Greitai - 6 valandą vakaro

2013.09.23 patalpino Agnushka
  • 19
5
tamsus, vakarai,ziemos, vakarai
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.



Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Ignassin nuotrauka
Ignassin prieš 3884 d. Atsakyti   
#4 Kuo toliau skaičiau- tuo labiau tikėjausi, kad paskutinis variantas toks ir bus :D
Žiauru, bet tokia realybė. Praeitą savaitę, antradienį buvo jahovistai užsukę pas mane (atostogavau, bet turbūt apgalvotai, darbo valandų laike) tai įtikinėjo, kad pranašystės pildosi :/
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3885 d. Atsakyti   
#3 Ant kokio laužo, mes gi modernūs :D geriau užspranginti vėmalais, paskandinti baloje su keturračiu, apnuodyti garstyčių dujomis, atjungti spyriu iš kojos prie naktinio klubo, atjungti kumščiu prie kino teatro, nušauti mokykloje, nušauti kino teatre, nušauti prie parduotuvės, o jeigu nori deginti, tai tik passato bagažinėje.
Ignassin nuotrauka
Ignassin prieš 3885 d. Atsakyti   
Ant laužo raganą!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3885 d. Atsakyti   
#1 Pritariu, isvis siulau kad autore susidegintu arba butu pakarta viesai uz tokius issityciojimus is zmonijos, cia yra visiska degradacija! GEDA GEDA GEDA. lol
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3886 d. Atsakyti   
Autorė tai konkreti šiuolaikinė Bukų Feisų atstovė, kuri kuria apie akivaizdžiai žinomus kiekvienam dalykus, kad žiemą diena trumpesnė. Neįsivaizduoju iš kur tokių debilių atsiranda.. :))

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų