Keičiasi laikai - Keičiasi ir muzika

2010.12.05 patalpino vikuze-1992
  • 71
214
queen,freddie, mercurym, justi, bieber
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Simoonaa nuotrauka
Simoonaa prieš 3683 d. Atsakyti   
#213 Taip pat Red Hot Chill Peppers, Metalica, Nirvana
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4125 d. Atsakyti   
#212 Arba AC/DC. Arba Led Zepplin. Arba Yes. Arba... Krč, mintį pagavot, klausykit klasikos.
Emma11956 nuotrauka
Emma11956 prieš 4172 d. Atsakyti   
#207 Ogi labai paprastai! Mesk pro langą visą šiuolaikinį šlamštą (kalbu apie Bieber, Cyrus ir visus kitus bebalsius idiotus), užsileisk pačią geriausią pasaulyje grupę Queen ir mėgaukis tikra muzika!
P.S. Nėr už ką ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4205 d. Atsakyti   
#207 Kai išmoksi atskirti kokybišką muziką nuo šlamšto, suprasi.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4351 d. Atsakyti   
kaip tik queen-don't stop me now klausiau ;l
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4391 d. Atsakyti   
#207 tikrai, kad sad.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4441 d. Atsakyti   
#207 Nesuprantu, kaip galima šitaip „varyti“ ant šitiek pasiekusių, pasaulinį pripažinimą susilaukusių žmonių. Nuo kompiuterio von.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4554 d. Atsakyti   
Nesuprantu kaip galima klausytis mercurio, elvio ir queen dainu...
sima48 nuotrauka
sima48 prieš 4702 d. Atsakyti   
mercurio su byberiu net negalima lygint - nepalyginama :)
isvis reiktu uzdraust byberiui dainuot :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4706 d. Atsakyti   
#198 cia ne pavydas, jau veikiau labai didelis nerimas, kad muzika dingsta. Komercijos kisimasis i mena atvirksciai proporcingas jo kokybei... O kenciam mes - geros muzikos myletojai....
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4723 d. Atsakyti   
Nerodykit situ nuotrauku kartu, geda. Dievo nuotrauka su kazkuo, kas tera pradejes eiti savo karjeros keliu, juolab kad jo muzika reikalauja daug maziau talento ir profesionalumo.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4723 d. Atsakyti   
Dievinu Mercury! Jis buvo dainininkas iš didžiosios raidės. Ne taip kap tos lady gagos, bieberiai ar keshos. Užkniso jau tokie "dainininkėliai".
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4773 d. Atsakyti   
#198 Agree.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4778 d. Atsakyti   
bebras ir liks bebru kaip bieberis maza mergaite
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4778 d. Atsakyti   
#197 ciuju tu irgi,pasakyk tokiai minei mergu ka nors ant bieberio tai tave per 1s gabalais sukapos
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4791 d. Atsakyti   
Keičiasi laikai, keičiasi ir muzika, bet į blogąją pusę.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4816 d. Atsakyti   
Žinot ką jau pabodote su šituo Bieberiu... ATSIBODO!! Ir ,manau, ne tik man atsibodo..Jeigu jis jūms taip nepatinka tai ,kam dar lysti prie jo ..,Tegu jis sau gyvena,kūria savo karjerą ,o jūs kurkit savo . Visus valdo arba Bieberio aklas įsimylėjimas arba aklas pavydas
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4824 d. Atsakyti   
e byberiulande, ciuju keikvienoj byberiu demotyvacijoj pasireiski? :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4825 d. Atsakyti   
Mercuris yra legenda,paziurekit kas bieberio klausosi 12-16m mergos
Bieberland nuotrauka
Bieberland prieš 4826 d. Atsakyti   
#193 pritraukt žmones? nei domies juo, nei ką, tai gal padusk, nemoki net meluot. :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4828 d. Atsakyti   
#193 .. na, manyk ka nori :D
anonimas nuotrauka
anonimas prieš 4828 d. Atsakyti   
#192 kaip produktas geresnis, kaip atlikejas he sucks :) produktas turiu omeny tai, kad cia komercijos ideja pritraukti zmones
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4828 d. Atsakyti   
#191 hm keista keista :D nes as jei taip skaiciuojant tai vapse vos tik keli is mano pazistamu (mergu) ji megsta :D nu siaip nemazai pazistu kas ji megtu, bet palyginus kiek as isvis ju pazistu, ir kiek gali megt, tai lb mazai megsta.. :D o apie bernus tai cia nekalbu isvis ;)) :D
hm tavo sakiniai:
''jb geresnis produktas tai labiau jis kazka "pasieke" ''
''nixuja jis negeresnis ''

:D tai taip ir nesupratau, geresnis ar ne? ;))
anonimas nuotrauka
anonimas prieš 4829 d. Atsakyti   
#190 nu turbut prie vaikinu tarpo ieskojai kas ji megtu, nes as kiek is merginu pazistu tai vos kelios tik nemegsta jo :D nixuja jis negeresnis tiesiog buvo ideja komercijai, kad reikia kazka naujo pasiulyt tai sugalvojo paaugli berniuka dainuojanti ta pati ka ir visi kiti populiarus popsistai dainuoja ir va visas gerumas :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4829 d. Atsakyti   
#189 tai tame ir esme,kad geresnis jis :D geriausias.lol. :)) del stumiku ..taip, kituose salyse ju daug yra, gal ir daugiau, ten visgi ir daugiau zmoniu gyvena, BET nepaisant to, ten yra ZYMIAI daugiau jo fanu ir nepalyginsi, lietuvoj vos keli, o ten.. Pilna. Ir ten, labiau yra mada ji mylet negu stumt, nu aisk yra ir stumt, bet mylet irgi, o lietuvoj praktiskai tokios mados kaip megt ji nera, tdl cia galima kas trecia kuris jo nekencia atrast. Zodziu, kituose salyse situacija tkr geresne.
anonimas nuotrauka
anonimas prieš 4829 d. Atsakyti   
#188 jb geresnis produktas tai labiau jis kazka "pasieke" :) o stumiku ne vien lietuvoi, o visam pasauly yra ir ne ka maziau negu pas mus :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4829 d. Atsakyti   
#187 tai vat butent, ir yra labai labai daug tokiu, ypac lietuvoj, nes lietuvoj ta mada stumt dar didesne yra :D nu siaip shakira pakankamai populiari.. as ja daznai matau. bet is jonu ten dare ta reklama, ir ne vien is jonu ir kitu dainininku, bet niekas nesugebejo toki populiaruma kaip jb pasiekt :D. aha.
anonimas nuotrauka
anonimas prieš 4829 d. Atsakyti   
#186 tiesa turbut ir heiteriu tarpe yra tokiu kurie tiesiog stumia, nes kiti tai daro :) shakira jau nebe tokia populiari jei ja vos kartas nuo karto parodo gi ir jauciu betkas kas nepabijotu, kad is ju darytu reklamos ne ka maziau pasiektu kiek jis ;) ir del isvaizdos kaip ir su muzika zmones tiesiog neturi savo nuomones arba nedrista isreiksti ja tai jungiasi prie daugumos, kad neuzstumtu :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4829 d. Atsakyti   
#185 tai zn tada kai heiteriai ten tipo ant jo varo, nekencia ir pns. tai cia turbut irgi dlt - nes kazkoks vienas durnius sugalvojo, kad jis dainuoja kaip mergaite arba, kad jis gejus ir visi kaip papugos is mados tapati kartoja, ir stumia nors istikruju jiem ta jo mzk patinka.stumia tik dl mados. ;)))
am jo, patariu bsk zodzius rinkt, pizduke. nu tai gr, del shakiros aisku, ji daug metu populiari. bet ar tu neteigei vistiek, kad - >visi <- ar bent jau beveik visi popso dainininkai anksciau ar veliau tampa nepopuliarus?.. ir ju populiarumas baigias? tai su shakira tas neivyko nors ji tkr dainuoja tavo nemegstama popsa kaip ir justinas :) ir aplamai, jb kaip per metus ZIAURIAI daug pasieke,nes va lady gaga jau 3 metus pop, shakira isvis lb daug nzn net kiek ,ir jb is visu tu dainininku turi daugiausiai yt perziuru sudejus ,ir is ju visu maziausiai klipu tai pagalvok KIEK jis pasieke, nzn cia nepalyginsi nei su jonais nes jie tkr tiek nebuvo pasieke, net dalies kiek jis db. nu krc. jo, cia taspats kas butu kokia soliariumine isvaizda grazi ir populiari bet kiti stumtu ant jos ir visi, kadangi ji susilaukia tiek stumimu, jos netoleruotu ir vaidintu kad ji jiem nepatinka ir nenoretu jos turet vien dlt kad aplinkiniai, draugai nestumtu ant to zmogaus.
anonimas nuotrauka
anonimas prieš 4829 d. Atsakyti   
#184 matai jie apsimeta, kad jie megsta jo gabalus nors is tikro arba jie nemegsta visai ju arba tiesiog toleruoja visa tai. o del muzikiniu stiliu cia ne esme matai gal del komercijos daug dainininku ar grupiu nupopseja, kad ir repas ir rokas, o del shakiros kaip ir sakiau ji nera tokia, kad noretu jog apie ja visa demesi atkreiptu, jei ji pavyzdziui pradetu irgi ten reklamuotis, kad filma isleidzia ar, kad ta ir ta nusipirko tai ir rasytu apie ja ne ka maziau kiek ir uz ta pizduka, bet ji greiciausiai nesiekia, kad visas pasaulis ja zinotu vien delto, kad komercija susidomejo ja ir reklamuot pradetu :) o griztant prie populiarumo tai cia tas pats, kad kokia soliariuminio isvaizda butu populiari gal paciam nelabai ir patiktu, bet va tai madoi tu su tokia isvaizda lengviau pritampi, merginoms patinki ir kai ta soliariuminio isvaizda dingsta tai tas zmogelis jei neseka mados tai ir visi isjuokia mados sekiotojai ji
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4829 d. Atsakyti   
#183 kaip galima ji MEGT vien del populiarumo?tada taip gaunas, kad ne ji megsta, o ta fakta, kad jis populiarus. Nes pwz ten kiti ji megsta vien dlt kad jis populiarus,tai tada taip iseina, kad jie nemegsta jo dainu ,tik ta fakta kad jis pop.ir jeigu zmonem PATINKA jo dainos etc, tai ir patiks bus jis pop ar ne. nu jei nedrasus zmogus tai nk nesigaus su scena. Nu blemba kiek galima vps tapati cia del to populiarumo ir scenos kalbet? Visi musu komentarai tai: populiarumas, scena ir ant galo ten del to kiek jb laiko isliks pop.tapati per tapati rasau.
ir as turejau omeny kad tu sakei jog jb ten populiarus, bet greit toks nebebus, nes db jis pop ten kad straipsnius apie ji raso ir t.t o apie shakira nk neraso bet ji dar pop ilgiausus metus tad kdl su jb taip pat kaip su shakira negales but?:)
anonimas nuotrauka
anonimas prieš 4830 d. Atsakyti   
#182 zinok taip yra, kad del populiarumo ji megsta ir dar alpsta, iseis jis ismados tai ji pasiuntines nx tik. del scenos galima tikrai po kiek laiko issidrasint jei tave pamego anksciau tai pamegs ir ateinancius kartus. shakira populiari nes komercija vistiek ja pastebejo ir buvo ispopuliarine, bet ta, kad visur jos nekisa ir tiek. populiarumas tikrai nuo komercijos priklauso, tu man pasakyk kas geriau pasaulyje butu zinomas ar koks dainininkas kuris baruose, klubuose ir t.t dainuoja, kad uzsidirbtu kiektai pinigu, bet neturetu jokiu agentu ar dar ko nors, ar tas kuris turetu agentu kurie rengtu koncertus, turetu kontaktu su prodiuseriais ir panasiai? :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4830 d. Atsakyti   
#181 o as galiu uzgarantuot, kad ji tikrai megsta t.y jo dainas, balsa ir etc, zavisi, ir tikrai ne dlt kad populiarus. NERA tikslo vaidint kad patinka... ir supranti, tu esi heiteris, ne fanas, tu to nesuprasi nkd, ir visad galvosi, kad ji megsta kiti vien del to kad jis populiarus :D ... tu paziurek, paziurek koncertus milijonais zmoniu per jo koncertus ten vos ne alpsta ir panasiai :D irr jeigu tiems zmonems patiktu jis vien del to kad jis populiarus jie nei alptu nei taip reaguotu nei aplamai nk panasaus nebutu. taip kad nu zodziu. nu jam lengva ant scenos, nes jis drasus yra, bet betkas to padaryt tikrai nesugebetu. tikrai tikrai.. nesvarbu, kad ten po bsk isidrasini ir panasiai, NEDRASUS zmones nesugebetu to ir viskas. nu shakira nesileidzia tarkim, bet ji vistiek populiari.. taigi faktas tas kad ne nuo komercijos tas populiarumas ir t.t priklauso
anonimas nuotrauka
anonimas prieš 4830 d. Atsakyti   
#179 patikek tikrai daugiau zmoniu ji megsta, kad jis populiarus, o ne del to, akd jiems dainos patinka pries 20-30 metu rockas/metalas buvo populiariausias zanras kas antras zmogelis jo klausydavo isejo is mados tai tikri to muzikos zanro gerbejai vos mazuose grupese po siai dienai paliko. del scenos gal ir lengva kalbet, bet sakau tiesa apie tai. shakira tiesiog nesileidzia, kad komercija visur jos prikistu ir tiek
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4830 d. Atsakyti   
Kokia auditorija tokie ir dainininkai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4830 d. Atsakyti   
eilini karta atsakau, GAL ir yra tokiu kvailu zmoniu kurie ji megsta vien delto kad jis populiarus, bet CIA KELETA, yra tikrai milijonais zmoniu kurie TIKRAI TIKRAI TIKRAI galvoja,k ad jis turi balsa grazu, grazias dainas ir pns. ir dar karta sakau, lengva tau kalbet del scenos... jeigu jis nebetures tiek fanu kiek turejo tai tik irodys kas buvo tikri fanai o kas ne. ir beto pvz shakira dainuoja popsa, jau ziauriai ziauriai daug metu yra populiari, o APIE JA NEMATAU KAD KOKIU NORS STRAIPSNIU, skandalu butu. gal koks vienas i metus, ir tai, nematau praktiskai.. ir bieberis gal ir bus populiarus, nk tu nezinai, ateities nenuspeji
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4830 d. Atsakyti   
:d
anonimas nuotrauka
anonimas prieš 4830 d. Atsakyti   
eilini karta sakau, kad dauguma zmoniu avinu bandos kurie neturi savo nuomones ji tiesiog isaukstino komercija visur pasake, kad cia va zjbs talentas puikiai dainuoja, kuria ir panasiai tai paeme tie zmones ir ta paty susidare savo nuomonese. o del drasos tai sakau tau, kad pirmais kartais is tikro sunku buna, o veliau kuo daznaiu tuo labiau apsiprantama einant i scena ypac jei tave is pirmo karto pamegsta. Tikri fanai tikrai isliks tikrais fanais taigi kai jo niekur nebeprikaisios tai man bus idomu ar dar jis tures tiek fanu kiek turi dabar
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4830 d. Atsakyti   
#175 jei cia tiek pasauly daug yra kaip jis su tokiu balsu ir ten daug kas galetu pabut kaip jis tai ane, kdl td jei jis eilinis nk vertas, kdl td zavisi milijonais zmoniu jo balsu, dainom ir kt? jei koks kitas berniukas jo vietoj butu galiu garantuot 100% kad neturetu tiek fanu, ir tik nereikia cia komercija lalala, jei ir yra tokiu, kurie vien dlt kad jis populiarus ji megsta, tai nereiskia kad visi, nes visi like TIKRAI zavisi jo dainom, balsu, t. t.:) aj zinai, del drasos tai lengva tau kalbet, sau sedi prie kompo ir sakai kaip lengva pries milijonines scenas dainuot,visad turet ka pasakyt nepasimest etc...lengva tau, tikrai.
nezinau kaip tu supranti zodi "fanai" bet as zn tik viena- TIKRI fanai visada isliks fanais.
anonimas nuotrauka
anonimas prieš 4830 d. Atsakyti   
#174 zmogaus galimybiu ribose tai reiskia jei turi sioki toki balsa, klausa ir jei pataikai i ritma tai tokie zmones tikrai galetu prilygti jam, ir jei is pat pradziu pries scena padainuoji tai kuo toliau tuo drasiau siaip buna, o del to, kad zmones prilipa kaip muses prie sudo iseinant i gatves tai tikrai nereikia didelios drasos toliau eit kur nori eit tik ta, kad gali uzpisti, o su bieberiu tikrai atsitiks tas pats kas su jonais ir kitais, buvo tokiu kurie milijonus kartu uz ta bieberi geresni buvo, bet kaip dingo taip dingo cia tik laiko klausimas kada jo nebebus komercijoi ir kada tie fanai pamirs ji ir prades slovint kazka kita :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4830 d. Atsakyti   
#173 jeigu esi visiskai be balso, neturi klausos ar i ritma nepataikai net tai neimanoma ir pavyzdys prilygsta toks pat kaip ir su tom kojom sakiau :)
o diev na jei dainuoji kokiam chore pries 100 zmoniu tai jo pritariu, tada mazos drasos reikia, bet kai kiekviena diena tave sekioja zurnalistai ,visas pasaulis tave zino, neimanoma vienam butu iseit i gatve, kiekviena diena koncai pries milijonines scenas tai cia reikia BEGALINES DRASOS, o ziurint i ji, tai nepanasu kad tas 16etis nors bsk jaudintus:) dzin tai dzin, man irgi buvo dzin kas butu jei tu butum popso megejas, o del jonu, nu tai girdejau kad jie gris su grupe "hello" :D nesu ju fan tik girdejau,nzn ar tiesa nu tik pasakiau. ir kaip sakiau jei su jonais taip buvo nereisk kad ir su justinu taip bus ;) o kad butu pasiusti na, tai dar galim aisku pasigincyt galiu prirasyt faktu kdl ne and so on, bet nematau prasmes to daryt :D
anonimas nuotrauka
anonimas prieš 4830 d. Atsakyti   
#172 kas zmogaus galimybese imanoma, o dainuot tikrai ismokt kaip jis imanoma, o pries ta publika reikia isidrasinti daugiau nieko tiesiog uztenka mazos drasos iseit pirma karta sunkiausia buna :) na kieno jis fanas buvo man dzin, so jonas brotheriais neberase del to, kad nieko gero is ju nebeliko isspaust :) jei komercija ieskotu tikru talentu tai tokie byberiai butu pasiusti nx ir tiek :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4831 d. Atsakyti   
#171 :D
jei nori viskas imanoma? :) jei nori, invalidas budamas be koju tarkim pasokt ,imanoma? nu nemanau. taspats su dainavimu. ir gaaaaaal ten kokie ziauriai nedrasus su lb didelem pastangom ir galetu kaipnors pries milijonines scenas pastovet, bet bieberis toks gime,drasus ir jam nereik jokiu pastangu :D
del rihannos, tai butu tada tuos straipsnius ir su jonas brothers rase, bet,..neberase. nu zodziu, tai su bieberiu td irgi gali but kaip su rihanna juk :) del popso. aj va cia dar kalbejai apie mj, tai jei idomu, bieberis pats yra/buvo ZIAURUS mj fanas, lblblb didelis ;D
anonimas nuotrauka
anonimas prieš 4831 d. Atsakyti   
#170 blm netikiu kad visa tai perskaiciau :D zinok jei nori viskas imanoma :) buna tokiu kurie i ritma nepataiko ir panasiai, bet kaip sakiau jis tikrai nieko ipatingo vokale neturi kaip ir daugelis popsistu. jie tikrai nenustojo kurt, o is ju tiesiog isspaude viska ir nebereikejo ju :) rihanna dar isbuvo del to, kad dar yra imanoma is jos reklama padaryt gi buvo straipsniu rasytu su ja ir jos baxuru visokio dalyko na zodziu. ir aplamai jei buciau popso megejas turbut daxuja dainininku kuriu nedaug kas ar isvis niekas nezino atrasciau kurie pranoktu visas gagas, byberius ir panasiai
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4831 d. Atsakyti   
#169 ne ne del fanu, del heiteriu zinok ;) nu ka tu zinai, nu tai ir taip logiska, nes jis turi fanu, tai ir tures pinigu tuo paciu, bet is dalies jis viska del fanu daro. NEBETKAS. pazistu ziauriai daug zmoniu kurie net ritmo nepagauna ta prasme visiskai negali dainuot teeeeen kad ir su simtais vokalo pamoku nk nesigautu, nu taspats kas koki be kojos zmogu paimt ir ziuret kaip jis raitos ,taip pat su dainavimu su kitais yra. yra visiskai visiskai negabiu klausoj ir dainavime taigi tikrai ne betkas. ir tarkim hmm, yra tokiu kurie turi klausa ane. ir tie kurie turi klausa tarkim ten pradeda lankyt vokalo pamokas ir islavina balsa ir pradeda lb graziai dainuot. YRA TOKIU KURIE TUREDAMI KLAUSA, be jokiu vokalo pamoku moka graziau dainuot kas ir yra kalbama apie bieberi, nes seniau kai jis gatvese dainuodavo ir kitur ir jis tada neturedavo jokiu pamoku, ten 3 metu jau bugnais grodavo ir panasiai, bet jis pastebejo poto aisku ir pamokos buvo ir kt bet is pradziu ju nebuvo, tai va. ir tikrai ne kiekvienas PRIES MILIJONINE SCENA ATSISOTU. ne kiekvienas sugebetu.. dieve, tu zinai kiek nedrasiu zmoniu pasauly yra? kurie pries kelis zmones bijo padainuot ka ,tai galvoji kiekvienas istvertu kai kiekvienam zingsny seka zurnalistai, kiekvienas istvertu kiekvienas moketu atsakinet i klausimus ir visad turet ka atsakyt BEI neieskot zodzio kisenej ir t. t?? nu cia jau fantazuoji, nes tikrai NE KIEKVIENAS TA SUGEBETU, kad ir su pastangom.. nesvarbu kad pasitikesi savim vstk. del tu visu timberlake, ir jonas brothers.. nezinau, manau jie nebedainavo ir nebebuvo populiarus, nebekure dainu, nk nebedare TIK SAVO NORU, nes to norejo. :D tai dabar tada duosiu pavyzdy kokia rihanna, ar pasakytum kad ji lb gera balsa turi, labai geras dainas (ypac kai nemegsti popso?..). manau atsakysi ne. o kiek ji jau metu populiari? :)) ziauriai daug, jau tikrai ne 4 ir ne 5, taigi. (nesakau kad esu rihannos fan, ar panasiai, bet esme tame, kad jeigu kiti nebebuna populiarus tai tik del to kad to nori, kas nenori tas ir buna, kaip ir rihanna)
anonimas nuotrauka
anonimas prieš 4831 d. Atsakyti   
#168 ne del fanu jis daro, o del sloves ir del pinigu. patikek gali betkas isdainuoti jei bent yra kiek turejes vokalo pamoku, o del scenos baimes tai ja galima iveikti betkam tik reikia pasitiketi savim, balsas jo tas yra nenaturalus t.y istobulinamas siuolaikiniu technologiju tereikia i fonograma pataikyt, ir pasakyk man argi taip sunku yra isdainuot "baby baby baby ooohhh"? o ji kai pastebejo tai tiesiog pamane, kad jo backgroundas yra labai puikus iskilti ir, kad tiek jis tiek media uzsidirbtu pinigu. jis ne pirmas yra "pastebetas talentas" pries ji buvo daug daugiau tokiu buvo Justin Timberlake jo muzika man asmeniskai nelabai patiko, bet kiek jo girdejau tai milijonus kartu geriau klausesi ir ji i visur prikise buvo isspaude viska, o dabar kazkaip nieko negirdeti apie ji, buvo pries byberi tokie kaip Jonas Brothers irgi visur juos prikise buvo, o dabar kazkaip aprimo tas pats ir su juo bus anksciau ar veliau :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4831 d. Atsakyti   
#167 tai kad cia tie zurnalistai beveik visada, o gal ir visada, ir populiarina ji taip savo straipsniais.. ne jis del to kaltas. nu tai ka zinau, kas jam uzdraus ta filma kurt, ir taip, gal daug grupiu turi tu fanu, tai cia jau tu grupiu problema, jei nenori nustebinti savo fanu :) jis lb daug ka del fanu daro, ir filmus, ir knygas ir zodziu,. pvz visi fanai ir tie zmones kurie ji megsta, suzinoje kad bus filmas LABAI apsidziauge taigi. ir jo tie visi filmu kurimai, knygu kurimai ir panasiai tik irodo, kad jis DAUG ideda pastangu..
nu tikrai ne betkoks zmogus tapati galetu isdainuot ka jis :D kitas dalykas, tikrai ne betkoks zmogus galetu atsistot pries milijonines scenas, nebijot, nepavargt kaip jis, tikrai ne betkas. nu nezinau, ji pastebejo tada kai jis atrode labai paprastai, nebuvo isvaizdus ir panasiai, nu zodziu. taip, jo tie fanai.. gal ir i isvaizda ziuri, ne vien i dainavima, bet tame esme, kad i viska: ir i DAINAVIMA, ir i BALSA, ir i ISVAIZDA, ir t.t.
anonimas nuotrauka
anonimas prieš 4831 d. Atsakyti   
#166 na kai paleido buteli gal ir ziniasklaida populiarino, filmo sukurt tikrai nematau esmes del ko jam jo reiktu del fanu tai daug grupiu ju turi, bet ne visi del to ji kuria, o del isvaizdos kaip sakiau jo istikimi fanai kurie ji megsta del dainu tai jiems px butu del isvaizdos, o komercijai jis jau tikrai nebetiktu nes ta pati suda galetu betkoks zmogus isdainuoti nei didelio kurybingumo nereikalauja nei itin geru vokaliniu sugebejimu tik jiems reiktu paimt ir surasti koki ciuva ir pasakyti jam "manau tu moki puikiai dainuoti ir as galiu padaryti tave zvaigzde pasaulis tave zinos ir t.t"
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4831 d. Atsakyti   
#165 tai jo, kisa, bet pvz ten i ji koki buteli konce meta ir is kart puola visi straipsniai rasyt, tai ar jis del to kaltas? kad taip atsitiko ir kad straipsniai raso? :D ne jis tuos straipsnius raso ir taip save ''populiarina'' o patys zurnalistai. del filmo 3D tai jau sukurtas tas filmas jau ji rodys uz savaites visam pasauliui, nu ir ka, kad filma sukure? jis turi daug fanu, todel jam ji tikrai apsimoka kurt ir ka, gal jo gyvenimo istorija buvo idomi tad vertejo kurt, ir tas filmas ne vien jo fanams o gali betkas ziuret..
as ir nesprendziu pagal isvaizda dainavimo. man jo ir balsas grazus, ir dainos, ir pats, ir klipai ir kt, tigi jis tokia zvaigzde kad hmm nu jis negali but koks saves neprisiziurintis, nes jeigu dabar TIEK APIE JI KALBA, ypac tie heiteriai, bando prie betko prikibt, tai jei dar saves neprisiziuretu, ir klipuose durnai atrodytu tai isvis kas cia detus..
anonimas nuotrauka
anonimas prieš 4831 d. Atsakyti   
#164 as snekejau nebutinai ta pati ka lady gaga daro, bet aplamai ji kisa visur, dar buna ir straipsniu apie ji nesamoningu, zodziu demesio jis tikrai susilaukes deka komercijos, o dar jis mat zada ir filma kurti zodziu jis pats bando sau kuo daugiau i save demesio atkreipt ir komercija jam padeda. o del isvaizdos tai nereikia spresti zmogaus dainavimo pagal ja ir nebutina buti geru dainininku, kad moketum sokt ar, kad galetum klipuose filmuotis, cia tas pats kas as mokeciau tvarkyti masinas, bet, kad buciau automechaniku man reiktu moketi ir statyti nama ir, kad buciau bent siek tiek pasportaves
Rodyti daugiau komentarų (50-100)

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų