Jei galėtum gimti iš naujo, - kuo pasirinktum gimti?

2012.11.15 patalpino Rendolfas
  • 5
14
Jei galėtum gimti iš naujo,
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4198 d. Atsakyti   
#13 ZIURINT KOKIE SIEKIAI TAVO GALVOJ...NES MANO GALVA MUM VYRAM KAIP TIK DAUG LENGVIAU.BRRR,NET NUPURTO PAGALVOJUS KAD GALECIAU BUT MOTERIS.PER DAUG PISLIAVOS TIEM PATIEM DALYKAM PASIEKT. MAN TAI ATRODO KAD VYRAM LENGVIAU VIEN TODEL KAD KAIP KAZKA TEN KOMENTARE NR 12 RASE JAU VIEN ISTORISKAI VYRUI VISUR PIRMENYBE BUVO,TEISIU DAUGIAU IR TT. MOTERIM REIK NET IR DABAR IRODINET JOG YRA LYGIOS VYRUI AR TEN PRANASESNES...MUM NEREIK NIEKO IRODINET,MES TIESIOG VYRAI.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4198 d. Atsakyti   
Nu jo, visu nuomones skirtingos, visi vis kita iskencia, bet vistiek zmogus norint daugiau ka pasiekti seis laikais turi buti moterim, taip iseina kad moterim lengviau gyvent.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4199 d. Atsakyti   
esu moteris ir manau jei leistu gimti is naujo rinkciausi gimti vyru.menesines, gimdymas vaiku,ju auginimas (pripazinkit,vyras patepa slides nuo seimos dazniau nei moteris,nors tai ir ner taisykle). beje, vien atsigrezus iatgal,i istorija,moterim tiek pereit reikejo kad galetu bent leist sau jaustis lygiai su vyru.amzinai jos tai namu seimininkes kol vyras kabarete linksminas,tai vaiku gaminimo masina,tai zodzio teises neturinti tiesiog graziai atrodyt turinti butybe. vyram irgi yra sunkumu,as nieko nesakau.tiesiog man ju sunkumai priimtinesni jei manieji.mieliau eiciau snukiu dauzyt ar spaguotis metus pirstine kad yrodyt savo vyriskuma ir galia negu visa gyvenima tyliai ramiai paklusti taisykles,taikytis su neligybe ir tt,cia apie senus laikus snekant.o apie siuos laikus...vistiek vyru noreciau but labiau.jiem daug ka darant vyriskumas tik kyla,o moteriai uztenka per trumpa sijona uzsidet ar permiegot su kokiu draugu nedraugaujant ir pan ir ziurek ji jau kekse. beto,aiskintis santykius mieliau noreciau kumsciais negu tom amzinom moteru intrigom,negaliu pakest to.i akis viena,uz akiu kita,o masto isvis trecia.pas vyrus viskas aisku, pas moteris buna verki ir nezinai ko cia verki,juokies,o juokingo lyg nieko ir nebuvo.figuros pokyciai,pries vaika kuda,po vaiko stora,tada sportuoji vargsti,o poto buni vel kuda bet kunas strijom nusetas.skustis kas dien noreciau tik veida o ne trecdali kudo,neduok dieve koju plaukai vos ataugo,vyras prisilies nevala isvadins ir romantikos kaip nebuta.sorry,bet vyram paprasciau.nei 9 menesius jie pucias,nei baldais sika (cia gimdyma taip perverciau vaizdziai)... ir is gyvenimo daugiau jie pasiima,nes jiem etiketes nelimpa taip greit kaip moterim.jei per vakara patvarkys 3 panas jis gi tikras vyras.vieninteles rimtos problemos jiem senstant tai nebestovi ir plinka.o moterim ne taip kaip vyram,alaus pilvas trugdytu gyvent...na ir tt ir tt. taip kad nemanau kad moteris tai lengvasis lygis.nors ir nenoreciau teigt kad vyru but ziauriai lengva.bet manau lengviau.buciau vyras manyciau kitaip,nes mastymas butu kitos - daug paprastesnis ir aiskesnis.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4199 d. Atsakyti   
Nu jo, as esu vyras ir tikrai nenoreciau but moteris. Neskaitant viso kito vien del to, kad moterys negali blaiviai mastyt puse laiko del ivairiu emociju antpludzio, hormonu kaitu ir panasiu briedu. Nesakau kad nebuna vyrams panasiai, bet jiems cia nepastovu. Moterys kurios mano, kad jos turetu tiek pat uzdirbt vien uzimdamos ta pacia pozicija kaip vyrai, nemasto blaiviai, nes nesupranta, kad jos turi dar ir tiek pat darbo padaryt kad uzdirbtu tiek pat.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4199 d. Atsakyti   
#8 pagaliau protingas komentaras, bet tik is moteriskos perspektyvos ;)

Zole zalesne ten kur taves nera, tad kad ir kuo butum, visada atrodys, kad kitiem yra lengviau.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4199 d. Atsakyti   
Moterim bendrai visas gyvenimas sunkesnis, pradedant nuo mėnesinių iki mažesnių atlyginimų už vyrus. Dar reikia pridėti institucinį seksizmą, priekabiavimą, didesnę tikimybę būti smurto auka ir t.t.
Vienintelis dalykas, kas vyram yra sunkiau, tai nebent gauti sekso.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4199 d. Atsakyti   
Kiekvienas komentuoja pagal savo gyvenimo pavyzdžius... turbūt? Ar tiesiog brukamus stereotipus žiniasklaidoje? Nes tik per televizorių ir interneto naujienų tinklapiuose matau, koks lengvas gali būti moterų gyvenimas - esi graži, jauna, seksuali, daugiau nieko nereikia :) Tik rinktis prieš kurį princą kojytes skėst, kad turėtum viską, ko nori. Na, o realybė, bent jau mano atveju, kitokia - iš principo neskirstau moterų ir vyrų gyvenimų į lengvus ir sunkius, bet kažkur giliai pati slepiu įsitikinimą, kad moterims yra sunkiau, ir vien dėl to jos užsigrūdina ir yra žymiai stipresnės už vyrus. Bet dirbti reikia visiems - tiek vyrams, tiek moterims ne iš televizoriaus :) Vaikus auginti taip pat reikia! Manau sunkus darbas :) Vyrą mylėti reikia, namus prižiūrėti... Senus tėvus karšinti... Kiekvieno gyvenimas yra ilgas ir sunkus kelias. Ne kiekvienas gimta gražiu, ir ne kiekvienas gražus gimsta laimingu. Nors gimti ir vėl moterim norėčiau - patinka leisti sau jaustis silpnesnei už tvirtų vyro pečių, nors silpnesnė ir nesu :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4199 d. Atsakyti   
#6 Cool story bro!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4199 d. Atsakyti   
gimciau vyru,dulkinciau visas is eiles,daryciau karjera,apvaisinciau kokias 5 bobas ir pamesciau,o kai buciau kokiu 60,uztektu pinigu ir viagros ir jaunos mergos pacios ant kaklo liptu.nereiktu visa gyvenima tvatint vienos ir tos pacios
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4199 d. Atsakyti   
duse visi myst gali, tik ne viesiem per kojas bega :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4199 d. Atsakyti   
vapse totali nesamone
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4199 d. Atsakyti   
beje po visko, vis vien likčiau vyru, vien dėl to kad tai yra gerai, sunkumai ir yra įdomu ir gali myžti duše.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4199 d. Atsakyti   
priklauso #1
Pradedant nuo elementarių dalykų, baigiant dideliais, nors, paimkime ir pasimatymą paprastą- ko nori pana iš jos ir ko bachūras? Pana- kažką nuveikti, vaikinasi- pamylėti paną, kas gauną savo dažniau? Kitas dalykas- ar matei bent vieną vyrioką, kuriam pašnibždėtų pana į ausyte "einam į lovą" ir jis nesutiktų? Aš nemačiau, bet va kai atvirkščiai nutinka tai pasitaiko. Dabar nori pasakyti moterys kažką panašaus: tau rūpi tik sex'as arba vyrams rūpi tik sex'as.. BŪTENT. Tai tik patvirtina, kad moteriai nieko nereikia daryti, tik duoti, vylioti, gauti išnaudoti, manipuliuoti, o pasaulį tvarko vyrai, už jį atsako taip pat vyrai, kaip ir jų darbai nuveikti visi čia, moterys tik viskuo naudojasi, todėl jom ir yra paprasčiau.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4200 d. Atsakyti   
pagal vedas, būnant vyru yra sunkiau susivokti, jam reikia siekti išminties, kuri ir taip duota moteriai :)
bet čia tik juokais sakau, gyvenimo sunkumas nepriklauso nuo lyties :)

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų