Internetas - visgi atnešė mums naudos

2012.07.04 patalpino fluptidusas
  • 37
4
Internetas
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4321 d. Atsakyti   
runeskeipe kur daugiau
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4321 d. Atsakyti   
is interneto galima tik labai daug anglisku zodziu ismokti,
o tai plecia zodyna ir labai palengvina anglu kalbos pamokas, lengviau suprast uzduotis ir t.t ;] todel tikrai is neto anglu kalbos neismoksi normaliai sakinio susukt, nebent 5toko lygiu ;] reikia mokintis netik is neto bet ir mokykloje ^^
Giedriax nuotrauka
Giedriax prieš 4321 d. Atsakyti   
ar įmanoma normaliai išmokti angliškai? kai tarimas visiškai skiriasi nuo rašybos, kai net panašiai rašomi žodžiai tariami nepanašiai, sudėtinga laikų sistema (suskaičiavau 13), nereguliarios veiksmažodžių formos, prielinksnių naudojimas su veiksmažodžiais sudarant visiškai kitos reikšmės žodžių junginius ir pan. - tai tarsi peilis po kaklu besimokančiajam. Gaila, kad anglų kalba taip išplito ir tapo gėda jos nemokėti, dėl to didelė pasaulio dalis turi sunkiai ir nuobodžiai jos mokytis.
P.S. kažkur skaičiau, kad pačioje anglų kalboje angliškų žodžių tėra tik 10-15%. Visi kiti yra atkeliavę iš prancūzų, lotynų, vikingų, germanų, airių ir kitur.
Visiems taikos ir ramybės!
Geras_Iksas nuotrauka
Geras_Iksas prieš 4321 d. Atsakyti   
jeigu sita demotyvacija butu kure musu tevai (kurie dabar jau irgi pasedi taip normaliai prie interneto) ta diagrama, tas ratas butu tuscias bl*t

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų