Abortas neanuliuoja tavo nėštumo - Jis padaro tave mirusio vaiko motina

2012.05.25 patalpino mintis
  • 11
11
Abortas neanuliuoja tavo nėštumo
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Ars prieš 4109 d. Atsakyti   
Čia jau priklauso nuo to, nuo kurios stadijos mes laikome vaiką vaiku :D. Jei jau tikėtume mūsų brangiosios, tiesiogine to žodžio prasme, bažnyčios teiginiais, pasak jo sišeina, kad dvyniai turi vieną sielą... vargšai..taip kad...geriau tikrai abortai nei paskui iš tokių "tikinčių" išaugę žulikai ir nevispročiai
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4258 d. Atsakyti   
Abortas neanuliuoja tavo nėštumo
Jis padaro tave vaikžude
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4258 d. Atsakyti   
kur dar pati ir prisidedi prie gyvybes nuzudymo... nenori vaiko tam y apsaugos visokios. kiti tik ir nori vaiko bet... o tu nesaugai ka tau gyvenimas dovanoja....
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4265 d. Atsakyti   
BEST DEMO 4EVER ,RESPECTAS KURĖJUI
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4305 d. Atsakyti   
Aš už abortus. Gali juos daryti bele kada. Kol vaisius pilve - čia motinos reikalas. Kai jau gimęs, jis pilnateisis žmogus. Tad užsičiaupkit ir nelįskit į svetimų vaginų reikalus, jūs humaniškieji gyvūnų ir augalų valgytojai ir žudytojai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4316 d. Atsakyti   
Zudikai... Gal geriau nesip**ti betkur ir su bet kuo tada ir vaiku nereiks zudyt.. Tai gal tegu daugiavaikes seimos ne tik nestumus nutraukia, bet gal kokius puse savo vaiku su peiliu uzkapoja?? Juk ir taip daug vaiku. JUS SUVOKIAT KA SNEKAT, AR JAU KOMPAS ISGRAUZE VISKA???
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4363 d. Atsakyti   
įdomus tas Donatas. taip vertina kiekvieną gyvybę, toks dievobaimingas, kitus kritikuoja ir pamokslauja. o štai demotyvacijoj prieš seksualines mažumas kažkodėl palaikė smurtą ir susidorojimą su homoseksualais. cituoju: "Sakyciau truko ten tik skeveldriniu granatu. O siaip, saunuolis Putinas, net nesistengia per stipriai tramdyt protingu jaunuoliu." tai vat toks krikščioniškas požiūris :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4364 d. Atsakyti   
manau labiau tiktu ne mirusio vaiko, o nuzudyto.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4364 d. Atsakyti   
omg ko jus manot kad cia apie visus kalba yra iskritinaii atvejai
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4364 d. Atsakyti   
Jau geriau mirusio, nei dar vienos papildomos burnos daugiavaikėje ar alkoholikų šeimoje, arba vaikų namuose, o blogiausia - Afrikoje bei Artimuosiuose Rytuose, kur gyvenimo sąlygos nežmoniškos, bet patys gyventojai dauginasi kaip triušiai. Atsimerkit ir įvertinkit gerąją aborto pusę, kuri žymiai atsveria blogą. Abortas turėtų būti prieinamas visur, tačiau visokie tikintieji ir moralės šalininkai su savo senamadiškom pažiūrom tam kliudo, kaip tik gali. Oj oj oj, išgelbėkim kievieną gyvybę, juk tai svarbiausia, ir pofig, kad pasaulyje ir taip per daug žmonių, bet mums gaila vaiko, kuris net nebuvo gimęs. Moralė yra geras dalykas, tačiau kartais ji tik užkerta kelią svarbių problemų sprendimui.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4364 d. Atsakyti   
geriau abortas nei sugadintas tiek mamos tiek vaiko gyvenimas, be reikalo aborto niekas nedaro. Skaitau geriau abortas nei tevai alkoholikai ir vaikas be ateities

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų