Jei tavo vyras negeria, nerūko, plauna indus, - lygina drabužius ir gamina valgyti.. tai čia jau ne vyras, o žmona.

2012.08.26 patalpino Rendolfas
  • 5
7
Jei tavo vyras negeria, nerūko, plauna indus,
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Ignassin nuotrauka
Ignassin prieš 4264 d. Atsakyti   
#5 Teisingai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4265 d. Atsakyti   
jo faktas geresnis,vistiek tu palaikai modernios moters fakta o ne 2000 metu ir dar nuo seniau tvarka...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4265 d. Atsakyti   
:D uzaugsi-suprasi,kad seimos nera as ta dirbu-tu ta ir fsio.Kas ka gali ir tuo metu laisvas yra,tas ta ir dirba.Jei as nieko neveikiu,tai kodel negaliu padet zmonai/draugei namus sutvarkyt ar pns? Kai as uzsiemes,ji pati sutvarkys.Kazkoks iskreiptas mastymas pas kai kuriuos cia.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4265 d. Atsakyti   
niekas nesako kad alkoholikais turi buti... bet kitu jusu nuomone juokinga pripratot prie modernios moters yvaizdio kad dirba o vyrai namie darbuojasi tai ir spangstate....paziekit statistika kiek metu iki to viskas norm buvo o moterys dirbo ka moterys o vyrai ka vyrai o ne atvirksciai....po viena darba px vyrui ten skalbti bla bla bla bet jei visus tai ka b**t moteriai veikt sm******s?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4265 d. Atsakyti   
nesamonė. Toks vyras yra aukso vertas, o ne pašaipų, kad jis nevyriškas. Kai kurie vyrai netgi geresni virtuvės šefai už moteris jei ką. Liūdna, kad daugiau norinčių būt alkoholikais valkatom nes tai "vyriška" neigu būt aukso vidurį.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4265 d. Atsakyti   
Ale tu ir nusisneki...tipo vyras turi butinai gert, rukyt, ir namie nieko nedaryt? Gyvent kaip bomzas kokioj kamorkej ir bijot neduok dieve pirstu pajudint, nes "nevyriska pagamint valgyt arba marskinius issilygint"??
Rapapa nuotrauka
Rapapa prieš 4265 d. Atsakyti   
O jeigu jis pvz vieas gyvena?

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų