Kaip paaiškinti vaikui, - kad jeigu mama apsirengusi kaip seselė, tėveliui ne bloga, o gera?

2012.11.26 patalpino mikruske
  • 24
5
Kaip paaiškinti vaikui,
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.



Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4171 d. Atsakyti   
nu ir uz ka taip pykti platonai . kad tu tikios ir sapne neturesi . jei tau tai taip nepatinka , tai ko vis gryzti pakomentuot ar dar kara paziuret . nu pasakei viena karta ir gana .nu nu cia kazkaip vienatve dvelkia .
ronin nuotrauka
ronin prieš 4171 d. Atsakyti   
Nu ko gi jūs visi tokie negatyvai... Nežinau, žmonės, važiuokit iš Lietuvos ar ką, nes tikrai baisu skaityt šituos pykčio pritvinkusius komentarus. O demo tai visai neblogas sąmojis, ir skamba visai gerai. Ir atsiminkit, kad čia tik išmonė, o ne tikri dalykai, tai skaitykit ir mėgaukitės... Brrrr... Pikti žmonės...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4171 d. Atsakyti   
Kurvos nuotrauka dideliais papais idejo ir dar peza apie mama... Uzuojauta tokiam atmarozkui, kurio motina kurva ir dar rengiasi pries teva (patevi?) sesele.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4171 d. Atsakyti   
kurva kjas cia per bibis cia ne demo boba su papais ikele jau demo ?? jus ten ble dirbat ar suda malat nes nieko gero nepatvirtinat jei nera nieko gero tai is vis netvirtinkit negu visoki suda
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4171 d. Atsakyti   
bereikia vieno laiko surinkt norint, kad patvirtintu tavo demotyvacija?

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų