Su lyg kiekvienu LIKE paspaudimu - Kažkur pasaulyje miršta po vieną gėjų

2013.03.19 patalpino afigienas
  • 76
8
Su lyg kiekvienu LIKE paspaudimu
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4017 d. Atsakyti   
#7 būtent
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4069 d. Atsakyti   
Kazkaip net geda su tokiais zmonemis gyventi vienoje valstybeje, o cia dar ir moderatoriai visisiki ''saunuoliai''. Dar kazkam kyla klausimas, kodel zmones is Lietuvos bega? Ne del ekonomines situacijos, o del tokiu Ignassin'u, Tomax'u ir paasaus lygio veikeju.
Pasaulis visiems zmonems ir ne jums mokyti kitus kaip gyventi, kokios orientacijos buti ar tuo labiau nustatyneti odos spalvos ar kitus standartus ir tt.
Ignassin nuotrauka
Ignassin prieš 4074 d. Atsakyti   
#4 Taip, nigeriai kitokie :)
#5 Tai vat, pagal odos spalvą, jau sprendžiu koks nigerio elgesys bus :D
O gėjai man netrukdo, kažkaip nekreipiu dėmesį, bet jei kas šaudys- aš už. O be to dar sužinojau, kad "paslapčių namuose" vieno paslaptis- gėjus.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4074 d. Atsakyti   
#4 Tikėjausi tokio komentaro. Parašiau #3 komentarą su tikslu išprovokuoti hipokritus, kurie sako "nestumk ant juodaodžių", tačiau smerkia gėjus ir patys nežino kodėl. Koks skirtumas, kas ką myli, kas kokios rasės ar tautybės, kol jie netrukdo aplinkiniams, neturėtų būti smerkiami. Žmogų vertinti reikia pagal jo elgesį, o ne pagal odos spalvą, tautybę ar seksualinę orientaciją.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4074 d. Atsakyti   
ne nu,žmonės, kuo jums dabar užkliūna gėjai ar,kaip #3, juodaodžiai? ką, jie kitokie žmonės nei jūs, kad reikia kurti tokias debiliškas, vaikiškas"demotyvacijas" ? Vien dėl to, kad jie kitos orientacijos reikia kalbėti tokias nesąmones, linkėti mirties? fuck logic.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4074 d. Atsakyti   
Ir dar po vieną nigerį.
Tomax nuotrauka
Tomax prieš 4074 d. Atsakyti   
Tai geriau ne pasaulyje, o Lietuvoje jie dvėstų.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4075 d. Atsakyti   
cia jau tapo ne demotyvacija o motyvacija...

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų