Dažnai didvyriai - Yra labai paprasti žmonės

2011.08.13 patalpino Mikimauzas02
  • 142
8
elgeta
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.


Žymės: elgeta


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4364 d. Atsakyti   
#7 Susirask toki darba kuris tau patiktu, o ne darytu gyvenima blogesniu, nei jis yra ! :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4649 d. Atsakyti   
Suprantu, kad gali zmogui gyvenimas taip susiklostyti ir kad jam teks atsidurti tokioje situacijoje. Bet manau tokiu zmoniu nera tiek daug, daug daugiau yra patys kalti del susidariusios situacijos.
Ir kita vertus jei as turiu tu atliekamu litu ir galeciau imesti kokiam valkatai i kepure... bet as idejau daug laiko, darbo ir pastangu, kad buciau kur esu dabar, kad man tas litas butu mazmozis... ka jis padare? Istiese ranka? Kodel jis nusipelno kazko nedarydamas nieko, ka kiti gauna tik per sunku darba? Ot vargsas neturi ka valgyti... O kam nors rupi, kad as gal tik su kruva keiksmazodziu ar kokiu kitokiu nepasitenkinimo israisku pagalba galiu iskesti savo darbo diena?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4649 d. Atsakyti   
darba bl susirastu
Leezash nuotrauka
Leezash prieš 4649 d. Atsakyti   
#4 jei jie stengtųsi, tai manau dar geriau gyventų, gal net taip neblogai, kaip ir mes ;]
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4649 d. Atsakyti   
nepamenu kazkas rase, kam afrikoj zmonems stengtis kai jie viska gauna nemokamai, priprate gaut viska uz dyka tai ir nk nedaro. tai cia kazkas panasu, nors skadu bet kartu manau tiesa, galetu is tikruju but kokios sajungos tokiems zmonems padet kurie ismesti is namu be nk, zodziu nk nerupi o paprastas zmogus ka gali pakeist kai pats vos gala us galu sudur ?? ?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4649 d. Atsakyti   
o jie pensijos negauna ar kaip? jei negauna tai ka jaunystei veike?? aaa??
Leezash nuotrauka
Leezash prieš 4649 d. Atsakyti   
Man net sunku pažiūrėti tokiems žmonėms į akis, nes kažkaip jaučiuosi nejaukiai, kai suprantu, kad pats viską turiu... :| Aišku ne visada duodu, nesu didels didvyris...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4649 d. Atsakyti   
nu taip.. reik uzjaust tokius zmones manau tikrai negaila lito, aisq buna tokiu kur gauna litu ir eina ne pavalgyt nusipirkt, o isgert..

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų