Lietuva - Greitų sprendimų šalis

2012.07.27 patalpino Canonas
  • 24
6
Lietuva
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4303 d. Atsakyti   
Jei domiesi, turbūt žinai jog šio modelio reaktoriaus jav atsisakė? Ir įdomu kodėl ?nes jie juo nepasitiki. Paskaityk puikų Austrijos pavyzdį apie atominės elektrinės istoriją jų šalyje, labai viliuosi kad pas mus įvyks tas pats, kuo anksčiau, tuo daugiau pinigų bus sutaupyta. Šaunuolis querty kad domiesi ir nesi abejingas
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4303 d. Atsakyti   
saunuoliai kaimynai apstatys lietuva atominemis
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4304 d. Atsakyti   
#2 "Pirmaujančios šalys" - taip, pagal kai kurių mūsų naujienų portalų propagandą. Atsisako tik Vokietija ir Japonija. Skandinavija, JAV, Prancūzija ir kitos šalys toliau mielai vysto branduolinę energetiką ir planuoja statyti naujas elektrines.

Beje, nesu naujos elektrinės šalininkas. Tačiau ko ko, o jau kaip nepernešu to, ką galima vadinti propaganda iš Lietuvos žiniasklaidos priemonių.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4304 d. Atsakyti   
..dar turi naudojamus bunkerius kuriuose galėtume slėptis atsitikus katastrofai? atsakysiu pats, jų yra tik keli, ir skirti greičiausiai tik ne mums, paprastiems mirtingiesiems. Trumpai tariant, mano nuomone turim per daug spragų, kad dristume vykdyti tokio mąsto projektą šiuo metu. labai juokingai skamba kuomet išgirsti per žinias jog MMA didinti neišeina. net 50Lt, nes mūsų biudžete milijardines skylės, ir tai pasak politikų, nutemps mūsų šalį į dar didesnį įsiskolinimą. Bet kodėl pirmiau nesusitvarkius tokių problemų,? Kiti žmonės pasakys, jog AE sukurs daug darbo vietu, pakels mūsų ekonomiką. Taip, sukurs, apie 6000 oficialiai skelbiamų vietų kuriuose daugiausiai dirbs investuotojai iš Hitachi, mūsų kaimynai Lenkai, ir Latviai jei nepaliks šio projekto, taip pat ir estai. Jei grubiai ir dalinant tuos tariamus 6000 iš šalių skaičiaus, ne kas ir belieka, o žmogeliui iš gatvės apie tokį darbą nei pasvajoti. Taip pat, didžiaisias rėmėjų argumentas: tai padės sukurti nepriklausomybę nuo Rusijos. rytai.. Taip. mes jau turėjome savo Ae kurios elektrą pardavinejome kaimynams po 4 centus, o spekite kas dengė jos nuostolius? jūs :) prisiminkite kokia buvo elektros kaina. dabar svarstant jog šalia bus net kelios elektrinės, kurios gamins perteklinę energiją, ir reiks ja kažkam parduoti..? Mes parduosim brangiausiai? ar turėsim pirkėjus? pagalvokit kokia turės buti kaina kad tai būtų konkurencinga. Kitas argumentas : urano 70 % importuojame iš rusijos. labai keista jog statome tokį galingą reaktorių, ir tik vieną, standartiskai turėtų būti bent keletas kad nutikus netiketumui neliktume be elektros, o dabar, nežinau. užteks matyt vieno bet galingiausio europoi. kaimynai mūsų bijos, o tai tikriausiai ir yra ko mes siekiame. tikrai einame teisingu keliu, negalvodami apie kitas investicijas. labai daug argumentų yra prieš tai, jie nėra viesinami nes pinigus reklamai gauna tik rėmėjai, o diskusijos nėra. gaila kad demokratija tokia supuvusi.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4304 d. Atsakyti   
Geriau būtų kad jos ir nebūtų, išleis daug pinigų, o skaidrumas labai abejotinas :) keisčiausia kad pirmaujančios šalys atsisako AE o mes tik pradedam, šaunuoliai, pasirūpintkit senosios uždarymu kuris kainuos panašiai kaip ir naujosios statybos. Smaugs mokesčiai ateinantį šimtmetį, ir nebūsim tokie ju ramūs kai visai šalia stovės dar pora.. o kaip dėl saugumo? ar mūsų šalis vis
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4304 d. Atsakyti   
taip ir bus kad mes nepastatysim per 10 metu ar ilgiau

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų