Ko nori moterys?

2013.08.20 patalpino ne2rnas
  • 11
11
moteru, norai,moterys, materialistes
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.



Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
fLash_ prieš 3904 d. Atsakyti   
#10 tai kad rodot tik vieną.
Firework nuotrauka
Firework prieš 3905 d. Atsakyti   
Joo, visos moterys vienodos - materialistės... krč... man kartais atrado, kad daugelis vaikinų tiesiog nepažįsta mūsų...
Nuotraukos nėra
fLash_ prieš 3906 d. Atsakyti   
#7 geriau tu patylėk, nesąmones šneki
ZiuZiu nuotrauka
ZiuZiu prieš 3906 d. Atsakyti   
#5 Smagus būdas tenkint savo ego :]
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3906 d. Atsakyti   
#6 Kažkada tavo ranka pavargs
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3906 d. Atsakyti   
Pana kuri su tavimi yra tik dėl tavo mašinos ar namo yra nieko verta. Geriau vienam, negu su tokia. :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3906 d. Atsakyti   
Pinigai nėra tik popierius. Tai sėkmingo vyro bruožas. Jeigu toks nesi, tada turi padaryti įspūdį, kad esi toks. Be šito vargiai su moterim nueisi bent į antrą pasimatymą. Manau supratai, ką turiu galvoj
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3906 d. Atsakyti   
Nes melas nera girtinas dalykas, va kodel. :) O jei neturi ir nemeluosi, tai as pasakiau jau kas tada, ogi tas, kad i tave tos kurios atrodo kaip modeliai ir neziures. Klausimas tik ar tau to mirtinai reikia. Nes jei nesi ziauriai baisus tai vis vien atsiras kas i tave ziures, ir tai nebus grista melu. :) Nesakau, kad nerupi, sakau, kad ne TIK pinigai, ju galima uzsidirbti. :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3906 d. Atsakyti   
Kodėl nemokyt? Negi gaila. Pinigų turiu pakankamai, bet kam juos leisti, jei gali neleisti? O jei neturi pinigų ir nemeluosi, kas tada? Dar neteko sutikt moters, kuriai pinigai nerūpėtų. Rūpi taip pat, kaip vyram moterų išvaizda.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3906 d. Atsakyti   
Nemokyk baxureliu meluot. Tiesiog nu ok, ismokastama meluot, galima viska suvaidint ir tam net nereik but labai protingu, bet gal geriau nei meluot nei ka, o arba tuos milijonus uzsidirbt ir tada turet kuria tik nori pana, arba but tokiu koks esi ir bendraut su protingom, ne materialistem panom. Cia xuji znajit kas sugalvojo, kad panom rupi TIK pinigai. Yra tokiu, bet tai nereik visu sumest i ta pacia kruva, kazkam nepasiseke sutikt normaliu panu, tai gal reik truputeli nusileist ant zemes ir nevengt visu kurios neatrodo kaip super modeliai. ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3906 d. Atsakyti   
Reikia mokėt meluot. Sekti pasakas apie verslą, didžiulius investuotus pinigus, užsienio klientus. Bent vieną kartą galima pasiskolinti prabangią mašiną, pasirodyti, o paskui važinėti su savo ir sekti pasakas apie darbinį laužą. Į lovą nusitempsi nesunkiai. Nebūtina turėt milijonus, kad gautum, užtenka meluot, kad juos turi.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų