Magistrante, - duokite man mažą bulvyčių ir du cheesburgerius.

2011.07.26 patalpino afigienas
  • 124
6
Magistrante,
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4354 d. Atsakyti   
Ne diplome esme, bet dazniausiai toki ss ale mala, kad mokslai nk nereiskia, tai tie, kurie ne 12 nebaige, as gal ir su tuo diplomu nieko nepasieksiu Nes Lietuvoj isitvirtinti sunku, o vakaru salis laiko mus atsilikusiais ir musu univierus laiko, kaip mes kokias afrikos mokyklas... BET, bent koki akademini issilavinima turet yra gerai, nes va sulenda i Seima visokie vos 12 baige ir gyvenam todel sude atsiprasant
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4393 d. Atsakyti   
babajai :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4491 d. Atsakyti   
Artūras Kulšinskas- skė teisingai. Įgijęs laipsnį magistro arba žmogus yra magistras. Dar studijuojantys magistro studijose ir neturintys diplomo- žmogai vadinasi magistrantai. ;)
TikrasisSportas nuotrauka
TikrasisSportas prieš 4660 d. Atsakyti   
...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4660 d. Atsakyti   
nesvaikit jei jus knygu ziurkes esat ir nemokat suktis givenime tai ir dirbsit makdonalde pabaige bet ka medzei jus negalvokit kad diplomas jums atrakins visas duris ir gausit darbus issvajotus vien uz tai.cia yra tik prieskonis prie omleto.o omleta jus turit patys issikept.aciu uz demesi.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4660 d. Atsakyti   
Cia turbut vidurines net nebaige kuria tokias demo... Pradzioj gaukit ta magistra, o paskui verkit... Aisq turbut negausit 'dream job' vos tik pasieme diploma, bet padirbsit metus dvejus, padarysit karjera ir viskas bus norm. O cia panasu zmones mano, kad tas popieriukas darbdaviui garantuoja, kad tu busi geras darbuotojas... pasiziurekit kokie musu studentai univeruose, cia nieko nuostabaus, kad situacija tokia susidare, kad net ir su 'geru' issilavinimu, bet turi pradeti zemai...

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų