Dėmesio! Šis demotyvatorius nėra patikrintas ir patvirtintas.

Kiekvienas gali rinktis - bet ar kiekvienas pasirenka teisingai,kaip manai tu?:D

2013.09.04 15:48 patalpino Ally
  • 6
3
Kiekvienas gali rinktis
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3894 d. Atsakyti   
Andriukasf - aš manau tavo šita susidariusi nuomone yra del ziniu stokos pirma , Taip žolė gydo nuo vežio bet taip pat naikina atskilusias smegenu lesteles kurios paskui tampa vežinemis , Šita kad žolė naikina smegenu lasteles - buvo atliktas vienas tyrimas beždzionems budavo "duodama" porcija dumu , taip smegenis mirdavo bet , jos mirdavo ne del dumu o del to kad visiškai nebuvo deguonies www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=AXhn68wCJWc pažiūrėk
V1l1s nuotrauka
V1l1s prieš 3898 d. Atsakyti   
andriukasf - Nesupyk, bet tikrai turėjau atsakyt į tavo šita klausima, net lietuvoje ji yra legalizuota, nuo 3 laipsnio vėžio. Ji gydo, tačiau ne visiškai, neišgydo, tačiau mažina skausma, ir visa kita, nesu daktaras, tačiau tai žinau iš bendro išsilavinimo.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3899 d. Atsakyti   
ZOLE NAIKINA SMEGENU LASTELES, IR BETO KAIIIP ZOLE GALI GYDYTI NUO VEZIO? :D

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų