Nekelk rankos prieš mane. - Nepradėsiu bijoti tavęs. Tiesiog nustosiu tave gerbti.

2011.08.15 patalpino Ger2tja
  • 165
19
Nekelk rankos prieš mane.
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4054 d. Atsakyti   
#17 Aha, nemokykim vaikų disciplinos, per televizorių rodykim tik gražius dalykus ir apskritai saugokim nuo pasaulio. Nes vaikai paskui susidarys klaidingą įspūdį, kad pasaulyje vyksta karai, stichinės nelaimės ir panašūs išgalvoti dalykai. Ruoškime vaikus gyventi mūsų tobulame utopiniame pasaulyje!
Geras_Iksas nuotrauka
Geras_Iksas prieš 4326 d. Atsakyti   
dabartiniai kokie dvidesimtmeciai jau trbt nezino ka reiskia gaut dirzo. o mes uzaugom gave lupt, uz kai kuriuos darbus ir ganetinai gerai, ir supratom kas gerai o kas nelabai. tai nors nereikejo bandyt mest rukyt nuo 14 metu, ieskot kas nupirktu alkoholio, nesip!som nuo 13 metu, neturejom priklausomybes kompu, zinojom kas yra laukas ar darbasi.. bet neeeeee, dirzas yra negerai.. issiciuchinkit.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4401 d. Atsakyti   
Mielieji, diržas tikrai nėra gera vaikų auklėjimo priemonė. Nemanau, kad vaikas kaltas, kad suaugęs žmogus nesugeba suvaldyti savo emocijų ir išlieja visą įsiūti ant vaiko, tarsi į bokso kriaušę. Kaipgi, mielieji, reaguotume, jei kokį, kad ir netinkamai besielgiantį žmogų imtų trankyti gatvėje? Apskritai smurtas gimdo smurtą. Mane vaikystėje mušė, ir patikėkite aš to žmogaus negerbiau ir negerbiu iki šiol. Jis tik kėlė man baimę ir pasibjaurėjimą. Žinoma kiti sako, kad nuo tėvo ir motinos rankos ne taip skauda, ir kad tada vaikai žino, kad prasikalto. Taip, visa tai priklauso nuo santykių šeimoje, kaip yra mušama ir nuo kitų veiksnių. Tačiau aš smurto nepateisinu visiškai. Jei vaikai netinkamai elgiasi, turime pagalvoti: gal mes neskiriame savo vaikams dėmesio?, ar pasakome, kad juos mylime?, ar randame laiko su jais pasikalbėti, pasidalinti įspūdžiais? Juk jeigu vaikui visada leidote dienų dienomis sėdėti prie kompiuterio, bastytis nežinia kur, ir susigriebėte tik po laiko, tai ne vaiko, o jūsų kaltė. Mielieji, skirkime savo vaikams daugiau dėmesio: juk tai besiformuojanti asmenybė, naujos kartos žmogus, o ne daiktas, su kuriuo galime daryti ką panorėję. Mylėkime vieni kitus, darykime laimingais, nes gyvenimas tik vienas. Juk nieko ir nėra svarbiau, kaip padėti kitam, būti laimingais, palengvinti kitų kentėjimus. Juk visi kada nors išeisime iš šio pasaulio, o tada liks tik prisiminimai, o ne mūsų turtai. Atsirinkime, tai kas svarbu, kol dar nevėlu. Mylėkime savo vaikus ir supraskime tikrąją gyvenimo esmę, bei patirkime, kas yra gyvenimo grožis. Stenkimės įžvelgti jį visame kame, nes blogio ir taip daug. Juk jeigu nuolat murmėsite, o televizorių ekranuose nuolat šmėžuos degradavusio gyvenimo vaizdiniai , tai kokį pasaulį matys Jūsų vaikas. Tiesiog mylėkite savo vaikus!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4547 d. Atsakyti   
atvirksciai tada igyji pagarbos jausma bet ir baime ir neapykanta kartu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4574 d. Atsakyti   
grina :";D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4638 d. Atsakyti   
#13 Arba lygintuvo laidą :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4638 d. Atsakyti   
nekelk rankos prieš mane-imk lazdą xD
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4642 d. Atsakyti   
kai prades gerbt tada ir nebereiks baust. ai tiksle vaiku teises :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4643 d. Atsakyti   
Kai buvau vaikas gaudavau diržo ir į kampą nekartą buvau paklupdyta, bet ir žinodavau už ką. Dabar man 22 nei geriu nei rūkau, užaugau tikrai geru žmogumi, ir nenuėjau klystkeliais, nes kai tik bandydavau tek nuklysti gaudavau pabendrauti su diržu . Tada žinoma už tai nekėsdavau tėvu bet dabar manu reikėtų jiems ačiū pasakyti už tai kad kartais duodavo į kailį.Nepateisinu tų tėvų kurie vaikus savo lupa vien tam kad luptų, bet diržas tai tikrai gera auklėjimo priemonė, pažiūrėkit, kad gatvėse darosi baisu. O apie mokyklas, net kalbėti baisu, kai paskutinį kartą lankiausi mokykloje galiu pasakyti, kad prisibijau pradinukų, nes buvau išvadinta visokiais žodžiais mūsų laikais taip nebuvo, bijodavom vyresnių, o dabar visi šie snargliukai žino tik savo teises, bet nežino pareigų. Jei kas juos gerai su diržu pamokytų tai žinotų kaip reikia elgtis.
Pirmyn nuotrauka
Pirmyn prieš 4645 d. Atsakyti   
Neatsimenu pavardes to filosofo kuris sugalvojo kad vaiku negalima must. Tik kiek zinau jo vaikai tapo narkomanais ir nusizude. Viskas turi but laiku ir su saiku. Nereik vaiko must jei jam stikline is ranku iskrito, ar pavarges neuzmiega, bet kai pradeda gadint daiktus ar draskyt akis tenka parodyt kas yra kas. Ir jei nesupranta tai ir dirzu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4645 d. Atsakyti   
Nu bet nesakykit, siais laikais yra tiek ispopintu vaiku, kad nors pats paimk ir pamokyk su dirzu... nezinau kaip jus, bet mane (man 21) kai buvau mazas ir su dirzu kartais uzvanodavo ir i kampa pastatydavo kai prisidirbdavau... Ir kazkodel keiktis pradejau tik paauglys budamas, o ne nuo tada kai pradejau vaiksciot (kaip ne kaikurie dabartiniai vaikai)
gitaristas nuotrauka
gitaristas prieš 4645 d. Atsakyti   
vaiko nereikia mušt, jį reikia baust ir pamokyt
Sylon nuotrauka
Sylon prieš 4645 d. Atsakyti   
#tl;dr
... O jei mane toliau musi tai atsiimsi kai uzaugsiu ;D
povilasq nuotrauka
povilasq prieš 4645 d. Atsakyti   
#3 ne cia pataikei...
Pirmyn nuotrauka
Pirmyn prieš 4645 d. Atsakyti   
Ir bijosi ir gerbsi. O tai be dirzo kaip suo be pavadelio esi. Nesik bet kur ir dirzo nereiks
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4645 d. Atsakyti   
o tu gerbi kai neklausai?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4645 d. Atsakyti   
#2 as nesuprantu tik vieno dalyko..... ar tu RMT toks durnas, ar tavo amzius toks, ar wtf, kad tu kiekvienoj suknistoj demo rasineji 100 metu senumo, vemt varancias frazes "captain obvious." "cry me a river"blah blah.. Cia galvoji lb kietai atrodai? NU NIXUJA ZINOK:D

___

Dar ka galiu pasakyt, tos nepatikrintos demo..nu praktiskai viskas ten yra paskutinis slamstas. O.o. toks slamstas,kad nz, ziauru, mazvaikiska, nesamones kzkios. o tie kurie neigia ta-- patys cj yra prisidedantys prie sito slamsto kurimo. pvz, as jei buciau mod, neisivaizduociau ka praleist. am, viena gero demo papuola, is 20-30..

O.o
povilasq nuotrauka
povilasq prieš 4645 d. Atsakyti   
cry me a river litlle bitch
Punceka nuotrauka
Punceka prieš 4645 d. Atsakyti   
Diržas
Vaikų valdymo pultas ;]

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų