Jei tu tai prisimeni, - vadinasi ir tau dabar darosi pikta.

2012.05.08 patalpino Kacerga
  • 67
25
Jei tu tai prisimeni,
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Simas Stasys
Simas Stasys prieš 4372 d. Atsakyti   
:D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4375 d. Atsakyti   
#21
Norėjau pasakyt, kad ar imsim gliukozę, ar cukrų, nelabai yra skirtumo, abu paprastieji angliavandeniai, tik vienas monosacharidas, kitas disacharidas, kurie greitai patenka į kraują, taip didindami cukraus kiekį jame. Tai klaidingai laikoma (pasirodo, kad tavo taip pat) diabeto priežastim, dėl to ir sakau, kad nebuvau tikras, ką tu turi omeny. O cukrus nebūtinai yra nutukimas (jei sugebi nors ir daug batonėlių rydamas jo perteklių kraujyje sunaudot), ir net nutukimas nebūtinai yra diabetas. Tad negali vadint batonėlių, cukraus ar gliukozės jo priežastim. O šiaip tai ne tik cukrus, bet ir visi sveiki (t.y. sudėtiniai, iš grūdų ir pan.) angliavandeniai skaidomi į monosacharidus, t.y. ir gliukozę, tad jos mes gaunam iš visko. Tik skiriasi vienu metu į kraują patenkantys kiekiai, ir tos gliukozės nauda mums (energija ar lašiniai).
Dėl temos jau sakiau, kad sutinku. Tik kam būtent pabrėžt tą cigarečių CO2, kai jis ne tik naudos neduoda, bet ir yra visiškai nereikšmingas, taip ir nepaaiškinai.
Suprantu, kad čia turėjo būt skaitytojų palinksminimas, bet savo pirmas pastabas ir parašiau dėl to, kad tai nebuvo juokinga dėl per didelio primityvumo ir bet kokios logikos (ir net elementarių žinių) nebuvimo. O norint tokį pasisakymą padaryt juokingą ar bent tinkintis teigiamos reakcijos, į tai vis tiek reikėtų atsižvelgt. Aš irgi nesiruošiau į visa tai gilintis, bet tu pradėjai ginčytis. Jei pripažintum, kad aš buvau teisus, galima būtų baigt šitą diskusiją, nes man čia irgi atrodo laiko švaistymas. Nors, jei dar nori pasiginčyt ar savo kokią tiesą įrodyt, prašom :)
Nuotraukos nėra
Nebelwerfer prieš 4376 d. Atsakyti   
CAMEC 2,42 :O
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4376 d. Atsakyti   
Parasytu ant pakelo kad rukymas sukialia erekcijos problemu. Manau kai kurie mestu rukyt.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4376 d. Atsakyti   
#19 tuos teiginius vartojau kaip pavyzdžius, kad suprastų visi kas skaito.
Teršimas - šiukšlės gali būti perdirbtos, o jei ne, tai kaip pats rašei, nors akių nebado.
Neįsižeisk, bet parašei apie gliukoze biškį kvailokai.
"nes nebuvau tikras, ar laikai diabeto priežastimi cukrų (ar gliukozę, ne esmė), ar saldumynų keliamą nutukimą" - juk saldumynai ir yra ta gliukozė, iš jų mes daugiausia jos ir gaunam. Gal ir yra produktų neskaitant saldumynus, kuriuose yra gliukozė, bet visvien mes ją gauname (nežinau, gal 90%) iš saldainių bei cukraus.
Ir dar kartą apie tą CO2 - pats rašei, kad rūkaliai jo išskiria juokingus kiekius. O šiltnamio efekto padariniai - mašinos, fabrikai, ir t.t. - tai jau kita tema. Mes kalbam tik paėmę CIGAREČIŲ iškirtą CO2.
Ir šeip, tą postą rašiau tik norėdamas pralinksmint skaitytojus, o ne iš neturėjimo ką veikt moksliniškai įrodynėt kažką, tada jau imčiaus skaičių. Nu, bet jei yra priežastis, tai galima ir padeskutuot :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4376 d. Atsakyti   
bl ><
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4376 d. Atsakyti   
#17
Dėl šiukšlių irimo niekas su tamsta nesiginčija. Aš kalbu apie tavo tokių teiginių prasmę - maždaug "jei į šiukšliadėžę, tai neteršia", nors pats sutinki, kad yra kitaip. Tai kam tada tokias nesąmones rašyt?
Tiesą sakant iš pradžių prie trečio savo punkto po didžiosiom raidėm parašyto žodžio dar buvau prirašęs "(na tebūnie - cukraus)", bet prieš siųsdamas ištryniau, nes nebuvau tikras, ar laikai diabeto priežastimi cukrų (ar gliukozę, ne esmė), ar saldumynų keliamą nutukimą. Dabar dar kartą patvirtinai, kad nesupranti, ką kalbi. Gali pasiskaityt tą pačią savo nuorodą, ar www.infomed.lt/lt/2/Infomed_plius/Ligu_katalogas,id,/cukrinis-diabetas , ar www.terapija.lt/straipsnis/22-Cukrinio-diabeto-priežastys-ir-jų-gydymo-galimybės.html , o jei dar vis tiek nesuprasi, tada šitą: www.ve.lt/naujienos/visuomene/sveikata/cukrini-diabeta-sukelia-ne-cukrus/ /> Sutinku, kad CO2 perteklius ir cigarečių dūmai yra nelabai susijusios temos, bet kodėl rašai apie CO2 naudą, kai akivaizdu, kad ne tik cigaretės išskiria niekingus jo kiekius, bet ir taip jo yra per daug? Atrodo lyg teigtum, kad arba jo reikia dar daugiau, arba augalams reikalingas vien cigarečių išskiriamas CO2. Logikos kaip ir nerasta.
O dėl mirtingumo, tai čia irgi gan įdomiai. Pacituosiu tamstos nuorodą: "NEGYDOMAS cukrinis diabetas labai pavojingas gyvybei. Ligos pradžia dažnai nejaučiama ir diagnozuojama per vėlai." (kai apanka, ka nors reikia amputuot ir pan). Neabejoju, kad tokiais atvejais jis pradedamas gydyt ir pavojaus gyvybei nebekelia (jei tai daroma kaip priklauso). O su vėžiu kiek kitaip, t.y. net ir tinkamai gydant, dalis pacientų vis tiek miršta, nes vėžio, švelniai tariant, žudymo potencialas tikrai didesnis :)

Beje, savo pasisakymais nenoriu tamstos įžeist ar panašiai. Jais nenorėjau gint saldumynų (pats jų praktiškai nevalgau), ir šiaip esu rūkantis, bet dėl to neginu ir rūkymo. Ir nesu diabetikas. Tiesiog norėčiau, kad žmonės objektyviai vertintų faktus ir kalbėtų, ką supranta. Suprasčiau, jei tavo tas postas būtų bent kiek "making sense", tada atrodytų linksmai. Bet dabar nelabai... Žinai, kaip sakė Einšteinas: Jei žmonės kalbėtų tik tai, ką supranta, kaip tylu būtų pasauly :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4376 d. Atsakyti   
#14 Aš suvalgyčiau 100 tų šokoladinių batonėlių per dieną ir nesusirgčiau jokiu diabetu. Bet, jeigu aš surūkyčiau 100 pakelių cigarėčių per dieną, mano plaučiai atrodytų tikrai ĮSPŪDINGAI. O dar nekalbant, kaip rūkymas kenkia sportuojančiam žmoguj. Taipogi išvazdai ir t.t.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4376 d. Atsakyti   
#16 su šiukšlėm sutinku, bet kaip rašiau tai kartono dėžutė su plonyte plastmasine plėvele suirs greičiau nei plastikinė pakuotė.
Dėl diabeto - batonėliu aš pavadinau visus saldumynus, kuriuos suvalgai. Dar galėčiau tai pavadint gliukoze. Gliukozė - rūkalai. Aš galėčiau ir vietoj cigarečių pakelio įrašyt KENT, tai klaidos nepadarytų.
Dėl mirtingumo - lt.m.wikipedia.org/wiki/Cukrinis_diabetas#_ /> Įeik į šitą įdomią vietą ir paspausk ant Gydymas skyrelio. Su vėžiu tas pats, tiesiog reikia dažniau tikrintis sveikatą.
Dėl CO2 - nori ar nenori, bet augalai "jį" valgo. O CO2 perteklius neliečiant cigarečių - kita tema.
O dėl tylėjimo - pats pirmiausia pagalvok ką rašai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4376 d. Atsakyti   
#14
Pirma, tai gamta (ar gal greičiau Žemė, jei jau taip "giliai" kapstai) teršiama net išmetus į šiukšliadėžę, tik akių taip nebado.
Antra, nuo abiejų dalykų didėja rizika susirgt daug kuo, ne tik tavo įvardintom ligom.
Trečia, jei jau taip drąsiai teigi apie vėžį ir diabetą, kodėl neparašai, koks procentas plaučių vėžio atvejų yra sukeliamas rūkymo ir koks procentas diabeto sukeliamas BATONĖLIŲ? Dėl vėžio niekas nesiginčys, bet kaip ten su tuo diabetu? :)
Ketvirta, ar kartais nesiskiria šitom ligom sergančių mirtingumas? Tai kas čia didesnę žalą daro?
Penkta, pasidomėk, kiek CO2 išskiria visi pasaulio rūkoriai. Ar ne juokingi kiekiai?
Šešta, jei augalai taip gerai gamina deguonį, kodėl išmetami CO2 kiekiai tampa vis didesne problema? Juk turėtų nebūt jokių šiltnamio efektų ir galėtume džiaugtis, kad turim daug deguonies!
Vienu žodžiu (tiksliau dviem): geriau patylėk.
zvp nuotrauka
zvp prieš 4376 d. Atsakyti   
#14 Impressive ;D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4376 d. Atsakyti   
Gerai, pažiūrėkim į tai iš šono.
Rūkymas - tai viena iš "gyvenimo teikiamų paslaugų". Šokoladinis batonėlis kioske - taip pat vienas iš gyvenimo teikiamų paslaugų. Nauda iš vieno cigarečių pakelio yra tokia pati kaip ir iš šokoladonio batonėlio- jokios naudos nėra.
Žala nuo mažo kiekio - vieno cigarečių pakelio arba batonėlio - tai gamtos teršimas, jei šiukšles išmetam ne į šiukšliadėžę.
Žala nuo didelio kiekio šių produktų:
Žmogui: nuo cigarečių didėja tikimybė susirgti plaučių vėžiu. Nuo batonėlių - diabetas. Pasaulyje diabetu sergančių žmonių skaičius yra didesnis nei sergančiųjų plaučių vėžiu.
Gamtai: Aplinkos teršimas šiukšlėmis tinka abiems atvejams, bet rūkant cigaretes išsiskiria Co2, kuris yra naudingas augalams ir jo pagalba yra išskiriantis deguonis.(Beto cigarečių pakelio pakuotė yra sudaryta iš žymiai mažiau plastiko, kuris labai lėtai yra, negu šokoladinio batonėlio pakuotėje.)
Rūkalai yra parduodami asmenims nuo 18 metų, batonėliai - visiem. Reiškia batonėlių perkamumas yra didesnis nei cigarečių pakelių.
Išvada: šokoladiniai batonėliai daro daugiau žalos žmogui ir aplinkai, kol cigaretės padeda augalams gaminti deguonį, kuriuo mes kvepuojame.
Problem ?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4376 d. Atsakyti   
bitch please, rusijoj ir dabar po tiek !: DD
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4376 d. Atsakyti   
#11 Tai jo pirma prie cigarečių prisikabins,paskui ir alus užklius,dar ir porno uždrauskit tai tikrai smagu gyvent bus.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4376 d. Atsakyti   
#7 manau ir rukantys,ir nerukantys pasakytu,kad cigaretes-tai nereikalingas daiktas.Tik rukantys taip sakydami vistiek ruko(-ytu)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4376 d. Atsakyti   
galetu triguba akciza padaryt rukalams, ir sumazint akciza benzinui iki minimumo.
Nuotraukos nėra
robertas123 prieš 4376 d. Atsakyti   
Kas nors skaitet, kad rukymas taps isnyks 2050? Nes tiesiog taps nepopuliarus
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4376 d. Atsakyti   
#4 Tai kad dar mažai tų 20 litų. Reikia ir kontrabandą normaliai užrišt, kad ir pareigūnai, kurie patys kontrabandines peša, būtų suinteresuoti užrišt. Tada uždraust rūkyt stotelėse (Klaipėdoj jau taip padaryta, bet reiktų įstatymo normalaus), reprezentacinėse vietose. Ir tada pakelt kainą dar 20 Lt. Vat tada gal plaučių vėžys būtų 90% išnaikintas. Ai, tiesa, reikia uždėt normalias baudas nėščioms moterims rūkyti, nes baisu žiūrėti, kai 8-9 mėn, pilvas didelis, vaikas jau beveik lenda lauk, o jos sau prie gimdyklos peša vieną cigaretę po kitos.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4376 d. Atsakyti   
#3 #4 #6 Prabilo žalieji,bent rukėt kadanors?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4376 d. Atsakyti   
#3 #4 Sutinku. Visiskai neraikalingas "daiktas" pasaulyje. Nuodija tik zmogu, aplinka. Beto is to naudos jokios.
wallstreet nuotrauka
wallstreet prieš 4376 d. Atsakyti   
#2 Taigi kainos tada atvirkščiai būtų.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4376 d. Atsakyti   
as padidinciau ju kaina iki 20 lt
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4376 d. Atsakyti   
Ko cia piktintis, ne uz dyka neimciau situ nuodu. Galetu dar labiau kainas pakelt, maziau tersalu ore.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4377 d. Atsakyti   
#1 cia fotkinta is apacios i virsu todel taip atrodo juk cia sena voto
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4377 d. Atsakyti   
Kad LM pakeliai apversti?

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų