Kiek gi jūsų daug... - Su gražiom akutėm ir supuvusiu vidum...

2013.07.11 patalpino Agnushka
  • 47
5
pasileidus, pana,supuvus, is, vidaus
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.



Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3945 d. Atsakyti   
#4 +1
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3945 d. Atsakyti   
#3 Nepataikei į temą. Kalba eina apie paviršutiniškus žmones, kurie stengiasi atrodyti tobulai išoriškai, bet visiškai neturi nieko vidiuj. Kaip porcelianinės figūrėlės. Kadangi patys sutrūniję iš vidaus, bando tai pridengt fizinio grožio šydu. Ilgai tas nesilaiko. Užtenka šiek tiek pabendraut ir greit charakterio bjaurumas, egoizmas ir empatijos stygius prasišviečia, išsisklaido grožio "kerai" ir norisi nuo tokių bėgt toli ir greitai, kol tavo paties vidaus nesupūdė ir sielos neiščiulpė. O tokiem žmoneliam tai vienodai kaip kitas jaučias. Susiras kitą auką ir toliau kartos tą patį. Musmirė gražus grybas, bet nuodingas, teip sakant.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3945 d. Atsakyti   
o kodėl niekas nepagalvoja apie tai, kad moteris/mergyte su gražioms akutėm gali būti visai nesupuvusiu vidumi, o tiesiog pasirinkus teisingą kosmetiką:
ji gali būti kokios fizikų olimpiados nugalėtoja,
3 vaikų mama,
našlaičių prieglaudos lankytoja,
ir dar daug variantų.
šiais laikais keli apsilankymai pas specialistus ir moteris su tobulais priaugintais plaukais, priaugintomis blakstienomis, ilgalaikiais makiažais, ilgalaikio lakavimo nagais. po tokių procedūrų bet kuri atrodo tarsi lėlyte, nors pačiai nieko nereikia daryti, tik atsikėlus ryte nusiprausti. todėl labai įmanoma, kad susitvarkiusi graži lėlyte gali būti gražesniu vidumi nei šios demotyvacijos autorius?

praėjo tie laikai,kada moteris norinti būti kaip lėlyte, daugiau nieko neveikia, kaip veidrodėli su rankine pilna kosmetikos tempiasi su savimi ir vis taiso , taiso. o daugiau niekam kitam neužtenka nei laiko, nei noro, kas padaro jas aikštingas tuščias nieko nesidominčias būtybes. dabar yra ilgalaikės priemonės, vieną - dvi dienas paaukoji ir tada gali skaityti knygas, užsiimti labdara, žaisti krepšinį ir dar daug ką...
Spameris nuotrauka
Spameris prieš 3945 d. Atsakyti   
Tai labai giliai nekišk, nepasieksi puvenų ir bus zjbs
Nuotraukos nėra
fLash_ prieš 3945 d. Atsakyti   
and.... we have a winner!

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų