Gražūs poelgiai - Kur kas iškalbingesni už gražius žodžius

2013.11.26 patalpino redzismay
  • 31
3
Gražūs poelgiai
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3802 d. Atsakyti   
kaip tik siuolaikiniai vaikinai daug demesingesni nei anksciau buvo kaip as vadinu "sovietiniai" :D merginos per daug islepo ir nebemato ribu, vos ne i veida vaikinui spjauna ir laukia kada jis pasirodys su gelemis, kad atsiprasytu jog supyko... slykscios man tokios mergos geda tik darot kitoms...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3807 d. Atsakyti   
#1 Ot ir pasirodo yra kas tuo susižavi.. Ir kur čia problema sakysi, kad toks tokį sutinka? :D Kam pinigai galvoj, o kam kitkas galvoj. Abipusė nauda išgaunama.

Bet šiaip demotyvacijoje demonstratyviai pastebima, kad demotyvacijos kuriamos apie tas k*rvas ir kad nebėra neva pasaulyje tikrų merginų/moterų savęs gerbiančių. O iš moterų pusės, sielojamasi, kad nebėra princų ant balto žirgo :))
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3807 d. Atsakyti   
gaila, kad nedaug liko tokiu, kurie gali tokius grazius poelgius daryti. dabar bando suzaveti bmw'ais, pinigais, nuosavais namais, raumenu kalnynais.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų