Jei ne policija ir tvora... - Jie jau būtų pradėję mylėti moteris.

2010.10.30 patalpino Andriuxa
  • 57
45
Jei ne policija ir tvora...
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4759 d. Atsakyti   
naikint tokius reik,Reik hitleri prikelt greit visi normalus pataps:D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4759 d. Atsakyti   
gejai vaikus augins tai vaikai augs gejais asile...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4803 d. Atsakyti   
Gejai negali auginti vaiko? Yra pilna pavyzdziu kaip blogai yra auginami vaikai ir ne geju/lezbieciu seimose. Gal kitam vaikui yra daug saugiau jaustis darnioj geju lezbieciu seimoj nei pilnoj pyciu ir barniu, persekiojimu kupinoj seimoj kuri galu gale issiskiia ir viska isdrasko ! :)
dude nuotrauka
dude prieš 4924 d. Atsakyti   
as ant geju nestumiu tik tai kam jiem ta parada daryt as nesuprantu.tegul buna jie bet dbr man atrodo kad jiem demesio truksta
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4926 d. Atsakyti   
tie kurie stumia ant homikų, esat tikri, kad Jūsų vaikai tokie nebus? Nelinkiu. Tikimybė maža, bet visgi juk iš niekur jie neatsiranda, auga normaliose šeimose, o tada ateina ir pasako: mamukai tatukai, aš gėjus.
Viduramžių laikais gyvenat, žmonės mielieji?
Asmeniškai aš nepritarčiau nei homoseksualų santuokų įteisinimui, nei galimybei įsivaikinti vaiką tokiai šeimai. Bet tegu gyvena. Būkim tolerantiški. www.youtube.com/watch?v=j-DBvT-Kf28 /> Kitas pastebėjimas. Visi kalba apie gėjus, t.y. V+V. Pamirštate M+M? Ar būti lesbiete yra normalu? Jei tai nutylima - vadinasi taip?
Kažkas čia pakomentavo, gėjai eina prieš gamtą. Juokingiausia, kad gamta tokius ir sukūrė.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4926 d. Atsakyti   
#34 idiotas, kaip tai neina ir neprievartauja kitu tokiais tapti? kodel tu manai jie daro paradus? ogi tam, kad parodytu kaip smagu yra masazuot anala ir, kad reikia tokiu daugiau. Sorry, jau geriau marozai, kurie ir taip dabar labai smarkiai pasyveja, negu gejai, kurie siuo metu paradus daro ir rodo kaip smagu masazuoti kito vyro anala savo peniu. Sekmes tau, jei nori, kad tavo vaikas butu tarp dvieju piderastu. Gal pats tokioj seimoj uzauges ar siaip neisivaizduoji tikro pydero. vopsiem, man slykstu. Taika, bet ejimas pries gamta... ne, nedovanotina... jah love.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4926 d. Atsakyti   
#34 Gerai pasake. Nei jie lenda prie taves, nei ka. Tegu gyvena. netrukdo jie man.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4927 d. Atsakyti   
Rolandas martynas putna - zinok mano suo pederastas ir tu jy izeidei jis viena karta pisosi su kitu patinu dbar jis tau kiausus nukas
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4927 d. Atsakyti   
panaturei tas forsu zudikas keiskas kazkoks :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4927 d. Atsakyti   
Autoriui reikia gydytis.
Nuotraukos nėra
Andriuxa prieš 4927 d. Atsakyti   
forsu zudikas ar tik nebusi pats prie tu tokiu bisky nu zinai :D :D su skiautere ir desinioj ausy auskaru. Ir dar klausantis ruslano dainu :D
Nuotraukos nėra
AndriusStrumyla prieš 4927 d. Atsakyti   
RIMA tai turbut nusamdyta demotyvuot zmones, nes teigiamus komentarus tau net neidomu turbut rasyt.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4927 d. Atsakyti   
Geriau Lietuvoj tegul gyvena milijonas padoriu homoseksualu, negu milijonas atsilikeliu forsu.

Asmeniskai - jeigu man kazkas atsitiktu - mieliau leisciau savo vaikams augti dvieju homoseksualu seimoje, negu slaistytis gatvej be duonos kasnio. O dar geriau butu jeigu nereiketu nervuotis jog vaika sumus koks forsas issigimes.

Del manes - vienodai man tie homoseksualai. Jie pasirinko toki gyvenima - tegul juo ir dziaugiasi. Juk neina ir neprievartauja kitu tokiais tapti. Zmoniu nemusa, savo "kulturos" atsilikusiais metodais nebruka (kaip kad tam tikra visuomenes grupe kuriai daug meiles as nerodau).
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4927 d. Atsakyti   
Manau jiem reiketu nedaryti tokiu pasirodymu tada jie niekam ir i akis nekristu bet tai yra tiesiog slyktu kai bando pasirodyt visuominei.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4927 d. Atsakyti   
PYDERUS ZUDYT, O CIA PIDERAI PATYS KOMENTUOJA KURVA ANALO MASAZISTAI NX. EINA PRIES GAMTA, BAISU... BBD POLITIKOJ ATMATOS, TAI KRW IR LIKE LIETUVIAI DAR PIDERAIS PAVIRS... VIRSUNE KRW
Nuotraukos nėra
Andriuxa prieš 4927 d. Atsakyti   
Ant grazulio nevaryk nes jis gal 1 seime mldc :D :D O gal dar nepadare bet padarys gal mano vaikam ar dar kam kitam... Ir be problema reik sprest is anksto
Nuotraukos nėra
reanimator prieš 4927 d. Atsakyti   
Graudu žiūrėt, kaip ant tų homikų varo daugelis, bet gyvai gal tik vienas kitas yra matęs tokių :) Nebūtumėt per žiniasklaidą sužinoję, kad vyko kažkokios eitynės, tai ir būtumėt sau ramiai gyvenę. Bet ne, tūlam lietuviui reikia rėkti visa gerkle, kad jam nepatinka tai, kas vyksta galbūt visai kitam Lietuvos gale. Nesu aš už juos, bet jie man asmeniškai nieko nepadarė, tai kodėl turėčiau jų nekęst? Kaip kažkas pasakė "skaityk knygas, o tai Gražuliu pavirsi" :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4927 d. Atsakyti   
Aš buvau prieš paradą, bet jo prasmę tai supratau taip:
Lietuvos Konstitucijoje ir Europos žmogaus teisių konvencijoje numatytos žodžio ir susirinkimų laisvės (teisės ribojamos ribojamos viešąją tvarka ir gera morale). Seksualinės mažumos norėjo parodyti, jog žodžio laisvė priklauso ne tik tiems, kuriuos dauguma nori girdėti, o susirinkti gali ne tik tie, kurių susirinkimas daugumai netrukdo, kas iš esmės ir yra tokių laisvių įtvirtinimo konstitucijose ir tarptautinėse sutartyse priežastis.
Tolerastai taip pat turėjo tikslą sukelti viešąjį diskursą gėjų tema, kadangi Lietuvos visuomenė yra gana uždara ir neimli naujoms idėjoms. T.y. norėjo, kad visuomenė neignoruotų, o imtų spręsti šias problemas.
Bet kaip sakiau, buvau prieš paradą, kadangi taip buvo supriešinta visuomenė, padidėjo smurto protrūkio tikimybė, o viešosios tvarkos užtikrinimo kaštai (kaip po to paaiškėjo) buvo neproporcingi siekiamiems tikslams.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4927 d. Atsakyti   
blet tai kodel normalus nerenge paradu o gejams jau to reik? ....suprantu tas paradas butu kaip baikeriu ar kokiu karininku bet jie patys finansuojas viska, perka plakatus ir panasiai ...nepraso apsaugos ir t.t. o tie homikai is valstybrs lesu parada surenge tipo europos akise pakils Lietuva....va cia yra debilizmas tikrai.........
Ex02r nuotrauka
Ex02r prieš 4928 d. Atsakyti   
#13 #10 kanors sakiau kad myliu vyrus? Ne. Jums reikia prasivalyti akis? Taip. Sveikinu, jusu debilizmui rybu nera. Pasakiau, kad maza graziu moteru, tai ble nereiskia kad man ten ble kazkokie bachurai patinka. Pizda daunai totalus. Eikit galva alijosiu aliejuje pamirkyt, atsigausit gal
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4928 d. Atsakyti   
kažin ar gėjui nepatiktų būti mušamam testosteronu pertekusio baikerio.
Nuotraukos nėra
Andriuxa prieš 4928 d. Atsakyti   
pedofilas pasieks aukstumu reik garbyt ? gerbkim gejus mylekim pedofilus uzjauskim zoofilus ir necrofilus ir sekmes pasauli! Homosexualai nusikalteliai ardantys normalią šeimą. Ir propoguojantys tj eitynese... Tj yra isigimimas.
SassyLady nuotrauka
SassyLady prieš 4928 d. Atsakyti   
#22 Mldc.
O tavo politika yra tikrai ,,caro laiku"..Nesakau, kad palaikau 1na ar kita puse, bet taip zeminti juos yra tikrai apgailetina. Daugelis mazumu atstovu yra pasieke nemenku aukstumu, bet zmones neliecia ju asmeninio gyvenimo, o gerbia talenta.
Rocknroll nuotrauka
Rocknroll prieš 4928 d. Atsakyti   
Oho kiek komentaru nx visuomet sia tema ju pilna dejau skersa as ant tu homiku ir taskas
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4928 d. Atsakyti   
#20 o dabar isivaizduopk tavo vaikai kurie yra naslaiciai, tai kai kuriem uztektu globos ir pchj is gejaus ar ne, o tu vat toks umnas tipo apie ta vaika niekad nepagalvosi tik nebent nusipirkes reklama ar dar koki suda kuri tau istuumia tv arba netas, tai geriau jau tegu kazkas tais vaikais rupinas negu jie turetu sotintis tokiu asilu kaip tu sapalionemis
Nuotraukos nėra
Atomaz prieš 4928 d. Atsakyti   
MeNTAI GI YRA gEJAI :D
Nuotraukos nėra
Andriuxa prieš 4928 d. Atsakyti   
:D Gali sakyt ka norit kad dare mane ar kaip :D jau jeigu tokios mintys jum kyla bet dar pagalvok susilauksi vaiku ir netyce mirsi.(skaitykim zmonai kazkas nutiks) Ysivaikins tavo vaika 2 vyrukai ir tavo vaikas matys vakarais kaip vienas kitam vyrai hemaroju stumia :D tavo vaikas galvos kad tai normalu jis taps tokiu paciu. Ir dar be to girdes pasakais vakarais kaip gyveno 2 karaliai.O princas atjos pas kita princa ant balto zirgo. Todel sekmes jej ginat juos... O del lesbiecių tj jau geriau moterys nej vyrai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4928 d. Atsakyti   
Ryskiai forsiukas sukure sita "nuostabia" demotyvacija.
Kuo tau gejai neitiko, mano mielas intelekto nesuzaloto veido savininke? Pro subine padare galbut? O gal ir dukart? Gal nervuojies del to, nes tau tai netgi patiko? :O
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4928 d. Atsakyti   
O tau ka jie ,blet, trukdo ? Gal vaikystej trauma su tuo susijusia patyrei ? Kazkaip apgailetinai atrodo, kai kisasi i kitu reikalus.. Kol i tavo zopike nieks nesikesina - sedek ir tylek .
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4928 d. Atsakyti   
Jeigu homofobas, tai visų homoseksualų turėtų nekęst, teoriškai. Bet taip, hetero vyrai vos ne dievina lesbietes.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4928 d. Atsakyti   
#15 Penkis simtus pinigu turetum gauti is sita post...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4928 d. Atsakyti   
#14 Gal Lietuvos homofobai yra tolerantiški lesbietėms. Kai daug porno žiūri, pripranti.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4928 d. Atsakyti   
Kodėl homoseksualas, tai būtinai gėjus? Dar yra tokios, kaip lesbietės.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4928 d. Atsakyti   
#9 tikriausiai del ti ir tu myli vyrus..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4928 d. Atsakyti   
This demo oficially SUCKS!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4928 d. Atsakyti   
#9 skrisk i amerika gal ten laime atrasi
Ex02r nuotrauka
Ex02r prieš 4928 d. Atsakyti   
#8 tai kad tu moteru graziu maza. Taip kad nepaguodei
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4928 d. Atsakyti   
Džiaukitės, kad jie vis dar gėjai, jums daugiau moterų liks ;D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4928 d. Atsakyti   
juos taip pistu, kad net moteris mylet pradetu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4928 d. Atsakyti   
nu tipo juos būtų supisę visi ir bijodami pradėtų mylėt moteris :D
Nuotraukos nėra
Andriuxa prieš 4928 d. Atsakyti   
ce visi taip uz gejus eina ? :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4928 d. Atsakyti   
Paleva
Nuotraukos nėra
Andriuxa prieš 4928 d. Atsakyti   
tomuk bile tema supratai ir tiek
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4928 d. Atsakyti   
kaip suprast uzrasa??? jie jau butu pradeje mylet moteris wtf? paaiskinkit man
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4928 d. Atsakyti   
Gal ismok rasyt pirma pries keliant demo?

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų