Jaunatviškas manymas, kad niekada nepasensi - Leidžia išnaudoti gyvenimo galimybes, pamirštant, kad tai beprasmiška

2011.04.25 patalpino kristal
  • 118
4
Jaunatviškas manymas, kad niekada nepasensi
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4755 d. Atsakyti   
#2 ir #3 jums pritariu
MindziuX nuotrauka
MindziuX prieš 4755 d. Atsakyti   
Gyvenimas yra baisus šlamštas (mano manymu). Tiesiog stengies dėl nieko, pabaiga juk vis tiek ta pati. Bet iš dalies sutinku ir su Kira, žmogaus reikalas, kaip jis gyvena. Man nepriimtinas gyvenimo būdas 5 dienas vergauk, 2 gerk, vis tiek nieko nepakeisi, kaip yra taip.
Kira nuotrauka
Kira prieš 4755 d. Atsakyti   
#1 Kieta istorija brolau, kaip zmogus leidzia laika yra JO REIKALAS. Ka zmogus galvoja yra JO REIKALAS. Visas gyvenimas yra zmogaus reikalas kuris ji gyvena. Niekam neidomios tokios sapaliones, na bent jau man. Visi zinome kas gyvenimo gale laukia, ir zinai tu ka? Visiems PX kaip iki to galo nueis. is pelenu i pelenus, kaip megstu sakyt. PEACE OUT BRO!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4755 d. Atsakyti   
Demo kurejas bent suvokia kad yra beprasmiska (this is good POINT ir jis tikrai neduoda uzuominu jog nori mirti, mirtis tik silpniems. Jis suvokia kad beprasmiska o ne puoseleja wiltis gyvenant ir tikintis kad kazkox tikslas yra FUCK JO NERA! ir del to zudytis tikrai newerta nors seip cia kiekvieno asmeninis reikalas ka su sawo gyvenimu daryt anyway) o ne naiviai tiki kad kazko werta ieskoti kaip JUS didzioji dauguma ale lb prasmingi prageriantis ar xui znajiet kaip kitaip STUEMTIS laika iki neiasku ko bet kokiu atveju, jus puikiai ta zinot tik nenorit suprasti ar atsipeiket is iliuziju pasaulio, LIFE IS FULL OF SHIT becouse of YOU PEOPLE!, jokios tolerancijos jokios... everything is nothing, gyveni kad gyventum numirsti kad pamatytum and so on! Laikas suklusti ir atsimerkti. thats all from me... PEACE!

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų