Dėmesio! Šis demotyvatorius nėra patikrintas ir patvirtintas.

just'in'ass

2011.01.29 18:31 patalpino KidRock
  • 0
7
just'in'ass
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4854 d. Atsakyti   
''As asmeniskai nieko pries kad stumiat ;D'' nu nezinau... aj nors kai buvau mazas as irgi nieko pries patycias neturejau, kol nesuvokiau to. #6
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4854 d. Atsakyti   
Atsibodot su tuo paciu. Kaip jau esu sakes demotyvatoriui "Penis", jusu visu toks stumimas atsibodo. As asmeniskai nieko pries kad stumiat, bet, dievazi, sugalvokit ka nors nauja.
shawtyyMANE nuotrauka
shawtyyMANE prieš 4854 d. Atsakyti   
#2 as ne tave atsilkeliu vadinu, o ta ,kas kure sia demo. tas ''jus atsilikeliai'' sakau ant tu, kurie deda ir deda ir deda ir deda simta kartu tas pacias demo, su tapacia esme, ir tapati per tapati. kiek galima? ir jeigu tu pats kuri tokias demo, nu tai tada gali priimt ta ''atsilikelis'' sau, bet jei nekuri, tai kame problema?
ir taip, ten kur apie JB demo, sakau, kad visi kabinejasi ir izeidineja, nes taip ir yra.D: nieko naujo savo komentare nepasakei.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4854 d. Atsakyti   
Jokio skirtumo net jei apie ledkalniu tirpima esme tame, kad visus vadina atsilikeliais ir pan, bet neduokdie ka pasakysi ant jos -liksi kaltas, priekabus ir visoks kitoks.
Akvile nuotrauka
Akvile prieš 4854 d. Atsakyti   
#2 Jei ką tai ji čia ne apie byberį, o apie foto.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4854 d. Atsakyti   
Tu visose demo apie byberi aiskini, kad visi blogi, visi kabinejasi ir izeidineja, o tu tik atsakai tuo paciu neapsikentusi tokios "neteisybes" bet dabar palauk, brangute, pati pirma isvadini zmones atsilikeliais, tai gal laikas ciaupt zabtus?
shawtyyMANE nuotrauka
shawtyyMANE prieš 4854 d. Atsakyti   
bet tai tokie jus nuobodus, nu tooookia senumo foto idedat, tukstantis tokiu demo buvo, suprantu, kad atsilike esat ir panasiai, bet nu, nemanot, kad tukstantis pirmos tokios pacios demo tai gal.. nebereikia? :|

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų