt konors dar, siūlau nueit i priklausomybės centrą ar pašnekėt su žmonėm, kurie nėra jūsų "draugų" rate, kurie lygiai kaip jūs rūkot ir teigiat, kad tai nėra blogai. nemanau, kad narkomanai iškart pradėjo nuo amfos ar kokio kito shudo... ir ginčytis čia galima kiek tik sveikata leis. man nuoširdžiai po..ui, ką kas vartoja ir kiek, kol manęs tai liečia, tik gaila, kaip patys žmonės save apgaudinėja
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4582 d. Atsakyti   
Zole narkotikas !!! rukau jau 5 metus beveik kasdien... buna neparukau savaite.. tada vel menesis... nereik saves apgaudinet !!! nesutinku tik su vienu teiginiu, jog po zoles atsiranda noras stipresniem narkotikams.. manau netgi atvirksciai :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4584 d. Atsakyti   
#30 pirma sužinok,kas yra narkotikai,ir kas yra žolė :)
jus aplamai,durni,ar kas jum yra? :) kokią valandą pasiskaitinėkit,ar knygose,ar dar kur,tada kažką sakykit prieš žolę :)
žiauru skaityt tokias nesąmones,kaip kad #22 :)
alkoholio ir tabako pramonė kolkas yra stipresnė,nei MJ. milžiniška priežastis,kodėl MJ nėra legali :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4730 d. Atsakyti   
Weed 1:0 Kubilius
Bratela nuotrauka
Bratela prieš 4742 d. Atsakyti   
Aš prieš narkotikus ir kitiem nesiūlyčiau ....
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4744 d. Atsakyti   
Zole yra daug kartu geriau nei alkoholis, nuo zoles nebuna pagiriu, maziau kenkia nei alkoholis nei tabakas, kodel jus zmones taip nuvertinat zole? tai daug geriau nei vartoti tabaka su alkoholiu, as pats kai to nepabandziau galvojau ne niekada tai baisiausias narkotikas, bet kai pabandai supranti kad tai nesukelia priklausomybes, tai daug geriau uz kitus zalingus yprocius, as mieliau su chebra mieliau ipusiu pasijuoksim, paprikolinsim, nei eisim daryti nesamoniu ir po to del ju gailesimes...
Nuotraukos nėra
JancukasR prieš 4746 d. Atsakyti   
NET KAVA(KOFEINAS) IR CUKRUS YRA LEGALIZUOTI NARKOTIKAI IR VISIEM NERUPI, NES IS SITU NARKOTIKU YRA KRAUNAMI MILIJONAI..!
CRONUS nuotrauka
CRONUS prieš 4746 d. Atsakyti   
Hail DM
zvp nuotrauka
zvp prieš 4746 d. Atsakyti   
#24 Mes nesiginčijom, o diskutavom. Ir kaip matai, wtf. gražiai užbaigė pokalbį ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4747 d. Atsakyti   
#23 #22 dont worry be happy!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4747 d. Atsakyti   
Neatsibodo jum dar beprasmiškai ginčytis?lyg kažką tuom pasieksit..
wtf. nuotrauka
wtf. prieš 4747 d. Atsakyti   
#22 Na tai nebuvo adresuota butent tau, kompromiso bendro kaip ir nesurasim manau. Pukiai suprantu tavo nuomone ir suprantu, kad nei tu man irodysi kad zole yra baisu, nei as tau irodysiu priesingai ;)
zvp nuotrauka
zvp prieš 4747 d. Atsakyti   
#21 Aš juk sakiau, cituoju "Rūkyti (nesvarbu ar tabaką, ar marihuana nėra sveika)."
Aš nesakau, kad alkoholis ir cigaretės yra geriau. Aš nesakau išvis, kad tai yra gerai. Pati rūkau ir žinau, kad sau kenkiu. Pripažystu, kad esu priklausoma. Man juokinga, kad rūkantieji žolę tai neigia.
Žinok dabar nelabai galiu atrašinėt Tau ilgą litaniją, bet pasakysiu tik tiek, kad bent jau mano atveju, valstybė nepadarė jokios įtakos. Kai susiformavo toks mano požiūris aš dar į darbelių pamoką mokykloje vaikščiodavau ;)
A, ir beje sakai Tave nervina (negali pakęsti), kai žmonės neišmanantys apie ką kalba bando kažką įrodyt. Kaip suprantu, tai skirta man :) Tai va, galiu atsakyt, kad man nebūtina nužudyt žmogų, kad suprasčiau, jog tai yra blogas poelgis; man nebūtina šokt nuo stogo, kad suprasčiau, jog galiu nusilaužt sprandą. Jei nesupratai, ką tuo norėjau pasakyt - paaiškinsiu. Man nebūtina pradėt rūkyt žolę, kad suprasčiau, kas tai per š. ;)
wtf. nuotrauka
wtf. prieš 4747 d. Atsakyti   
#20 Kiek rukantis cigaretes zmogus per diena paprastai suruko ju? 10? 20? Tu tik palygink, kur surukyt 10-20 cigareciu per diena ir kur viena suktine per diena? Manai tos cigaretes bus sveikesnes delto, kad jos neturi ryskiai jauciamo poveikio? Nesakau kad rukyti marichuana yra sveika ir tavo plauciai bus svarut svaruteliai, sakau kad tai yra SVEIKIAU nei rukyti cigaretes.
Sutinku, kad dauguma narkotiku buvo naudojami medicinoje, taciau tik kaip nuskausminamieji, o daugiau teigiamu poveikiu kaip ir neturejo.
Lyginau su alkoholiu todel, kad nuo jo jauciamas poveikis iskarto ir tiesiogiai, kaip ir nuo zoles. Del to ir palyginau poveikius ir emocijas. Seip tikrai butu idomu isgirsti tavo argumentus kodel alkoholis ir cigaretes yra geriau nei marichuana.
As nesakau kad piktnaudziauti ir rukyti zole del pramogos yra gerai. Gerai yra jeigu zmogus naudoja ja medicinos tikslais. Tiesiog yra senu laiku priimtas mitas, kad tie kurie ruko zole, anksciau ar veliau pereina prie stipresniu, sintetiniu narkotiku, ko visi labiausiai ir bijo. Jeigu karta i savaite vartojantis zole zmogus gali but vadinamas narkomanu, tada tvirtai sakau, kad zmogus isgeres vaistu nuo galvos skausmo, zmogus prie tv ziurintis krepsini su alaus buteliu rankoj irgi yra narkomanas, kad per vestuves ar kitas sventes susirenka vieni narkomanai
Ar bent bandei pasidomet zole, kodel nelegalizuojama, kodel pripazinta kaip baisiausias narkotikas, kada ir kodel prasidejo propaganda pries zole?
Dabar tiesiog valstybe pasake, kad tai yra negerai ir visa tauta tiki ir kovoja pries tai, man tai tiesiog yra kvaila. Isteisinti nebandau, tiesiog renkuosi tai kas man geriau ir mano nuomone sveikiau ir negaliu pakest kai zmones neismanantys apie ka kalba bando irodyti tai ko nera.
zvp nuotrauka
zvp prieš 4747 d. Atsakyti   
#19 Kiek žinau didžioji dauguma narkotinių medžiagų buvo naudojamos medicinoje ir tik po kurio laiko žmonės pradėjo vartoti linksmumo dėlei, arne? Taigi nieko keisto, kad tai gali būti vaistas nuo skausmo.
"Taip pat rukyti gryna marichuana yra zymiai sveikiau nei cigareciu tabaka." Nesutinku. Rūkyti (nesvarbu ar tabaką, ar marihuana nėra sveika). Rūkydamas cigaretes kenki širdies veiklai, kraujagyslėms, kas be ko plaučiams (taip, taip aš puikiai išstudijavus cigarečių pakelius ;)) ir t.t. Rūkydamas marihuaną kenki savo protinei veiklai - sulėtėja reakcija, atmintis...
Sakai, neteko girdėt, kad apsipūtęs smurtauja? Lygini su alkoholiu. Palygink su tabaku.
Beje, norėčiau pridurt - nesmerkiu žmonių, kurie rūko. Ne mano reikalas. Tik negaliu pakęst, kai visas šitas š yra bandomas išteisint ;) Dabar tik NEPRIIMK ASMENIŠKAI, tačiau narkomanai niekada nepripažins, kad tokie yra ;)
Įdomu ar bandžius aš? ;) Nebandžius, nors progų buvo per akis. Ir, tiesą sakant, didžiuojuos savimi, nes turiu savo tvirtą nuomonę apie visą tai ;)
wtf. nuotrauka
wtf. prieš 4747 d. Atsakyti   
#18 Man tik idomu, ar pats esi bandes ir bent kiek pasidomejes poveikiu? Visu pirma nuo marichuanos tiesiogiai nera uzregistruotos nei vienos mirties. Taip pat rukyti gryna marichuana yra zymiai sveikiau nei cigareciu tabaka. Kiek nuo alkoholio ir cigareciu kasmet mirsta? Milijonai. Kai kuriose salyse ji yra naudojama ir kaip vaistas nuo skausmo, anoreksijos, zenkliai sumazina epilepsijos priepuolius, taipogi yra irodyta, kad zudo vezines lasteles.
Toliau palygink apsiputusi zmogu ir prisigerusi? Kuris didesne gresme aplinkiniam? Ar daznai ir isvis ar esi mates straipsni sakanti kad apsirukes zmogus kazka nuzude, suniokojo ar panasiai. Man asmeniskai nera teke matyti. Tiesiog nera tos agresijos ar blogu emociju. Muzika pasidaro grazesne, o maistas skanesnis.
Tiesiog lietuva nuo sovietu laiku yra gerianti tauta o apie kanape nelabai kas ir nori suprasti. Neretai zmones suzinoje kad rukau, ziuri kaip i narkomana subadytomis venomis ir zmogu be ateities. Supratimo truksta, dauguma net nebande ir neisigiline smerkia tai.
zvp nuotrauka
zvp prieš 4747 d. Atsakyti   
#wtf. galvojau protingas žmogus esi. O Tu bent pabandyk įrodyt, mielai išklausyčiau
wtf. nuotrauka
wtf. prieš 4747 d. Atsakyti   
#16 Alkoholis ir cigaretes daug kenksmingesni narkotikai, bet juk cia lietuva ir niekam to neirodysi.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4747 d. Atsakyti   
#14 fizines priklausomybes - ne, psichine- taip.
Marichuana suaktyvina kazkokias "dziaugsmo lasteles" smegenyse kuriam laikui, todel ir jautiesi pakyletas linksmumo. Pastovaus vartojimo priezastis dazniausiai buna ta, kad be zoles jau neimanoma "normaliai"(t.y. taip, kaip buna apsirukius) pasijuokt ar panasiai, nors cia aisku gincytina. Beje - tai narkotine medziaga. Visi tie, kurie mano priesingai, dazniausiai yra patys vartojantys. Tokiais zodziais tiesiog yra bandoma pateisinta savo elgesi :)
zvp nuotrauka
zvp prieš 4747 d. Atsakyti   
#14 Man neįdomu, kas ten internete prirašyta. Tai yra narkotinė medžiaga, tokia pati kaip alkoholis (kaip pvz). Alkoholis sukelia priklausomybę? Sukelia. Taigi, The End
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4747 d. Atsakyti   
cha. priklausomybes zole tikrai nesukelia. dar net gali eit paskaitinet kurnors internete,daug kur prirasyta. lol
zvp nuotrauka
zvp prieš 4747 d. Atsakyti   
#12 Dėl to, kad tai mačiau ir matau. Negyvenu rožiniame pasaulyje, gyvenu tokiame, kaip ir visi. Jei Tu esi tik mėgėjas, tai tokia čia ir patirtis. Jei etatinis - sveikinu ir džiaugiuosi už Tave, kad gali laisvai atsisakyti šio įpročio (pomėgio??). ;)
wtf. nuotrauka
wtf. prieš 4747 d. Atsakyti   
#11 Pazistu daug zmoniu, tokiu kaip as. Kodel tu manai kad nuo zoles tampi priklausomas, ar is pavyzdziu aplinkoj ar delto kad tu tai girdejai?
zvp nuotrauka
zvp prieš 4747 d. Atsakyti   
#10 Tai, matyt, esi vienas iš nedaugelio ;)
wtf. nuotrauka
wtf. prieš 4747 d. Atsakyti   
#9 Patirtim.
zvp nuotrauka
zvp prieš 4747 d. Atsakyti   
#wtf. kodėl sakai, kad neišsivysto priklausomybė? Kuo remies? ;)
wtf. nuotrauka
wtf. prieš 4747 d. Atsakyti   
#7 Tu ar bent bandes ar kalbi ta ka girdejes? Duona zmones irgi valgo dar ir dar karta, tai duona narkotikas?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4747 d. Atsakyti   
#6 kaip jinai gali neissivystyti jeigu zmones ja vartoja dar ir dar karta?
wtf. nuotrauka
wtf. prieš 4747 d. Atsakyti   
#4 Priklausomybe neissivysto, taip kad nera.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4747 d. Atsakyti   
geras paveiksliukas :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4747 d. Atsakyti   
#3 Yra. ;D
wtf. nuotrauka
wtf. prieš 4747 d. Atsakyti   
Marichuana nera narkotikas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4747 d. Atsakyti   
sakyciau, tik pridaro problemu, o ne atitolina...
zvp nuotrauka
zvp prieš 4747 d. Atsakyti   
Užskaitau ;) (y)

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų