Liūdna - Kai tėvas programuotojas

2012.04.15 patalpino kasiakas
  • 32
2
Liūdna
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4398 d. Atsakyti   
Šiaip aš irgi nesupratau šito bajerio :) Mano vyras programuotojas, bet esmė ne tame, kad uždirba >4k Lt, o tai, kad galiu lažintis, jis su mūsų vaiku praleidžia daugiau laiko, nei jūs su savais (jei turit jau) per visą mėnesį :) Nekalbant koks besišypsantis vaikas būna, kai žaidžia su tėvu. Iš vis nesuprantu kuo jie jums užkliūna vis. Man užkliūtų tokie paaugliai rašantys komentarus, ir parodantys kokie buki dar yra arba tebėra :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4400 d. Atsakyti   
o man liudna del siauro mastymo debilu, kuriu lietuvoje yra daugiau nei puse visos populiacijos. Mano draugas programuotojas, uzdirba 4k LIETUVOJE, o dirba apie 6h. O jus bambaliniai galesit ieskot darbo savo vadyboj ir uzdirbt 1k :D

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų