Kas juodas ir nedirba? - Pusė Londono

2013.02.16 patalpino kalabokas
  • 13
11
Kas juodas ir nedirba?
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.



Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4087 d. Atsakyti   
#9 Juodaožiai nėra arabai ar senovės mesopotamijos, egipto ir t.t. tautos. Tai nevykes trolis.
Vodka_ID nuotrauka
Vodka_ID prieš 4087 d. Atsakyti   
#9 Tai jie is musu viska pereme, ne mes is ju. Sumaisiai kazka.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4088 d. Atsakyti   
Visa baltaodziu rase uz savo gerove turi buti dekinga juodaodziams. Visu pirma visa zmonija kilusi is Afrikos, kur baltaodziu ir buti negali. Visu antra jei ne tamsiaodziu zmoniu civilizaciju pasiekimai, tokie kaip senoves Egiptas, Babilonas, Mesotopamija, Šumerija, Asirija, Numiba, Finikija, Kartagina, Arabu imperija ir daugelis kitu, mes iki siol vaiksciotume su basliais rankose ir vilkedami zveriu kailius. Juk tai is ju mes perememe visus svarbiausius zmonijos pasiekimus: raštą, transporto priemones, astrologija, medicina, architektūra, literatūra ir kt. Tad gal užsičiaupkit, prakeikti rasistai, nes dauguma jūsu engiamu zmoniu yra pasieke daugiau ir mate daugiau pasaulio nei dauguma is jusu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4088 d. Atsakyti   
#6 O dabar gyvena USA kaip inskai taukuose, kol jų giminaičiai "laimingieji" liko afriko laisvi. Kažin kam dabar geriau.
Vodka_ID nuotrauka
Vodka_ID prieš 4088 d. Atsakyti   
#6 Vistiek geriau nei butu visai neisikise. Zoologijos soduose tikriausiai dabar sedetu, nors gal taip ir geriau butu net
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4088 d. Atsakyti   
#3 Kaip taip padėjo? O kas vežė laivais iš Afrikos surakintus grandinėmis vergus nežmoniškomis sąlygomis? Kas vertė dirbti plantacijose tik už pastogę? Kas vykdė juodųjų engimą visuomenėje vos ne iki pat ~1970 metų? Nelabai suprantu, kaip vergvaldystė gali būti laikoma pagalba.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4089 d. Atsakyti   
Nelabai jau šita foto dera su mintim. Ir šiaip tai čia tik penas moralistam ir antifai, pats sau duobę kasi žmogau.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4089 d. Atsakyti   
Kolobokai, Iš kur nuotrauka?
Vodka_ID nuotrauka
Vodka_ID prieš 4089 d. Atsakyti   
#1 Del ko manai, kad engiama? Juk nuo senoves baltas zmogus norejo padeti juodam. Ismokino naudotis irankiais, dave maisto, kur gyventi, o uz tai dirbdavo. Ar ir dabar kitaip? O, kad uzgaulioja tai ne bereikalo, kaip yra taip yra.
Ignassin nuotrauka
Ignassin prieš 4089 d. Atsakyti   
Būtų gerai paveiksliukas koks neutralesnis :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4089 d. Atsakyti   
Kokioj nors Papua Naujoj Gvinėjoj būtų atvirkščiai. Visi juodi stovėtų aplink, o baltieji būtų ant stovo be galvų. Taip jau yra pasaulyje - mažuma visada yra engiama ir užgauliojama.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų