Dėmesio! Šis demotyvatorius nėra patikrintas ir patvirtintas.

Dievo nėra. - Bet tai nereiškia kad galima daryti, kas šauna į galvą

2010.08.06 12:59 patalpino xgenas
  • 5
12
dievo, nera,ateizmas
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.


Žymės: dievo nera, ateizmas


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4100 d. Atsakyti   
aišku kad galima daryt kas šauna į galvą, jeigu Dievo nėra, vadinasi neegzistuoja objektyvi moralė, vadinasi viskas galima kaip Dostajefskis sakė, bet žinoma, čia tik ateizmo atveju, teizmas turi prasmę ir vertybes ir viltį, tai ko ateizmas niekada neturėjo, neturės ir jokiam žmogui nesuteiks, vienintelis dalykas kurį gali duoti ateizmas - padaryti žmogų prieš nieką moraliai atsakingą, taip jam palengvinant gyvenimą nuo atsakomybės naštos
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4301 d. Atsakyti   
#2 Teisingai, moralės principus žmogus suvokia kaip atskirą sistemą, tik religija juos priskiria sau, kaip ir daugelį kitų dalykų. Beje, nemaža yra tokių atvejų, kai žmonės elgiasi kaip nori, tada nueina išpažinti nuodėmių, paskui pasijaučia atleisti nuo atsakomybės ir toliau išsidirbinėja... O paskui davatkos sako "be dievo negali būti geras žmogus" :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4554 d. Atsakyti   
Dievas yra durniai jus !
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5014 d. Atsakyti   
Jei klausi apie tas žinutes kurios čia rašinėjamos tai čia ne aš rašau:)Bet inciatyva ir ne mano aš tik idėja palaikau:)
xgenas nuotrauka
xgenas prieš 5014 d. Atsakyti   
Tai tu čia imiesi iniciatyvos rengiant myta?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5014 d. Atsakyti   
#7 Na tikrai nesu kokia maniakė kuri seka tavo komentarus, kad galėtų atrašyt:D tiesiog netikėtai gaunas:)
xgenas nuotrauka
xgenas prieš 5014 d. Atsakyti   
Malonu. O cia seip man idomu, ar tu specialiai vis perziurineji mano demo ar cia taip atsitiktinai gaunas? nes žiuriu jau ne pirma syki cia musu diskusijos :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5014 d. Atsakyti   
Na, sutinku su tavim, kad Dievas buvo sukurtas pristabdyti žmonių laukinį būdą, bet buvo sukurtas įkvėpti ir žmonių tautiškumą.Na išsiplėsti nebūtina, bet visai įdomu su protingu žmogum padiskutuot tokiom temom:)
xgenas nuotrauka
xgenas prieš 5014 d. Atsakyti   
Na jei jau tikintis ir daro nusikaltimus(kitaip tariant pazeidzia religijos taisykles) tai ten toks to žmogaus ir tikėjimas. Žmonės kuriem nesvarbi moralė, dažniausiai nesvarbu ar yra tas dievas ar jo nėr.
demo mintis butu mazdaug tokia; dievo gali ir nebuti, zmogus pats turėtų mokėt elgtis, o ne vadovautis religija.
Nu žodziu, dieva sugalvojo tam kad zmones bijotu ir bent kiek sudrausmintu, nekalbant apie turta, politika ir t.t. bet cia jau kita tema, nenoriu išsiplėsti, nes vargu ar kam įdomu mano sapalionės :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5014 d. Atsakyti   
Na gal ir netaip suprantu tave, bet pradžioje savo komentaro rašai, kad pats dievu netiki, bet ir nusikaltimų nedarai, bet yra ir tokių žmonių kurie nors ir tikintys aišku gal ne daug, bet vistiek pridaro nusikaltimų.Na, o, kad svarbiau laikytis moralės visiškai su tavim sutinku:)
xgenas nuotrauka
xgenas prieš 5014 d. Atsakyti   
Viena iš tikėjimo paskirčių yra sudrausminti žmones, neretai tenka girdėti "dievas viska mato" ar"dievas atlygins" tikėjimas, bent jau anksčiau sudrausmindavo laukinius žmones, aš pats netikiu dievu bet nedarau nusikaltimų, nors ir nebijau to ko nėra, atsiranda tokių neapsisprendusių žmonių kurie pasigauna mintį kad dievo nėra ir pradeda manyti kad gali daryti bet ką. Nusikaltėlių visada buvo ir bus, toks gyvenimas (kaip tavo nikas beje :)), taip jie apie tai negalvoja. Šitoje demo norėjau pasakyti kad ateizmas nėra blogai, svarbiau yra laikytis moralės o ne dievobaimiškumo. :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5014 d. Atsakyti   
Gerai paaiškinkit man.Dievo nėra negalima daryti ką norim, bet jei jis ir būtų manai labai daug kam tai rupėtų?Juk nusikaltimus kuriuos padaro žmonės nemanau ar jie galvoja ką apie juos pagalvos Dievas.

Nepatikrinti demotyvatoriai

Grįžti į viršų