Dėmesio! Šis demotyvatorius nėra patikrintas ir patvirtintas.

MADONNA - Tuo viskas ir pasakyta

2012.04.03 19:42 patalpino Zwimba
  • 0
3
madonna,turas,2029
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.


Žymės: madonna, turas, 2029


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4109 d. Atsakyti   
Juda Madonna daugiau pastaruosiuose pasauliniuose turuose nei pries dvidesimt metu.Beto Tokiuose metuose ir tiek pasiekus yra nerealu vis dar suteikti ziurovam gerus pasirodymus ir buti pirmose vietose tiek albumu atzvilgiu tiek pinigu surinktu pasaulinio turo koncertuose.Madonna vis dar islaiko savo varda , kuri isgarsino pries 3 desimtmecius ir nerodo jokiu zenklu pasitraukti is sou biznio nenusileisdama jaunom pop zvaigzdem.
zvp nuotrauka
zvp prieš 4408 d. Atsakyti   
#1 Ne peikt, o pavydėt tokiam žmogui reikia. Tikrai ne visiem bus lemta atrodyt taip, kaip ji sulaukus tokių metų.
M.J. taip pat jau metuose geruose buvo, bet niekas nesipiktino dėl to, kad griebdavosi už klyno, nors ir "amžius jau ne tas".
Džiaukimės seno kirpimo žvaigždėmis, kol jas dar turime, nes baisu pagalvoti, kas mūsų laukia ateityje su dabartinėmis -niolikinėmis "žvaigždutėmis".
Ignassin nuotrauka
Ignassin prieš 4408 d. Atsakyti   
Taip ir yra. Jau amžius ne tas, o maivosi, vaidina kokią dvidešimtmetę. Matosi, kad jau judesiai ne tokie (jau daugiau video klipus tenka fokusuot ir efektų pridėt kūrėjams) kaip anksčiau. Galėtų vietą sau susirast.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų