- Ką turėčiau padaryti, kad eitum į pasimatymą? - - Gal pakviesti!?

2012.03.02 patalpino sOda
  • 111
3
- Ką turėčiau padaryti, kad eitum į pasimatymą?
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4455 d. Atsakyti   
#2 Man tai panasiau, kad kazka is pirmo komentaro tiesiog praspyre, arba jis tiesiog taip ir neisdriso pakviest, tai visa kalte jai ir suverte :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4456 d. Atsakyti   
karantinas labai patiko tavo komentaras, labai daug tiesos ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4456 d. Atsakyti   
Joooo, susireikšminusios mergaitės nekviečia į pasimatymą, liūdna :( Kūrėja, noriu pasitikslint, manai, kad tam berniukui patinki, tačiau galvoji, kad, nu būkim atviri, tu jam per gera, bet visgi nu duotum šansą ar ne? Ir dabar galvoji, kad jis tavęs nekviečia, nes jaučia tą patį - kad tu "out of his league"? Galvoji, jog berniukas savęs klausia, ką jam reikėtų padaryt, kad eitum į pasimatymą su juo... Eh, liūdna istorija vat tokia :( O realybė tokia - čia jis "out of your league", o tu pametus galvą dėl jo, bet bandai save įtikinti atvirkščiai, act cool you know. Ir visos mergaitės, komentuojančios ar paspaudę like... Na jūs žinot ką apie jus mano šiek tiek gyvenimą suvokiantys, o ne aštuntos klasės laikuose užsidarę žmonės, ypač berniukai :) Tai vat, būtų labai smagu, kad šio komentaro netrintumėt - visgi šiokia tokia pamokėlė mergaitėms, ir berniukams aišku, graužiantiems save dėl kokios tai koketės :) Gero savaitgalio.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų