Ko gero skaudžiausias kritimas - Per visą X Faktorių

2018.02.11 patalpino ne2rnas
  • 3
2
juste
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.

Žymės: juste


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Ignassin nuotrauka
Ignassin prieš 2266 d. Atsakyti   
#MS Pilnai pritariu! Ką bedainuotų- viskas vienodai! Dar įpusėjus X-faktoriui kai ji pradėjo judėt, tai kaip kuprė ar lopas kokia. Geriau ramiai pstovėtų. Dar žiauriai erzino visą X-faktorių kai ji pastoviai kasinėjasi ir taisosi stalniką. Turiu omeny kai prie Stasiulio stovi ir klauso teisėjų komentarų, tai pastoviai kutinėjasi. Bl, Jazzu nepamokė kaip reikia scenoj elgtis ir kad reikia kartais pakentėt jei ką niežti ar kanda etiketės. Čia nepraleisiu progos išpeikti ir pačią Jazzu! Pastoviai jai Monika padaro klaidų, pastoviai Monikai kažko trūksta, kažko nedadaro, tai kreizy nepakankamai kreiziškas ir pan. Niekas nepastatė į vietą tos Jazzu. Tegu dabar bėga pas savo McChiken'ą ir verkia apsikabinus. Dar sudainuoja po to.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 2266 d. Atsakyti   
Kas cia tokio skaudaus? Cia tik tavo nuomone... man tai pvz atsibodo jos tas keistas tembras.... tam paciam stiliui visos dainos...tikrai ji nebuvo verta pirmos vietos

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų