Dėmesio! Šis demotyvatorius nėra patikrintas ir patvirtintas.

Jis - Yra TOBULAS ir nieko čia nebepridursi.:)

2011.02.24 20:09 patalpino LipniSeile
  • 4
62
bieberis, jega, mes, ji, mylim, never, say, never, trys, de



Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4183 d. Atsakyti   
Paziurekit ka tas pavydas daro su lietuvos berniukais :( Graudu. Justeeen ftw <3
Nuotraukos nėra
mariuxas prieš 4373 d. Atsakyti   
Pridursiu: NIEKO NERA 100% TOBULO, O BIEBERI ANT LAUZO SAVARTYNE!!!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4681 d. Atsakyti   
visi gyventume draugiskai, jei ne bieberis, ant lauzo ji!
PEACE!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4725 d. Atsakyti   
As nei hater'is nei fanas. Suprantu, kad vaikinas daug pasiekes, nors daug nuopelno ir ne jo. Tiesiog pastebiu, ked visos jo 8-14 metu amziaus fanes, iskart apsidraudzia tokiais zodziais: 'Bet Jusu "ponai" neperprotinsi. Tiesiog sakau, kaip yra ir butu, nors ir neigsit ;)' ir po to gavusios faktu, sako kad neigia ir pan. Manau apgailetina i viska ziureti tik is vienos puses, ir be jokiu objektyviu ivertinimu kazka teigti.Yra tokia liga autizmas, kurios legvosios versijos turi labai panasius simptomus. Be to dar pastebejau kad keiviena fane turi butinybe apie justina kuriti demotyvacijas. Nekurtu, nebutu, tiek ju vadinamo 'pavydo'
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4731 d. Atsakyti   
#56 tu apie save nekalbek taip negrazu,dabar jau visi zino ,kad tu tokia!
Nuotraukos nėra
Edwis prieš 4758 d. Atsakyti   
#56 Jeigu tu debilė ir pan. tai nereikia kitų taip vadinti ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4759 d. Atsakyti   
O koks jums skirtumas? Ko jus pavydit? asilai, apgailetini nevykeliai zemo lygio esat, cia man jusu visu gaila, netolerantiski avigalviai. eikit karviu sudu kaimuose grebt, o ne cia stumt. siulyciau jums susirast kokios nors veiklos, o ne mus bandyt perkalbet. nx debilai susirinke.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4761 d. Atsakyti   
Bieberland tu APGAILĖTINA. Užjaučiu. :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4779 d. Atsakyti   
sakiau ir sakysiu eikit nx jus ir jusu bieberis,ciuju be jo net zemes atmosfera nustotu suktis,jus uzdustumet be jo,nera nei vieno internetinio tinklalapio kur nebutu apie bieberi visur jis,zinot kodel? nes istisai patys jus ir apie ji chatinat,jusu deka jis tampa vis populiaresniu,jei nekreiptumet demesio tai tikrai prie jo nieks nesiknistu ir niekam jis nerupetu. jei tjp bl niezti ji pamatyt tai pats ir tapk talentu,nurugsi ji pasveikinsiu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4809 d. Atsakyti   
Bet prikolas tame, kad tasai Jūsų "tobulas Bieberis" nei su viena iš Jūsų nebus. Tai vadinas - nesėkminga meilė. :D Sėkmės. :D
anonimas nuotrauka
anonimas prieš 4809 d. Atsakyti   
#49 xuj jis ka stengiasi jis kaip daugelis populiariu atlikeju kelias minutes sukuria kokius dainos zodzius kuriuos galetu sukurti nors ir mazas vaikas ten uzmeta kiti koki tinkamiausia ritma tiems zodziams ir va hitas, o del madingumo tai madingiau kaip tik yra megti byberi ir zinok tu paaugliu dievuku daxuja buvo ir bus taigi jis ne pirmas ir ne paskutinis jei pasidometum tokiais atlikejais kurie nera komerciniai tai manau surastum, kad ir tokiu kurie uz tuos visus populiarius atlikejus sudejus yra geresni :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4810 d. Atsakyti   
LipniSeile, get a life, Bieber fan.
Nesuprantu, kam kurt jį ginančias demo jei niekada jis tau nepadėkos, tu jam nepaspausi rankos ir net negausi autografo!! bieberis žurnale, bieberi facebook'e, bieberis demotyvacijoj, bieberis reklamose, bieberis bieberis bieberis... Vemti verčia. Iškelia jį kaip kokį dievuką, nors jo balsas kaip mergaitės, įvaizdį sukuria stilistai ir dainas ne pats kuria.
Taigi, get a life, bieber fans.
Kotrynak nuotrauka
Kotrynak prieš 4810 d. Atsakyti   
Ko jūs puolate ant šio vaiko ,nematau nieko blogo i ,kad muzikinę karjerą kuriasi nuo mažens ,turės daugiau perspektyvų ir po 30 jeigu jis bus daug pasiekęs dainininkas tai šaunu ...pvz Michaelis Jacksonas irgi nuo vaikystės dainavo ,manau, kaip tik reikia džiaugtis kito sėkme ,o ne pavydėti .
Ps: Nei klausausi nei domiuosi Bieberiu.
Bieberland nuotrauka
Bieberland prieš 4810 d. Atsakyti   
#46 JIS STENGIASI daryti ir pildyti savo svajones, kas tau nesiseka ta tema? suprasčiau, kad pats kažką darytum tada, ir bandytum pasiekt kažką geresnio, geresnes dainas duoti, ar kaip tau čia paaiškinus. Jis yra šiuolaikinių paauglių DIEVAS, tai ką mums, fanams, siūlai? eiti prie mados, ir stumti ant jos, be PRIEŽASTIES?
o kame tas gražumas? čia šiknon tą grožį.
nesame visi gimę tobuli, na, taip galim anti fanam sakyti.
gerai, lietuva yra lietuva, nesubrendėlių šalis, išmokyti jus reikia stumt, jei išvis, yra dėl ko.
anonimas nuotrauka
anonimas prieš 4811 d. Atsakyti   
#47 jo, bet as turiu baisu iproti gincytis :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4811 d. Atsakyti   
#46 #44 Am, jūs pastebėjot, kad jūs jau kokį trisdešimtą kartą, skirtingoj demo, GRYNAI VISUR APIE TAPAČIĄ TEMĄ ginčyjates? ;D
anonimas nuotrauka
anonimas prieš 4811 d. Atsakyti   
#44 matai publikai maloniau ziureti i vaika pieno nuo lupu nenusivaliusio dainuojanti apie meile, o ne i prasigerusius zmones ir be to tas populiarumo siekimas nereikalauja kalnu nugriauti uztenka buti bent jau vidutiniskos isvaizdos (isgrazintu visaip veliau) ir svarbu, kad kas nors susidometu tavim ir padarytu scenini ivaizdi :) kreivuma as laikau ne kokius veido bruozus ar dar ka, o jei negraziai atrodytu ir jokie pagrazinimai nepadetu, o apie plytas visokias tai matosi, kad tu cia sau galva prasitrankei su ja jei net susikurei nicka byberiska ir dar nuotrauka uzsimetei ir ji gini ji, o jam tu svarbi(svarbus) kol tavo mamyte duoda pinigu ir juos istaskai ant betko kas su juo susije :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4811 d. Atsakyti   
#44 Sakė JEI butų kreivas,nepatiktų tokiom idiotėm kaip tu. Apgailėtina net skaityt.
Bieberland nuotrauka
Bieberland prieš 4811 d. Atsakyti   
#43 Eik tu sau! eik dar į rekordų knygą įsirašyk.
umm, už jį milijonai geresnių? supranti bent reikšmę turinio, ką rašai?
galvą susitrankei su plyta, ar kokiu bliūdu čia?
Jeigu tau chroniai gražiau dainuoja, pragertu balsu ( kaip pats, galbūt ) tai ir klausykis jų, kažkodėl dar apie tokius negirdėjau, kad jie populiarūs būtų.
jei jo snukis kreivas, tai kąą žinau , omg,ogmogmog, kreivas? kreivas? kreivas? tai kur tau tiesus? tai vadinama ne KREIVUMU, o bruožais / veido forma . ar kaip tokiam žmogui čia aiškint.. :D
anonimas nuotrauka
anonimas prieš 4811 d. Atsakyti   
#42 3 minutes zvengei is mano komentaro? as is tavo ilgiau uztat :D uz ji milijonai geresniu yra net ir tai tie chroniai su pragertais balsai prie baru graziau padainuoja :) ir jei jo snukis butu koks kreivas tai kazin ar tu cia savo tobulybe gintum nes tu nezinotum, kad jis isvis egzistuoja :)
Bieberland nuotrauka
Bieberland prieš 4811 d. Atsakyti   
#40 Omg. žvengiau gal tris minutes.
pirma, tai tikrai ne kas antras gimsta žmonių, kurie užaugę įrašyti yra tarp gražiausiu pasaulio žmonių, antra, dėl talento, o tai ką sakai? Jei būtų už jį geresnių, jie jau būtų senai populiarūs, o ateity, jie tik tebus objektai sceniniai, kurie tik LYGINSIS į jb, nors nėra ko, jis amžinai da best.
O kad užmirš, tai tau apie tai tik patylėt, nei tu žinai, nei tu ką, eik močiutei pasipasakot, ne mum .
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4811 d. Atsakyti   
#39 Ne visi,bet ir ne jis vienas toks. :D Nemėgo,nes atrodo kaip moteris. O Billo su Justinu net nelygink,Billo bentjau vokalas nuostabus.
anonimas nuotrauka
anonimas prieš 4812 d. Atsakyti   
po kiek laiko ziek dar koks grazuoliukas atsiras kurio vokalinius ir kurybinius sugebejimus uzgos ivaizdis ir pamirs apie ta byberi
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4812 d. Atsakyti   
billo daug kas nemėgo, žinai dėl ko? o dėl to, kad ne visi tokio stiliaus žmonės.:)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4812 d. Atsakyti   
Gaila man jūsų,fanai.
Buvo man tas pats su Billu iš Tokio Hotel. "Tobulas,myyliu." Surežisuota ten viskas,siulyčiau užsiimt kokia veikla,susirast vaikiną,o ne svaigti dėl jo, kur jis net savo tikros asmenybės parodyt negali,nes išsivystys rimta psichologinė problema.
Nekurkit šitų apgailėtinų demotyvacijų,viena debiliška bus mažiau,nes iš to jokios naudos,apart to,kad sukeliat bereikalingą diskusiją,ir vistiek laimi hateriai.
Praeis jo ta mada,atsiras naujas koks. Apgalėtina šių laikų muzika,kuo toliau,tuo baisiau darosi.
Baigiau.
Nuotraukos nėra
alxkdof14 prieš 4812 d. Atsakyti   
#36 syko syko syko...... joahggh prijytaryu apsysyko jys ten anjye? ;))
NOT
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4812 d. Atsakyti   
apsisyko, o ne suvaidyno...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4812 d. Atsakyti   
#33 Haha.
Nuotraukos nėra
alxkdof14 prieš 4812 d. Atsakyti   
#33 JOOO, musu ,bet ne vepla, jasona nusoveeee (nu jo vardas per serialas jasons buvo) pritariu nerealiai jis ten suvaidino. <3
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4812 d. Atsakyti   
www.youtube.com/watch?v=3zb64y6Nvs0

hahahahahahahaha, va jusu tai veplai
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4812 d. Atsakyti   
kids never say never to drugs, alchohol, smoking
Nuotraukos nėra
alxkdof14 prieš 4812 d. Atsakyti   
#30 Nu nesakau, kad taptu virsiausias, bet ten #22 kai stumei tipo kad nesi macius realybej lalala, tai suprastum, kad nereikia but macius jo realybej, kad galetum megt mylet ir kad labai patiktu nu krc, kai rodys forum cinemuose pati pamatysi ;D nESAKAU, KAD pats virsiausias, ten fan belekaip tapsi, bet suprasi td. Nu krc. Va ejo daug hateriu en y ta filma, tai isejo is jo apsiverke :D Ir nebestume poto.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4812 d. Atsakyti   
#29 ir ką aš ten tame filme turėčiau pamatyt tokio, kad jis man taptų pats viršiausias ? :)))))
Nuotraukos nėra
alxkdof14 prieš 4812 d. Atsakyti   
#27 Taaaaip, jau verkiu :) tai gerai gerai, kai paziuresi ta filma, lauksiu tavo pasakymo labai lauksiu ;D :)) Savo sapnuose tik toki isdrisi pasakyt, na bet ka cia tusciazodziauju, pagyvensi, dar gailesises ka sakei ;D Perrskaiciau as ta komentara, kam true kam ne.

#28 Toks pat klausimas iskilo ;)) Bet jau puse metu ar metus dar nenusibosta, tai jau kazkaip ir viliuosi, kad nusibos.
zvp nuotrauka
zvp prieš 4812 d. Atsakyti   
O Jums neatsibodo ta pati tema apie JB? ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4812 d. Atsakyti   
#25 išdrįsčiau tau tą patį į akis pasakyt :) Apsiverktum ;D Bet anyway, pasiskaityk #24 komentarą, ten viskas tiesiog big big TRUE.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4812 d. Atsakyti   
#23 - tiesiai į dešimtuką :)
Nuotraukos nėra
alxkdof14 prieš 4812 d. Atsakyti   
#22 Ziurek, tapk jo fanu ar bent jau pradek ji megt - PRADEK JUO DOMETIS. Labai dometis. tada suprasi viska. arba kai bus balandzio 8 never say never 3D filmas, nueik pasiziurek :) Ir tada pabandyk dar karta pakartoti tapati ka katik parasei. neisdrisi ;)
CRONUS nuotrauka
CRONUS prieš 4812 d. Atsakyti   
Jei grįžt į realų pasaulį, tai visiškai nieko nėra tobula ir negali būt, nes jei bent kažkas būtų tobula, nebūtų nieko. Tai tiesiog paradoksas. Tobulybė neįmanoma (tas pats, kaip kelionė laiku į praeitį).
Kas dėl Bieberio, tai tiesiog baisiai didelis burbulas,kuris anksčiau ar vėliau sprogs (tikiuosi anksčiau, nes atsibodo tie verkšlenimai, nors asmeniškai nieko prieš jį neturiu), kaip sprogo Patinsono. Bet kokiu atveju arba Bieberis susimaus, arba mergaitės, pames savo rožinius akinius ir įklimps į realų gyvenimą, kuriame tėvai nebepadės ir teks pačioms savimi rūpintis kai nebeliks laiko spoksot į prodiuserių išgražintą daiktą. Būtent daiktą, nes tokio populiarumo žmonės jau nebegali elgtis kaip jiems patinka ir yra tampomi už virvučių.

Bet čia tik mano asmeninė nuomonė ir pamąstymai "garsiai" :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4812 d. Atsakyti   
#20 kur tevai padare klaida? Vistiek per kokius 4-5 metus (tiek jis gyvuos) nenuvaziuosi i jo koncerta,tad baik uostyt prucha ir eik pamoku daryt..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4812 d. Atsakyti   
#19 - bendravai, kad sakai "jo bendravimas tobulas?". Tu esi tik girdėjus jo balsą per tv/youtube, esi jį per ten pat mačius. Ten jis prišpaklintas, balsas gali būt pakeistas, viską pagal scenarijų pasakoja ir tiek :))) Tu jo net balso realybėj neesi girdėjus, net veido nemačius, net NEBENDRAVUS tuo labiau ;)
Nuotraukos nėra
alxkdof14 prieš 4812 d. Atsakyti   
#17 Nebejuokink, saulala :) Jei visi isreikstu tokia nuomone, kaip ''man jis nepatinka lb negrazios dainos, ziaurios dainos..... pacio balsas man negrazus, na nesiklausau ir tiek'' tai butu gerai ;D deja............. visi izeidineja, linki mirties, keikiasi, tai norit kad nestumtumem ant ju? Galima isreikst nuomone tik reikia ja rasyt mandagiai. O tie hateriai ne tik, kad nemoka nuomones nrml isreikst, bet ir stumia kuria demo visokias ''jis gejus'' varo ant bet ko, kas jam patinka, netoleruoja ju, zodziu cia tikrai graudi situacija, jau nekalbant apie tai, kad bent jau lietuvoj tu kurie varo YRA TRIGUBAI KETURGUBAI DAUGIAU.. Tai pagalvok. Ir varymas yra blogas dalykas, o daininiko palaikymas - ne ;D Ir juo lab, tiems kas jis nepatinka.. JIE JUO NESIDOMI. Taigi jie neturi visiskai jokios teises sakyt, kad jis toks ir anoks, kad jis ten tarkim be plauku ar dar kazka, jie NEI BSK JUO NEPASIDOMEJE sneka bet ka, kas sauna i ju buka galva tai pagalvok. Nepatinka - nesiklausai - nesidomi - neskaitai ir juo lab nekuri demo apie ji - (nu gali kelis sykius isreikst,kad nepatinka,bet ne taip ikyriai IR STUMTI,gali mandagiai isreikst) - that's all. dabar nk panasaus nera, hateriai yra ziauriai apgailetini :)
LipniSeile nuotrauka
LipniSeile prieš 4812 d. Atsakyti   
#17 taip, jei patinka, galima, o jei ne - negalima. spek del ko? del to, kad sita demo yra tik belieberiams, o ne hateriams, kurie yra nieko verti.:]
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4812 d. Atsakyti   
#1 , ne,ne vien balsu Jis tobulas.jo bendravimas,jo balsas,jo judesniai,jo isvaizda ir viska kita yra tobula jame.tai,ka jis sugebejo isgyventi tai ji padare stipresniu ir jis kaip asmenybe yra tobulas.is tikruju jame daug ka tobula galima rasti.bet jo,del skonio nesigincijama:)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4812 d. Atsakyti   
Tikros ir niekada nemirstancios zvaigzdes,kaip Ozzy Osbourne www.youtube.com/watch?v=r0hfg1htnM4 puikus pasisakymas..
Giinta nuotrauka
Giinta prieš 4812 d. Atsakyti   
Tai jei nepatinka nuomonės išreikšti negalima, o jei patinka galima?
Vaikai paaukit tada komentuokit. :)
Nuotraukos nėra
alxkdof14 prieš 4812 d. Atsakyti   
#15 KAS TAS BEBRAS? Kokie tau cia bebrai sapnuojas? gydikis ;)) BALSO NETURI? :D Neblogas humoro jausmas tavo..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4812 d. Atsakyti   
#11 Čia tu get a life. Kur tu tą bebrą daugiau pamatysi jai ne per pc ar tv? Tai ir campini prie tos durnių dežės. Koks dar nerealumas ir tobulumas? Tiesiog eilinis "estrados princas"... sutinku su #8, dar biškį atkenčiam ir baiksis šitas visas sindromas.. Jis net balso normalaus neturi, aiški fonograma.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4812 d. Atsakyti   
#11 Kiek tau metu jei ne paslaptis? :D turiu gyvenima,nesijaudink..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4812 d. Atsakyti   
Nereaaaaaaaaaaaaaaaaalus,sexius sexius sexius ;3;3;3;3 gaaad nerealiausias zemeje. <333333333 luw luw
Rodyti daugiau komentarų (50-62)

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų