Moteriai nereikia tobulo vyro. Jai reikia vyro, - kuris ją gali priimti tokią, kokia yra, ir priversti jaustis ypatinga.

2012.01.30 patalpino coliuke_
  • 147
39
Moteriai nereikia tobulo vyro. Jai reikia vyro,
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4379 d. Atsakyti   
Koks skirtumas jei zmogus nori tegu kuria,zodziu kaip matos senas bajeris del amerikieciu,zydu ir lietuviu forumo komentaru turbut ne pokstas o gyvenimo teisybe :)
coliuke_ nuotrauka
coliuke_ prieš 4470 d. Atsakyti   
Kaip gaila, bet tada čia ne tau ir ne apie tave. Pereik į kitą kategoriją.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4470 d. Atsakyti   
kaip gaila, bet cia ne tiesa :\
coliuke_ nuotrauka
coliuke_ prieš 4475 d. Atsakyti   
Jiems sukėlė ryškiai matosi. ^^ Atrado savo pasekėją.
zvp nuotrauka
zvp prieš 4475 d. Atsakyti   
#34 Neimk į galvą. Gerai, kad žmonės šneka. Nesvarbu ar atsiliepimai teigiami, ar neigiami. Svarbu jie yra ir sukelia tiek daug emocijų ;)
coliuke_ nuotrauka
coliuke_ prieš 4475 d. Atsakyti   
#33 Dar palaikymo komanda atsirado. Pasiplokit.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4476 d. Atsakyti   
imka, (y)
coliuke_ nuotrauka
coliuke_ prieš 4476 d. Atsakyti   
Dar vienas kritikas..atrodo maža komentarų.. Tikiuosi pagerėjo ant širdies viską išsakius, bet vis tiek kursiu, nes yra žmonių, kuriems patinka ir taškas. Ir čia jokios mano audros, nes turbūt net nežinai, ką tai reiškia, jei taip sakai. Bile protingesniu pasirodyt. Iš antraščių ir paveiksliukų analizuojat žmogų..iki ko atkeliavom...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4477 d. Atsakyti   
Imka, mldc seni, +1 tau. Gerą klausimą uždavei, kuris parodo autorės nekompetenciją ir perdidelį susireikšminimą. Tokiomis sąvybėmis dažnai pasižymi jaunosios princesės, kurioms nepastoviai užeina hormonų audros ir tada jau prasideda...

O, grįžtant prie temos. Ką gi vėl eilinė tema meilė-seilė ir apsileilėjusių dEMOtyvacijų kūrimas, sąlygotas perdidelio estrogeno kiekio kiekio kraujyje.

Amžina tema ar ne ta meilė ? O dar "amžinesnė" vyras-moteris. Nei vienas romantikas to neaprašė pilnai savo daugiatomiuose romanuose, net nesugebėjo išreikšti pilnai tų jausmų. Tai tuo labiau ypatingai skurdžia ir nuvalkyta demotyvacija ir eiline antrašte.

Kaip matyti, autorė to net nesiekė, o ji tiesiog šviesiai tiesiai tarė: "aš kuriu, tai ką noriu kurti".

Iš to galima pasakyti, kad tikrai tai atspindi autorės "princesiškumą", o kitaip tariant savo ego. Deja, autore, jei eini į viešąją erdvę tai pasistenk kurti plačiai auditorijai, o ne vien savo hormonų audroms patenkinti susilydžius nuo vaikino žvilgsnio ar dar ko.

Jeigu tokia logika vadovaujiesi, tai paimk susikurk dEMOtyvaciją/as imk ir atsispausdink bei pasikabink jas ant sienų, šaldytuvo, va tada tikrai galėsi pasigirti, kad kuri tai kas tau patinka ir būtent sau.

Panašu, kad tokia logika vyrauja ir pas vyrus, kurie irgi kuria apie tai kas patinka. Turbūt nenuostabu matyti kas kartą kitą demotyvacijas su didele moteriška krūtine, kur ir Zvp nieko negali padaryti ;] taip pat ir su alumi, krepšiniu..

Anaiptol, neteisinų ir vyrų čia. Tai yra eilinės ir senai nuvalkiotos, išsisėmusios temos, kurios bendrai žemina Demotyvacija.lt lygį. Neišimtis ir šios eilinės dEMOtyvacijos apie meilę, santykius ir t.t.

Dabar dar prisikabinsiu prie antraštės. Ką reiškia "priversti jaustis" ? Tiesa kai kurioms moterims tai gana būdinga ir būtinai prašosi per jėgą :D Deja, šis dalykas kartais turi neigiamą pusę, bet ties juo neužsiciklinkime.

Taigi teiginis "priversti jaustis" yra daugiau mažiau "nonsens'as", o ar nebūtų buvę paprasčiau parašyti, kad "kuris ją gali priimti tokią, kokia yra. Tiesiog labai paprastai ir suprantamai ir nereikalinga jokia fetišistinė prievarta.

Beje, grįžtant prie Imkos iškelto analogiško klausimo. Lygiai tas pats galioja ir vyrų atžvilgiu, tad panelytės tikrai neįsijauskite per daug kažkokios ypatingos, tokiu būdu nesuteikdamos lygiavertiškumo vyrams. Nors suprantama, kad tai turėtų savaime ateiti abiejoms pusėms tiesiog gerbiant vienas kitą.

Reziumuojant, galėčiau drąsiai teigti, kad tai visgi labai paviršutiniški skrajojimai hormonų audromis ir baisiai toli nuo gyvenimo realybės. Deja, kaip realybė rodo yra visai kitaip.

O kai kam iš tokių dEMOtyvacijų išaugant teks daug žolės apšikti.

P.S. Tikrai, aš labai džiaugiuosiu, kad tokių dEMOtyvacijų šiame portale sumažėjo ir žymiai, todėl nebeatrodo, kad tai tėra tik niolikinių princesių eiliniai svaičiojimai apie meilę.

Aspkritai vertinčiau šią demotyvaciją žemiau pusės, dėl kelių priežasčių: todėl, kad pasirinkta eilinė nuvalkiota tema, nors ir tikslas paminėtas, bet su kažkokiais neaiškiais prieštaravimais "priversti jaustis", mano supratimu po žmogaus priimimo koks jis yra, tas "jaustis ypatinga" turėtų ateiti savaime. O taip pat paskutinis vynis į šią demotyvaciją toks, kad su tokia antrašte toli iki geros sentencijos.

P.P.S. Jei jau griebiat šią tematiką, tai darykite tai labai gerai, kad griebtų už paširdžių, o ne paviršutiniškai. Jei tik taip, tada geriau nemėginkite liesti šios tematikos ir palikite ją ramybėje. (:
coliuke_ nuotrauka
coliuke_ prieš 4477 d. Atsakyti   
#28 Na ačiū, kad bandai išsidergt, bet nesėkmingai. Gali toliau lankytis kiek širdis geidžia, bet vis tiek kaip kūriau taip ir kursiu.
zvp nuotrauka
zvp prieš 4477 d. Atsakyti   
Yra praktika tam skirta. O žmogus išvis nenusimanantis apie kalbamą dalyką, kritiku būti negali. Žmonės savo užgauliojimus pridenginėja žodžiu "kritika". Tu ne išimtis. Gero vakaro.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4477 d. Atsakyti   
O ar yra kokia istaiga, kuri suteikia demotyvaciju kurejo issilavinima, kad butu galima igyti profesinaluma? Ne. Taigi kas tik nori tas ir gali kritikuoti, o profesianalumo tiketis cia nera verta.
zvp nuotrauka
zvp prieš 4477 d. Atsakyti   
"Tikrosios kritikos tikslas – padėti projekto kūrėjams ir vartotojams įvertinti kūrinį, pateikiant profesionalią ir pagrįstą analizę iš šalies." Profesionalumo iš Tavo pusės nematau.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4477 d. Atsakyti   
elementarybiu*
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4477 d. Atsakyti   
Jeigu liepiat kritikui eit kurti paciam, tai matomai nezinot kas yra kritikai, turbut teks eit kurti demo: Kritikas, tai toks zmogus, kuris nesugeba pats nieko sukurt. Tadaa va jum ir demo, bet deja tokiu elemtarybiu as nenoriu kurt.
zvp nuotrauka
zvp prieš 4477 d. Atsakyti   
#23 Labai gaila, bet teks Tave nuliūdinti. Anksčiau tokio tipo demo buvo žymiai daugiau, dabar jų skaičius pastebimai sumažėjęs.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4477 d. Atsakyti   
Neatspejai ko as cia siekiu, mano tikslas buvo tiesiog kazka sunervuot ar panervuot, tiesiog patenkint savo blogaji ego. Demotyvacijoj.lt seniau daznai lankydavaus iki tol kol ji pavirto vat butent tokiu "PMS" puslapiu, kuo nebuvo kurta, tokiom mintim yra atitinkami puslapiai, forumai kur pilna bendraminciu su kuriais gali aptart, bet kai sis puslapis pavirto ir butent i tokiu minciu kratini, norisi tokius demo kurejus kaip, nors patraukt uz danties, kad susiprastu ir ieskotu tinkamos vietos kurt siais mintis.
Viskam yra ribos, bet su tokiais kiekiais jau senai perzengta.
zvp nuotrauka
zvp prieš 4477 d. Atsakyti   
imka, nepuldinėk kitų žmonių pats/pati negalėdamas(-a) pasiūlyt kažko geresnio. Visi moka pakalbėt, bet kai reikia kažką padaryt šnipštas gaunasi. Kiekvieno skonis skirtingas, vieniem patinka vienokios demo, kitiem kitokios. Šiame puslapyje patalpinta tūkstančiai demotyvacijų, manau, tikrai rasi savo skonio.
coliuke_ nuotrauka
coliuke_ prieš 4477 d. Atsakyti   
Tai užsiregistruok ir visiem tokiem kūrėjam ir kūrėjoms parodyk pavyzdį, kaip reikia kurti demotyvacijas. Kas iš tos tavo kritikos? Ką pakeisi? Pasaulį? Mane? Šį puslapį? Galvoji prarasiu motyvaciją ar norą čia lankytis? Rašyk nerašęs/nerašius, bet manęs tas neveikia. Niekas tavęs neverčia spoksoti į tai, kas pagal tave buka, lėkšta, nesusiję ar dar velnias žino kas. Kažką pasakau tuoj išvedi savo teoremas, kad save išaukštinu ir bla bla bla. Neatsakau - vaikas esu. Žmogau, tau čia ne pokalbių laida kokia.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4477 d. Atsakyti   
Tokiu, kaip tu demo kureju netik, kad pilna, o per pilna. Jei galvoji, kad esi kazkokia isskirtine ir nepakartojama velgi kazkas negerai su tavimi, jei nesi mazas vaikas :( O kad tokiu kaip as pilna tai net ir diskusijos nera.
Ir kaip suprast anonymous? Kas is to jog tu esi uzsiregistravusi coliuke_? Anonymous siuo atveju ir as ir tu vienodai esam.
coliuke_ nuotrauka
coliuke_ prieš 4477 d. Atsakyti   
Galvoji kieta atėjus čia kažką vemt anonymous vardu? Tokių kaip tu pilna.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4477 d. Atsakyti   
Ribu tikrai neperzengiu ir nematau kokius zodzius cia tureciau valdyti. Nei psichoterapeutu/te as saves neisivaizduoju. Ir tikrai nera uz ka cia man dekoti :)
coliuke_ nuotrauka
coliuke_ prieš 4477 d. Atsakyti   
#16 Nereikia manęs analizuot labai ačiū už išskirtinį dėmesį. :) O tu save psichoterepeute/psichoterapeutu įsivaizduoji? Valdyk žodžius, nes nesu tau jokia mažvaikė.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4477 d. Atsakyti   
Perziurejus tavo dauguma demo jos visos kone tokiu pat stiliumi pakomentuotos, tai gali reikst, kad tikrai parodo tavo asmenybe. Nors viskas ten labai elementaru, bet sutikciau, jog nekiekvienas mazaikis taip parasytu, nebent copy paste :)
coliuke_ nuotrauka
coliuke_ prieš 4477 d. Atsakyti   
Man tai ne. :) Ką kuriu nebūtinai turi atspindėt mano amžių ar asmenybę, deja.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4477 d. Atsakyti   
Na tuo prasciau tau paciai, jeigu klydau del metu. Na iki 18 dar dar tokias demo kurt ir taip gint savo pozicija, bet kuo toliau tuo tik parodo, kad tau blogai kazkas.
coliuke_ nuotrauka
coliuke_ prieš 4477 d. Atsakyti   
Tiesiog man neįdomu. Nematau prasmės čia su tavim. Ir jei galvoji, kad dėl to gali nuspręst, kiek žmogui yra metų, čia labai suklydai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4477 d. Atsakyti   
Tavo tokie atrasymai tik patvirtino mano spejimus, kad esi dar jauna paugle su vaiko mastymu, kuri nesugebedama laimet diskusijos meta "ignora".
coliuke_ nuotrauka
coliuke_ prieš 4477 d. Atsakyti   
Žinai ką? Ignoras tau bendrauk su savim.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4477 d. Atsakyti   
Ah pati nemegsti jeigu kas nurodineja ka daryt, o man kiek nurodymu prirasei, kas cia dabar dvigubi standartai, m? Na jeigu yra chatas sukurtas reiskiasi, kad galima bendraut kokia tik nori forma tave gali kritikuot, klausinet, lygiai kaip tu gali bet kokia nesuformuluota minti cia padaryti demotyvacija su belekokiu paveiksleliu. Taip kad nereikia isizeidinet gavus kritikos ir tik pasakius, kad cia laisva salis uzdraudinet man ka nors daryt. ;)
coliuke_ nuotrauka
coliuke_ prieš 4477 d. Atsakyti   
#8 Pats/pati sau atsakyk. Aš čia ne tam, kad atsakinėčiau į tavo klausimus. :) Tai nespaudinėk iš eilės ant kiekvienos demotyvacijos, jei jau tau taip neramu arba rask įdomesnį tinklapį. Tau nepatinka, tai kažkam kitam patinka. Aš kuriu tai, kas man patinka.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4477 d. Atsakyti   
Plius nieko tau neaiskinau, tik paprasiau. Antra atsakyt i klausima tai ir nesugebejai :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4477 d. Atsakyti   
Laisva tam, kad tobuletume, o ne tam kad kurtume tokias "demo".
coliuke_ nuotrauka
coliuke_ prieš 4477 d. Atsakyti   
#5 Lietuva laisva šalis. Noriu ir kuriu, tad prašau nesikabinėti ir neaiškinti.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4477 d. Atsakyti   
Coliuke, prasau visuomenes labui, nebekurk tokiu demo.. Nes tai ir taip yra aisku kaip diena.
Ir siaip iskilo klausimas, tai ka vyram tokios moters nereik, kuri priimtu toks koks jis yra?
coliuke_ nuotrauka
coliuke_ prieš 4477 d. Atsakyti   
#3 Ne, neatspėjai. :) Bet vis tiek malonu, kad domiesi. ^^
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4477 d. Atsakyti   
coliuke, turbūt esi 2m ūgio ir sveri 90kg, kad tokias nesamones sukuri.
coliuke_ nuotrauka
coliuke_ prieš 4477 d. Atsakyti   
#1 Very funny?
Nuotraukos nėra
Xyvenas prieš 4477 d. Atsakyti   
Lol

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų