Dėmesio! Šis demotyvatorius nėra patikrintas ir patvirtintas.

Jūs jam tik pavydit! - mes vyrai jam pavydim aštuonmečio balso,mergaitiškos išvaizdos,rožinio lūpdažio.

2011.04.11 08:23 patalpino kamikadze
  • 5
12
Jūs jam tik pavydit!
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4776 d. Atsakyti   
#11 Cia niekas nediskutuoja apie jo gynimo. Diskusija vyksta apie lietuvius ir ju mastyma. Cia tarsi paslepta mintis. Lietuviu mentalitetas atsiskleidzia pamacius bieberio nuotrauka. Tik ta noriu pasakyti. Kokia mes slyksti, purvina, pavydi ir pagiezinga tauta. Ir viskas. Bieberis cia antrame plane. PX cia visiems gerai jam ar ne :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4776 d. Atsakyti   
gana jum cia gint ji taip arsiai. pats atejo i viesuma, pats pasirinko toki kelia zinodamas, kad daug kam nepatiks ir ji peiks. ir taip kiekviena zvaigzde. o veliau dar skundziasi , kad stuma ir pan. pats to norejo. kiekvienas zmogus turi savo nuomone, o kam nepatinka , kai ant jo stuma-neskaitykit! o dabar apsiverkit, kad and jusu bieberiuko stuma. pats norejo tapti izymus-tapo.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4776 d. Atsakyti   
#8 110 procentu sutinku, kad nera jis vyras dar. Nors jam jau 17, bet cia visiskai kita kalba. Jis nesulauke pasisekimo vaidinant seriale ''Tikri vyrai''. Taciau kai kalbama apie ji pati, jis tikrai kietas. Mazai kas gali tiek pasiekti bunant 17.
Leezash nuotrauka
Leezash prieš 4777 d. Atsakyti   
#8 turbut geidziamiausias pasaulyje vaikinas

Tikiusi, jis taps vyru... Vyras turi būti ne bobiškas :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4777 d. Atsakyti   
Nusipelne jis as ne - ne jums spresti. Jus tikrai nenusipelnete, nes jos galiausiai ir neturite. Tik skirtumas toks, kad jis multimilionierius, uz koncerta gaunantis triju valandu koncerta gaunantis po 300 000 doleriu, vairuojantis ferrarius, lamborgini ir t.t., turbut geidziamiausias pasaulyje vaikinas. Ir kiekvienas is jusu, tyliai pamastote, kad mielai apsikeistumete vietomis su juo. Jei jis butu toks kaip jus, kaimieciai, sakote, nematytumete jo kas kart isijunge TV ir seses jusu nevaiksciotu su jo veidu ant maikuciu. Manau, turite nepilnavertiskumo kompleksa ir nesugebate dziaugtis kai kitiems gerai. Isivaizduokite, kad esate jo vietoj ir jums sako tai, ka dabar stumiate jus - nerasite ka atsakyti? Juokinga. Jauni lietuvaiciai esat, kurie bus etatiniai ''Statybos bendrove'' darbininkai, bei geriausi ir populiariausi braskiu skynejai. O is jusu rasciau is ko pasijuokti. Atlepausiai, kreivakojai, sasyskos, duchai ir pn, bet kam to reikia? (is tiesu, mes suprantam su merginom, kad jus visi idealus, tobuli bachurai, svajoniu vyrai, bet pasaulyje netvarka, ir slove turite gauti kiekvienas is jusu, bet be byberis)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4777 d. Atsakyti   
#5 irgi pritariu
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4777 d. Atsakyti   
#5 Pritariu..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4777 d. Atsakyti   
Aš ne jo gerbėja, bet dainuot jis moka. Gaila man jūsų, kai nesugebat nekreipti dėmesio į tokius dalykus. Nepatinka, nežiūrėkit, neklausykit ir tylėkit, ko čia putojatės? Jūs irgi kažkam nepatinkat, bet niekas ir nepučia iš jūsų burbulų. JŪS NEĮDOMŪS.
Neperauklėsiu visų, bet suaukit pagaliau.
manfredass nuotrauka
manfredass prieš 4777 d. Atsakyti   
#1 tu parasyk kokiaj nors bieberio gerbejai ir pazek ka tau ji atrasys...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4777 d. Atsakyti   
tokienieko nesupranta
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4777 d. Atsakyti   
Lol, cia buvo ironija, jai tu nesupratai
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4777 d. Atsakyti   
pavydim? wtf? Tai kad bernelis nemoka dainuot, ir jis visai nenusipelnes sloves. Man gaila zmoniu kurie tikrai moka dainuot, ir sedi tai kazkur pasislepe...

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų