Kad ir kuris iškris - Nei vienas nebus vertas tokios lemties...

2016.01.31 patalpino ne2rnas
  • 18
4
thomas,domas,x, faktorius
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.


Žymės: thomas, domas, x faktorius


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3012 d. Atsakyti   
Lietuva dar negreitai isaugs is sito brudo, mazdaug kai dabartiniai 15-25 metu jauni zmones pavirs senais, o sovietinių laikų klounai pvz. kaip Samas kuris, visiskai nieko nenutuokia apie muzika, pvz. kad ismetė Sirupa, kuris pasirodė labai gerai, ir net iskrites koncertuoja ir islieka aktyvus tai parodo ant kiek tas Samas nesigaudo muzikoje, Metu roko grupe, pats prodiusavo rengini pats ir pasiskyre sau apdovanojima, koks ten rokas pas ji, girtas apsimyzes bomzas ta pati gali padainuot, Lygiai tas pats su eurovizija kol teisejai atgyvene mulkiai ir kol ziurovas yr savo mintis viesai bijantis skleisti padaras, tol nebu lietuvoje kokybes, liberalizmo ir tikros demokratijos. Peace out, smoke a spliff
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3012 d. Atsakyti   
Kas šitą mėšlą žiūri ir kam jis toks įdomus? Du berniukai varžosi idiotiškame konkurse, kuris įdomus tik debilams ir jiems patiems, nes bapkių reikia, o čia kažkokie priedurniai svaigsta apie kažkokias lemtis? Kada Lietuvos televiija išsigydys nuo tokio šlamšto?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3012 d. Atsakyti   
#1 Choru karais? :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3012 d. Atsakyti   
eik nx su kazkokiais choru karais nieks cia tokiu neziuri. kur puslapio administratoriai kodel nepasalina sito kvailelio..

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų