- Aš užmokėjau visus mokesčius - ir dabar ramiai miegu... ant suoliukų, stotyse...

2011.12.16 patalpino demotyvass
  • 73
8
- Aš užmokėjau visus mokesčius
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4378 d. Atsakyti   
#5 "Kaip jaustis pensininkui, kuris sovietmeciu pasistate nama SAVOM RANKOM kazkokiam uzkampy netoli miesto ir dabar jam teks moketi? Ir moketi daug."
Jauskis puikiai, nes nereikia dabar statyti ir žiūrėti kiek kainuoja senukuose maišas žvyro, o ką kalbėti apie kitas statybines medžiagas, nes tau nereikia gyventi svetimuose namuose už kuriuos turi sumokėti 90% atlyginimo, o iš lykusiųjų pinigų išlaikyti 4 vaikus ir žmoną.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4533 d. Atsakyti   
#6 keista man kad daug zmoniu aplink taip masto bet nei vienas nesiima kazko :D o laukia kol kitas prades kazka :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4534 d. Atsakyti   
Tamsuoliu salys, aisku lieka tik guleti kai smegenine neveikia ir niekas negali pasipriesinti, o vaidinti kad viskas ok ir gyventi kaip valkatai skaiciuojant paskutinius centus, kai tuo tarpu kitoj salyje zmogus skundziasi valdziai, kad neisgyvens is min ~3000 lt
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4534 d. Atsakyti   
#2 Kaip jaustis pensininkui, kuris sovietmeciu pasistate nama SAVOM RANKOM kazkokiam uzkampy netoli miesto ir dabar jam teks moketi? Ir moketi daug.
zilwis777 nuotrauka
zilwis777 prieš 4534 d. Atsakyti   
Auksinė mintis.
berry111 nuotrauka
berry111 prieš 4534 d. Atsakyti   
kai as pries 4 menesius sita demo idejau, tai netik nepatvirtino bet dar ir parase kad jau buvo. o dabar matai jau ne tik nebuvo tokios demo, bet dar tokia gera mintis kad net patvirtino. :/
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4534 d. Atsakyti   
#1 Tie pensininkai turi už dyką prisikaupę butų ir yra ir taip popinami, gyvena 4 kambarių bute ir verkia, kad šildymas brangus, o kai į remontą per 30 metų nė cento neįdėjo ar nesumastė perduoti buto ir persikelti kur pigiau, tai čia geras mąstymas. Jie nori didesnės pencijos ir po jų dzin kas liks.
Valdžioj prisivogę, bet mokesčiai ne tragiški.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4534 d. Atsakyti   
Vo vo... Dabar visi pensininkai, kurie turi nuosavus namus tures savo pensijas valstybei atiduoti, kad kubials ir jo bendrai galetu pasivogti ;)

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų