2189 metais, - heteroseksualai kovos už savo teises.

2011.10.17 patalpino Gefungelis
  • 20
20
2189 metais,
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 1288 d. Atsakyti   
Taip taip ir bus, kas dabar 2020 su tom aborto liekanom darosi tai net baisu pagalvoti.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4183 d. Atsakyti   
Ei tu, literatūra, vazelinuota išange, - kai kitą kartą varysi demagogiją, nepatingėk nors kokį fiktyvų šaltinį įdėti. Net ir pirmokai žino, kad genetikos mokslas yra aukštumose, o "homoseksualizmo" genas taip ir neatrastas. Psihologai bei socialiniai psichologai taip pat sutaria, kad homoseksualistais yra tampama - tai priklauso nuo vaiko/kūdikio santykio su savo tos pačios lyties tėvu (tai parodo homoseksualistų ir lezbiečių skaičiaus santykis) bei pirmųjų seksualinių patirčių. Kaip akivaizdus pvz. tau - pedofilai prisipažįsta, kad vaikystėje PATYS buvo prievartauti suaugusiųjų. Priežastingumas aiškiai įrodytas. O homo skaičiaus didėjimo ir tėvų (vyr. lyties) nebuvimo šaimose koreliacija taip pat akivaizdi. Dauguma homoseksualių vyrų PATYS prisipažįsta, kad neturėjo gero santykio su savo tėvu, o lezbietės - su motina. Santykis ypač svarbus iki vaiko 2-jų metų amžiaus.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4587 d. Atsakyti   
#17 zinom mes kad jie ne godzilos, juk pilna lietuvoje zinomu homoseksualu - zilinskas, statkevicius, kirilkinas, girzadas, pauliukaitis ir t. t. tiesiog nenorim tokio gyvenimo budo propagandos viesumoje musu vaikams, pasaku apie 2 princus, aiskinimu kad ju santuokos tokios pacios kaip heteroseksualu ir t. t.. o namie, savo erdveje, uz uzdaru duru kiekvienas gali elgtis kaip nori, bet tokiu dalyku i viesuma geriau nekelti.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4587 d. Atsakyti   
Na susilaikysiu nuo tolesniu komentaru sitoje diskusijoje, nes jei jau zmogus pasauline mokslininku bendruomene "Briuselio lobistais" vadina tai jau viskas aisku. Eimantass pasiziurek i LT politikus ir visuomene, tikrai nepriims to istatymo, del to gali but ramus. As ir pats del to esu ramus. Puikiai zinau kas butu vaikui LT turint 2 tetukus ar 2 mamytes. Na linkiu kada nors su gejum pabendraut ir patys pamatysit kad jie nei monstrai nei gondzilos nei dar kokie velniai is kitu galaktiku atskride. Pats panasiai kaip jus galvojau, bet pabendravus su tais zmonem nuomone pasikeite. Zmones kaip zmones, gal tik pomegiai skiriasi.
anonimas nuotrauka
anonimas prieš 4588 d. Atsakyti   
#12 ir be to jei tolerotumem visus tai tikrai i gera neiseitu lietuvos padetis (turiu omeny, kad toleruotumem visus taip kaip kitose eropos ir siaures amerikos salyse) tiesiog kitos rases, orientacijos zmones privistu musu salyje nebeliktu visai darbu mums ir kitos rases turetu rajonus pro kuriuos baltam geriau nesivalkioti
anonimas nuotrauka
anonimas prieš 4588 d. Atsakyti   
#12 daro vaikai patys gejais ar lesbietem tampa ar isvis lyti keistis nori. ir tikrai manau, kad tas mokslininku istyrimas klaidingas nes gejais labiau tampama kaip paaiskino bestabdziu. kai turesi vaikus kurie i homoselksualizma bus linke tai kazin ar dar busai tolerantiskas jiems :)
Eimantass nuotrauka
Eimantass prieš 4588 d. Atsakyti   
#6 Tai tu paziurek kas pasidare per 15 paskutiniu metu lietuvoje. Anksciau niekas apie gejus nekalbedavo o dabar jie ir papildomu teisiu reikalauja ir dar kitokio sudo. Neduok dieve priims istatyma leidzianti gejams isivaikinti vaikus. O gal tu noretum turetu du tevelius arba dvi mamytes?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4588 d. Atsakyti   
#12 patikek, literaturos sia tema as esu skaites nemazai. gimstama gejais? deja, negimstama. cia gausiai finansuojami briuselio lobistai iteige zmonems, kad "gays born this way". rimtesneje ir nesaliskoje, lobistinems strukturoms neparduotoje literaturoje, tuo paciu ir senesniuose saltiniuose, pasirodziusiuose dar pries ta homoseksualizmo vaju, aiskiai rasoma, kad homoseksualizma didziaja dalimi atveju lemia tos pacios lyties vieno is tevu trukumas vaikysteje (gejams - tevo, lezbietems - motinos). aisku, ne visi vaikai, auge be vieno is tevu, tampa gejais, bet rizika yra padidinta. didzioji dalis seksualiniu mazumu atstovu yra uzauge nepilnose ar probleminese seimose. dar viena dazna priezastis - prievarta vaikysteje. zmones gimti ne tos orientacijos gali tik tada, kai yra realus hormonu disbalansas organizme, bet tokiu atveju tai aiskiai matosi isoreje (moterims zelia barzda, vyrams nezelia, sutrikusi lytiniu organu veikla ir t. t) ir tokie atvejai yra LABAI reti. didzioji dalis homoseksualu - del psichologiniu priezasciu. ir be to, homoseksualumas yra pagydomas. ne elektrosoku, kaip megsta gasdinti "tolerantiskieji", bet ilgais ir intensyviais psichologiniais seansais. tokie gydymo metodai daugelyje saliu buvo sekmingi, bet deja, juos imama drausti, pvz svedijoje psichologai negali gydyti homoseksualizmo net klientams pageidaujant, nes gali uz tai gauti bauda ir likti be darbo. tokia realybe. bet yra veikianti ex-gay bendruomene, kuri aiskiai irodo, kad zmones panoreje ir turedami valios gali pakeisti gyvenimo buda.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4588 d. Atsakyti   
na pries isivaikinima as ir esu, taciau kad gejai daro neigiama itaka vaikams nesutinku. Mokslo vyrai ir moterys yrode kad homoseksualais gimstama o ne tampama. Tad jei kokia ytaka ir daro tai tik plecia pasauleziura. Kas manau vaikams kaip tik yra naudingiau nei klausytis paranojiku tevu apie bloguosius gejus ir lesbietes kurie turi plana uzvaldyti pasauli. Nenuostabu kodel lietuva velkasi Europos uodegoje. Su tokiu poziuriu vejat homoseksualus is Lietuvos, ko pasekoje prarandat darbo jega ir protus. Na bet kaip jau suprato dauguma, tarp ju ir as. Geriau Lietuvis bus saugus nuo mistiniu piktuju geju, visokiu kitokiu velniu, bet sedes savo paciam sude ir dziaugsis jog jo vaikai auga pacioje geriausioje visuomeneje.

P.S. Pasiskaitykit bent kiek literaturos ta tema, jei ne is noro isprusti tai bent del to kad geriau "priesa" pazintumet.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4588 d. Atsakyti   
ant iesmo gejus, oj jiems tai patiktu...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4588 d. Atsakyti   
#6 ai dar santuokos, isivaikinimai ir t. t. tipo jie vaikus normaliai uzaugins? jeigu jei nereikalautu tokiu dalyku, niekam nekliutu. niekas lietuvoje geju nespardo ir nezudo. kada paskutini karta girdejot per zinais kad kazkas gavo i snargli del orientacijos? as tai negirdziu kazkaip tokiu naujienu. tai kur ta "netolerancija"?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4588 d. Atsakyti   
#6 niekam jie netrukdytu, jei nereikalautu sau ISSKIRTINIU (ne lygiu, o butent ISSKIRTINIU) teisiu, ir dar blogiau - netvirkintu musu vaiku per visokias gender loops ir kitas panasiais programas. o kad kai kuriose salyse "tevas" ir "motina" tampa zodziais, kurie oficialiai nevartotini, nes "izeidzia mazumas" - cia normalu?
anonimas nuotrauka
anonimas prieš 4588 d. Atsakyti   
#6 tokie "zmones" neigiama itaka vaikams daro
Rocknroll nuotrauka
Rocknroll prieš 4588 d. Atsakyti   
killint pydarus ir pedikus !!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4588 d. Atsakyti   
Eimantass, ir kas jau darosi siame pasaulyje ? Nematau nieko baisaus. Man jie nei trugdo nei ka. Gyvenu Olandijoje turiu klasioka geju ir viena klasioke biseksuali. Kaip matai manes jie nesuvalge, neisprievartavo ir jokiom mistinem "Geju" bacilom neuzkrete. Geda man uz tokius zmones kaip Anonimas kurie nemato toliau savo nosies. Pasakyciau kad ligonia tokie zmonesi taciau cia jau butu izeidimas ligoniams...
naktigonex nuotrauka
naktigonex prieš 4588 d. Atsakyti   
Juk 2012m. pasaulio pabaiga. Ko jūs čia pergyvenat? :D
anonimas nuotrauka
anonimas prieš 4588 d. Atsakyti   
nereikes pydarai bus isnaikinti!
anonimas nuotrauka
anonimas prieš 4588 d. Atsakyti   
nereikes pydarai bus isnaikinti!
Eimantass nuotrauka
Eimantass prieš 4588 d. Atsakyti   
#1 O tu tiesiok nematai kas darosi siame pasaulyje
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4588 d. Atsakyti   
Durna demotyvacija sukurta kazkokio fantaziju ir baimiu pilno kaimiecio....

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų