9 metus lauki, kad pamatytum kaip jie susituokia - O serialo kūrėjai pyst ir nužudo ją!

2014.04.03 patalpino ne2rnas
  • 2
9
kaip, as, sutikau, jusu, mama,how, i, met, your, mother
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.



Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3676 d. Atsakyti   
#7 Prieštarauju. Ši pabaiga lyg nubraukė visą tai, kas buvo prieš tai. Gi kiek laiko kūrėjai bandė mums įrodyti, kad Barney su Robin myli viens kitą, kiek laiko rutuliojosi visas Barney personažas, kol galiausiai, jis ir vėl virto tuo, kas buvo pačioje pirmoje serijoje. O ta pati "mama", virto tik dar viena mergina Tedo gyvenime iki Robin. Vos ne vien tam skirta ji, kad vaikų prigimdytų. (nes juk Tedas norėjo vaikų, o Robin ne). Tad kai jau vaikų gavo, tada jau ala sumąstė, kad laikas vėl grįžt prie Robin, nes gi vaikų jau turiu. -.- Ir apskritai - šitas serialas nebuvo kažkoks labai linkęs viską realistiškai ir juodai rodyti - pasirinkdami pakankamai juodą ir liūdną pabaigą, jie išsižadėjo to, kuo šis serialas visada buvo - šmaikštus, pakeliantis nuotaiką ir leidžiantis labiau pasidžiaugti gyvenimu.
Emma11956 nuotrauka
Emma11956 prieš 3677 d. Atsakyti   
#7 Čia yra vadinama sitcom, o ne kažkoks prasmingas filmas, kad būtų labai jausminga ir gyvenimiška pabaiga. Plius jie sukišo daugiau negu 10 metų į mažiau nei valandą, todėl nesugebėjo apie nieką normaliai papasakoti.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3677 d. Atsakyti   
Demo autoriau... nafik čia spoilinti? Šiaip gal dar kas tik pimą sezoną einą.

O serialo pabaiga yra geniali, super:) Jeigu taip viskas baigtūsi su šita mama, tai koks pointas Tedui išvis vaikams istorija pasakoti? O čia esmė Tedo pasakojimo, kad gautų iš jų pritarimą :) čia manau, kam nepatiko pabaiga, tai labai paviršutiniškas žiiūrėjimas buvo... Ir šiaip viskas baigėsi kaip tikroje realybėje būna, o ne kažkokios fairy tales, kad susituokė ir amžinai laimingai gyveno...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3678 d. Atsakyti   
neziurejau ir man vps ph
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3678 d. Atsakyti   
#3 Serialas "Kaip aš susipažinau su jūsų mama" (How I met your mother)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3678 d. Atsakyti   
#1 Nes žodžiai: "Mama mirus" neparodo, kad ją (personažą) nužudo..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3678 d. Atsakyti   
Koks flmas
Emma11956 nuotrauka
Emma11956 prieš 3678 d. Atsakyti   
Dievinu šį serialą ir mačiau visas serijas, bet finalinės tiesiog nekenčiu. Kaip įmanoma tiek š primalt per nepilną valandą? Jie ką tik sukūrė visą sezoną apie Barnio ir Robin vestuves rodydami mums kaip jie myli vienas kitą, o jau kitą seriją juos išskyrė, nes Barniui nepatiko keliauti? Nesąmonė. Apie motinos mirtį tik tarp kitko užsiminė lyg tai būtų visai nereikšmingas įvykis, o vaikų reakcija tai išvis nereali ,,Mama jau labai seniai mirė. Pamiršk ją ir pradėk susitikinėti su savo sena mergina kuri visus šiuos metus tau buvo kaip sesuo!'' Prastesnio finalo tokiam nerealiam serialui sugalvoti buvo tiesiog neįmanoma...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3678 d. Atsakyti   
nenuzudo, p*sa prota ,D

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų