Dėmesio! Šis demotyvatorius nėra patikrintas ir patvirtintas.

Jie irgi pradėjo nuo žolės.

2011.03.08 16:17 patalpino Gedostulpai
  • 3
4
narkotikai
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.


Žymės: narkotikai


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4811 d. Atsakyti   
Žolę rūkyti yra netgi sveika, tik, kad Lietuvoje tai uždrausta. Pasiskaitykit, kuo skiriasi sintetiniai narkotikai nuo žolės, kas ir kaip ji veikia. Netgi moksliniais tyrimais yra įrodyta, kad ją rūkyti yra sveika ir nežalinga ( aišku, saikingai ) , o jeigu jums geriau gerti, tai ok. Nuo žolės bent plaučiai valosi, o kas nuo alkoholio? Ah taip, NIEKAS
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4811 d. Atsakyti   
#2 aha, kazkas sake, kad gyventi isvis yra kenksminga :XX, pritariu #1 (Y)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4811 d. Atsakyti   
#1 tai tu nori pasakyt kad žolę rųkyt yra gerai? Krč degradavusio narkomano ir kitokio velnio mastymas cia tik, zolė yra nakrotikas, tik galbut ne tiek kenksmingas kaip sintetiniai narkotikai, bet vistiek NARKOTIKAS ir gali nepsit cia proto atsiprasant.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4811 d. Atsakyti   
Gerai, jie nuėjo per toli, o kiek prie žolės ir liko? Pradėjo ir pabaigė žole, taip pat kaip ir alkoholiu, kažkurie pradeda "tik penktadienį", o baigia su pilstuko bonka rankoje. Čia nuo žmogaus valios priklauso, jei jos neturi tai ir ant pilstuko ir ant švirkšto užsikabliuosi. Taip, kad protingų žmonių tokios demotyvacijos nedemotyvuoja. Go get some drugs BITCH.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų