Žmogus - gamtos evoliucijos brokas

2011.02.15 patalpino Jaded
  • 139
20
isgelbekit, mane, nuo, savo, idiotizmo
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Draven nuotrauka
Draven prieš 4765 d. Atsakyti   
#18 Manau, kad tik maža dalis demotyvacijos yra tiesigiai susijusi su buitinėmis šiukšlėmis. Industrija ir ekonomika naikina pačius mus. Ir kuo greičiau ateis galas- tuo geriau.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4822 d. Atsakyti   
pritariu,, kad ir kaip bebutu keista kitiem tai tiesa..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4823 d. Atsakyti   
Nuo pavieniu zmoniu situo klausimu niekas nepriklauso, cia jau valstybiu reikalas... Va kad ir Lietuvoj: rusiuok kiek nori, vistiek supils i ta pati siuksliavezi ir ispils i savartyna. O salyse kur valdzia sukuria tam tinkamas salygas, atlieku perdirbimas labai sekmingai vykdomas, ir dauguma zmoniu rusiuoja. Nemanau kad del to galima visus zmones broku vadint...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4824 d. Atsakyti   
Cia ne warymas ant sawes,o protinga sawikritika,durnes;D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4824 d. Atsakyti   
mes ne brokas tiesiog zeme serga parazitine zmoniu liga
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4824 d. Atsakyti   
Ir negaliu nepridurt prie #12 komentaro... TAIP, gamta prisitaike savaip, TAIP mes galime pakeisti zeme kardinaliai. Bet va cia ir pasireiskia gamtos ir evoliucijos veikimas.
Jeigu musu veikla negriztamai pakeis zeme, mes arba turesime prisitaikyti, arba isnykti. Prisitaikymas neivyks per 200-300 metu, o pakitimai gali, taigi tokiu atveju zmones (ir visa kita neprisitaikius gyvybe) isnyks, o zemeje vyks tie patys procesai, kurie vyko iki tol, kol gyvybes nebuvo iki ... Vat ir evoliucija...
O zmoniu kvailumas, kai kuriais klausimais, yra nesusijes su tuo dalykas. Be to, i ekologija jau kreipiamas didziulis demesys ir , manau, isnykt tikrai neteks. :D
anonimas nuotrauka
anonimas prieš 4824 d. Atsakyti   
#12 jo ir mes tai padarysim del to, kad apie 200 metu tik israde industrija buvom. nors ne esme, kad buvo anksciau visokios kataklismos, kometu bombordavimas, uraganai, potvyniai, ugnikalniu issiverzimai ir panasiai ir zeme tai istvere ir tai dar ozymiai didesne gresme jai. o su savo sukurtais dalykais tai mes isnyksim, o zeme toliau gyvuos
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4824 d. Atsakyti   
#10 Dabar tavo mintys pjaunasi su demotyvacija... Visiskai pritariu tam, kad dauguma zmoniu yra ziaurus ir savanaudziai. Bet jeigu jau kalbam apie gamta... Savanaudiskumas yra kiekvieno gyvuno islikimo instinkto esme (su isimtimis kaip pvz: motinos ir vaiko rysys), o apie ziauruma gamtoj... Puikus pavyzdys - skruzdes. Kaip ir zmones - gyvena bendruomenese (kas nera lengva), kaip ir zmones - skirtingos rusys pjaunasi tarpusavy. Gamta ta pati, tai gal ir cia klaida? Gal tada ir visi plesrunai yra klaidos?
Paciam komentare mintys gal ir teisingos, tik jau ne "individo" isskyrimas is zmoniu rusies... Zmoniu charakteriai, supratimas ir elgesys gali skirtis ir tai juos atskiria viena nuo kito, tik jau ne nuo visu... Be to, paminetos masines zudynes ar pan. daznai buna ne tukstancio zmoniu ziaurumas, o vieno ar keliu zmoniu (situos jau galima vadint issigimeliais) ziaurumas ir tukstanciu sekimas "paskui banda" - naturalus prisitaikymas, butinas islikimui.
Sutinku, kad daugeliu atzvilgiu zmoniu elgesys ir poziuris turetu buti kitoks, ypac atsizvelgiant i pasiekimus ir intelekta, taciau instinktus "permusti" yra labai sunku.
Bet kadangi pati demotyvacija vaizduoja zmoniu zala ekologijai, tai tavo komentaro mintys su tuo vargiai susije ,o vien del to zmogu vadint "broku" yra gan kvaila...
(Izeist nenorejau, tiesiog nemegstu "geniju" ,kurie pamate filmuka apie globalini atsilima puola vadint visus kiaulem ir rekt kad visi turi pult rusiuot atliekas ir t.t.... Be to, nemegstu ir kai mane gamtos klaida vadina... )
Jaded nuotrauka
Jaded prieš 4824 d. Atsakyti   
Gamta savo resursus pritaikė prie savęs, o ne prie mūsų. Ir mes galime padaryti žemę nebegrįžtamai pasikeitusią. Tiesą sakant, tai net labai realu. Pavyzdžiui, ozono sluoksnio yrimas - jei jis išnyks, žemė nebus apsaugota nuo ultravioletinių spindulių ir gali prasidėti sausros. Nu pavyzdžių labai daug galima prigalvot, bet tingiu dabar. :)
anonimas nuotrauka
anonimas prieš 4824 d. Atsakyti   
#10 na jis man siaip paprastas komikas ir pinigu is manes nei kiek nepasidaro amzinatelsis yra. ir be to jis gera minti pasake: plastikas atsirado is zemes resursu ir zeme galetu laikyti ji kaip savo vaika ir musu industrijos ir gaminiai is plastiku jai nieko blogo nepadaro mes tik sau bloga padarom, mes isnyksim zeme issivalys ir bus kaip anksciau buvo.
Jaded nuotrauka
Jaded prieš 4824 d. Atsakyti   
Oho kiek „čia išminčių" užsiveisė. Kadangi mane tai kurie vadino paviršutinišku #3, paaiškinsiu šitą mintį NE paviršutiniškai.
Gerai, pradėkime nuo to kas yra žmogus.
Žmogus yra rūšis. Lygiai tokia pati kaip lokys, katė, žiurkė ar kupranugaris. Kuri turi savo bruožus, polinkius ir pan (vienintelis bruožas mus iš dalies išskiriantis iš gyvūnų yra tas, kad žmonės savo polinkius gali valdyti). Pavyzdžiui lokys kopinėja medų, gaudo žuvis "tęsia" savo kartą ir t.t. Tuo tarpu žmogus siekia lengvo bei nerūpestingo gyvenimo, stengiasi būti laimingu ir t.t, bet geriausiai žmonių bruožus ir pagrindinius interesus apibrėžia sena romėnų liaudies frazė - duonos ir žaidimų. Ir žmonės visada buvo tokie, nesvarbu ar gyventume ledynmetyje, antikoje, viduramžiuose ar "prie rusų". Bet visada buvo ir žmonių rūšies išsigimėliai, kurie į žmonių skerdynes koliziejuje, viešas egzekucijas ir žydų holokaustą žiūrėjo su pasibaisėjimu, dar tokie žmonės yra žinomi kaip individai (individas - konkretus pavienis objektas, kurio priešprieša yra rūšis, klasė, aibė ir t. t.). Ir šitie išsigimeliai savo autentiškumu iš esmės jau išsiskiria iš žmonių rūšies.
Taigi, čia pateikiau visą reikalingą informaciją demo suprasti. Ir tikrai aš ant savęs nestumiu. :)
#6 Tas video, be taiklių pastebėjimų yra nieko vertas. Tas George Carlin yra ne kas kitas, kaip dar vienas atsitiktinis apatiškas skeptikas, kuris kritikuoja elementarias moralines normas, vien dėl to, kad galėtų toliau lengvabūdiškai ir nerūpestingai gyventi + kadangi jo kalba palieką įspūdį tokiems idiotams kaip tu, tai jis dar iš to ir pinigą pasidaro.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4824 d. Atsakyti   
Susidegink, demo kurejau.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4824 d. Atsakyti   
Gera ant savęs varyti, ar ne?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4824 d. Atsakyti   
tai susinaikink broke tu, arba pasidomek geriau kas yra evoliucija
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4824 d. Atsakyti   
jei tema eina apie ekologija tai iveskite i youtube "George Carlin - Saving The Planet" ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4824 d. Atsakyti   
bet istikruju nera pasaulyje tvarkos, visu pirma ar vartotojai kalti kad daromos tokios pakuotes ar tokie zaislai tarkim plasmasiniais kurie jei ne ugnis tai gyvuoja tukstantmecius, vieni bando kazka keist kiti ne nk cia nepakeisi, bet gi yra kokiu bjauriu saliu kurios nesitvarko siukslinos juros gamta ir .tt.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4824 d. Atsakyti   
Puiki demo.. bet jei norim kažką pakeist, pirmiausia reikia pradėt nuo savęs..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4824 d. Atsakyti   
Kurejau: Tavo poziuris i kitus zmones parodo tik poziuri i pati save...
Zmogus nera klaida, kai kurie jo veiksmai yra klaidos. Kita vertus is klaidu yra mokomasi ir taip nuolat tobulejama. Jei tema eina apie ekologija ( kam pries keliasdesimt metu nebuvo skiriama jokio demesio, o siandien tai daznai aptarinejama, net perdeta problema), visi tersalai zmogu paskatino i tai atkreipti demesi ir ateityje tobuleti. O patys tersalai, gamtos atzvilgiu nera didele problema.
Taip kad ziurek i viska placiau, o ne vaidink protinga vadindamas kitus idijotais, kai pats esi pavirsutiniskas ,eilinis nusivyles gyvennimu zmogelis, praplautom smegenim... :)
kasiakas nuotrauka
kasiakas prieš 4824 d. Atsakyti   
#1 gal geriau reikejo pasilaikyt savo nuomone sau? :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4824 d. Atsakyti   
Autoriau jei taip manai patarciau visu prima paciam susidegint, nes juk pats ir esi zmogus kuris kenkia planetai. Nebus taves, juk pasauliui bus lengviau gyvuoti. Maziau tersime planeta be tokiu kaip tu :)

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų