Dėmesio! Šis demotyvatorius nėra patikrintas ir patvirtintas.

Žiūri... - Nors žinai, kad per tiek mažai lako nieko gero neparodys...

2011.01.05 16:08 patalpino EreZ
  • 1
22
Žiūri...
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

shawtyyMANE nuotrauka
shawtyyMANE prieš 4868 d. Atsakyti   
#21 o as apie tavo postus galiu pasakyt tik viena: butu graudu,jei nebutu juokinga. :D del valkatos,didelis skirtumas koks tavo nick'as,nesss as gal turiu zinot kaip i tave kreiptis,ir cia siaip tarp kitko pasakiau del tos valkatos,kad tiesa apie tave ,kaip ir tu tarp kitko prisikabinai prie manes ir bieberio. :D supratau,kad zmones ant jb stumia,bet jie juo nei kiek nepasidomi ir SNEKA BUTENT BETKA,kas sauna i galva,tdl apgailetina. o tau dabar geriau sirdy pasidaro,kai zinai,kad kazka paerzini? malonuma jauti ,prisikabinus prie kitu? . ok,o jei rimtai tai neminejau jau ankstesniame poste,kad tu mane tik juokini?.. :D zn,kad man juokinga,kai tu cia pati vartais rasydama,kad turi mergaitiska balsa ir pns,kai as zinau kad taip nera ir smagu pasijuokt is tavo nesamoniu? jeigu ka erzini,tai tik save.. :D
valkata nuotrauka
valkata prieš 4869 d. Atsakyti   
#20 Jei taip idomu, tai as ji. O man skaitant tokius komentarus kaip tavo, ne juokinga, o graudu daros ;D Ir koks po velniais tau skirtumas, koks mano nikas? Neissidirbinek cia.
"nerupi tai nerupi, KOKIO VELNIO TADA RASAI,kad jis dainuoja kaip mergaite,arba,kad jis yra mergaite, jeigu jis tau nerupi ?" Dar vis nesupratai, kodel zmones ant Byberio stumia? Kad paerzintu tokius, kaip tu. Siuo atveju, as erzinu tik tave, ir kuo labiau pradedi ji gint, tuo man linksmiau!
shawtyyMANE nuotrauka
shawtyyMANE prieš 4869 d. Atsakyti   
#19 hahahah :D nezinau kdl,bet visada kai skaitau zmoniu komentarus,kurie man kazka atraso, kai gincyjames, visad nusijuokiu :D ir dabar :D nu nieko, faina,kad nuotaika pakeli ;)) neesme zdz. :D
,as vistiek nesuprantu prie ko cia jb,nes MANO MANYMU jb nera maza mergaite,todel cia vps jis nepriciom,o tu aisku,kai nusisvaigai ir padarei savo isvadas,kad jis mergaite ir dar visokias nesamones,tai nk stebetino.
nu bet ka zinau :D isvis,gali savo lyti pasakyt,nes net nenutuokiu kaip i tave kreiptis ? , nu zdz, bet tai pati kalta,kad toki nick'a pasidarei, ir taaaip,as tikrai manau,kad tas nick'as tiesa apie tave pasako ,tai pati turbut zinojai ta nick kurdamasi tiesa apie save,dlt toki ir susikurei? :D o ka,netiesa?
ziuriu tu rasai,kad tau nerupi jo tos mutacijos ir t. t. ok,nerupi tai nerupi, KOKIO VELNIO TADA RASAI,kad jis dainuoja kaip mergaite,arba,kad jis yra mergaite, jeigu jis tau nerupi ? zinai,kas butu,jeigu jis tau nerupetu? nebutu nei vieno tavo komentaro sioj demo,nes nebutum pradejes cia apie ji kalbet ir svaigt betka. tu juo nesidomi,nezinai ar mutaves balsas,pats apie mutacijas mazai ka,arba visiskai nieko neismanai ir dar kazka rasineji, nu nezinau, beviltiska.
kodel pradejau ta savo justina teisint? o pats kodel cia varyt pradejai?:D o del datu,tai jo,pasakiau tau net datas tiksliai,kad zinotum ir nepradeeetum toliau kurt savo istorijos ''jo balsas mutavo vakar per velai'' ar pns. pasakiau viska tiksliai,kad kita karta taip nebenusineketum. lol. o del miley cyrus.. cia is to tipo ''bajerio'' ,kur ten daznai budavo demo sukurta,kur tipo oo nauja miley daina,o ten ta atsako ''cia bieberio'' ? siaip ten nera paremta tikrais faktais. :D o jei ir sumaiso kasnors,arba pagalvoja,kad ten merga dainuoja.. nu tai ka padarysi dabar,kad nemutaves balsas kiekvieno berniuko taip skamba? nk nepadarysi. taciau dbr jo nauausiuose dainuose,kas aisku neturi klausos sutrikimu,gali isgirst ,kad balsas nera mergaitiskas,ar pnss.
valkata nuotrauka
valkata prieš 4869 d. Atsakyti   
#18 Idomu kodel pradejau kist? Nu siaip aiskiai issireiskiau komentaru "Parodyk Byberiui, gal ir jam patiks :D Ziuriu, kad visom mazom mergaitem patinka!", kad manau, jog Byberis yra maza mergaite, bet tau turbut reik dar ir dar pakartot, kad suprastum, ka paskakiau, ane? ;D
"#10 neveltui tavo nick'as tiesa apie tave pasako." Jeee, nu tu tiesiog pasaka, zmogau! Kaip ir mazdaug 50 kitu buroku siame puslapy, nerandi prisikabint prie kazko rimciau, nei mano nikas? :D Nu wateva, nenustebinai!
O kalbant apie tas balso mutacijas, galiu pasakyt tik keleta zodziu: pasakyk tai, tiem, kam tai rupi. Nes manes, kaip jau turejai suprast, tai nedomina ;D Ir ko cia pradejai ta savo Byberi teisint? "anksciau 2009 metais,nu dar 10-uju pradzioje (kai nebuvo mutaves), zinojai,kad neskambejo vyriskai" Oho, kaip rimtai, net su datom... Nu bet ka as galiu padaryt, kad girdedami "jo" daina per radija, zmones ji sumaiso su Miley Cyrus (ar kaip ten)...
shawtyyMANE nuotrauka
shawtyyMANE prieš 4869 d. Atsakyti   
#5 pradejo kist ;D man irgi idomu priciom
KatKol nuotrauka
KatKol prieš 4869 d. Atsakyti   
Priciom Jbieberis?(think)
shawtyyMANE nuotrauka
shawtyyMANE prieš 4870 d. Atsakyti   
#15 . gerai,kad nematai tikslo,as irgi jo nematau,bet vistiek atrasau,taciau kaip matau tu net neskaitai,nu as nemoku trumpai rasyt,amzinai taip isivaziuoju,kad krc :D :D nu labai draugiskai ''tylek,lisk i urva'' reik suprast,keista,kad su valkata tokia draugiska nebuni.:)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4870 d. Atsakyti   
#14 Nematau tikslo rašyt ilgus komentarus, kad atsakyčiau į tavo rašliavas. Jei atvirai, tai net neskaičiau to tavo komentaro, tik pradžią, nes labai jau daug visko prirašei ir viskas tas pats per tą patį. Na, aišku, kad nestumiu.. tik šiaip, draugiškai aš čia:)
shawtyyMANE nuotrauka
shawtyyMANE prieš 4870 d. Atsakyti   
#13 :D kazkaip tikejaus ilgesnio atsakymo ;)). ne ne nestumi ''kad lįsk į urvą ir tylėk kol dar kas nepamatė. '', giri,gini mane tiesiog. kita karta zinosiu,kad kaip komplimenta reiks tokius panasius sakinius priimt. nice
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4870 d. Atsakyti   
#12 Kur tu matai, kad aš ant tavęs stumčiau..?
shawtyyMANE nuotrauka
shawtyyMANE prieš 4870 d. Atsakyti   
#11 ai krc,va db turiu tokia pazistama kaip tu, ji viena diena varo ant manes,ant jb ir ant kitu,o kita diena jau buna ''gerute'' ,gina,ir mane ir jb, ir zodziu, tai cia beviltiska yra, ziuriu su tavim tapati situacija ;)) viena syki apgini,o kita jau varai.. :D am, linkiu greiciau apsisprest :]. del mazos mergaites.. ahhh supranti,man neidomu kiek jai metu, vyresne ji ar ne,taciau ji pati kalbejo ,kad sis serialas patinka V I S O M mergaitem,ir as padariau isvada,kad ji pati yra maza mergaite,todel kalba uz visas. galu gale,jei ir buciau tarkim mazesne uz ja (amzium), kad ir 10 metu skirtumas butu.. ka,negaleciau jos maza mergaite vadint? ko tu cia man aiskini? __. ir man nesvarbu,pirma ji karta apie jb uzsimine,ar dvidesimta,esme,kad ji pati prikibo,as jai atrasiau,ir dabar gini ne mane,o ja,nes ji prikibo.. a nu jo drauge/draugas gi, kaip neapginsi,suprantama. del urvo.. na,ne aciu,nelisiu pas tave i svecius,geriau savo valkata pasikviesk:)) tiksit kaip tik.

#10 neveltui tavo nick'as tiesa apie tave pasako. mhhhh, o tai is ko jis (is isvaizdos) nepanasus i vyriska gimine? is plauku? o tai,kokie bernai tau is plauku panasus i bernus? skusta galva? pats matai,mastai,galvoji ka sakai? is KO DAR? as neisivaizduoju,ar tu cia speciailiai taip bet ka sakai,pats zinodamas,kad panasus jis i berna,ir taip bandai ''uzstumt'' pasakydamas betka,kas sauna i galva,ar tau tikrai taip negera yra?, . is balso sprendziant? o tau nedaeina,nu toks elementarus dalykelis,nu aisku kaip valkatai tai bus suprast sunku,bet tikiuos pavykt,kad jau va nuo anu metu (du tukstanciai desimtuju) kovo menesiuko jo balsas mutavo (pasikeite) ? oooooooo,dar elemntresni dalykeli nori pasakysiu? nori? :? aaa zinojai,dar ir tai,kad va kai anksciau 2009 metais,nu dar 10-uju pradzioje (kai nebuvo mutaves), zinojai,kad neskambejo vyriskai, nes va,toks dalykas kaip ''balso mutavimas'' ir reikalingas? ir zinojai,kad visu,apskritai visu berniuku balsai TAIP ir turi skambeti,kadangi nemutaves balsas negali buti vyriskas/storas? zinojaiii? ir zinojai,kad tai yra visiskai logiska?
.. as nezinau,ta toksgyvenimas sake,kad tu vyresnis/vyresne uz mane keliais metais,tai nezinau tada kaip cia su tavim yra,bet tu nei mokyklos,speju nelankai/nelankei,nes nu,jau bent jau treciokas tokius dalyku turetu zinoti,manau?..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4872 d. Atsakyti   
#7 Na, jinai tik pirmą kartą apie Bieberį užsiminė. Matyt tau Bieberis galvelę susuko, kad neskiri jau kas ir kaip. Ta tavo "maža mergaitė" už tave mažiausiai dviem metais vyresnė taip, kad lįsk į urvą ir tylėk kol dar kas nepamatė.
valkata nuotrauka
valkata prieš 4872 d. Atsakyti   
#9 Ne nu, suprask, sunkoka atskirt lyti, kai tas padaras nepanasus nei i vyriskos gimines atstova, nei i moteriskos! Bet is balso sprendziant, tai jis artimesnis moteriskai giminei, taip, kad...
shawtyyMANE nuotrauka
shawtyyMANE prieš 4872 d. Atsakyti   
#8 apie ja? tu cia sapnuoji db kazka? nu suprantu,kad yra zmoniu kurie neskiria spalvu,neskiria dar kazko, bet tokiu kurie nesugeba lyciu atskirt tai nu teko tokiu matyt,bet cia jau retenybe yra ;)) ka gi, gaila,kad tokiu ivairiu psichiniu sutrikimu siais laikais zmones turi :D
valkata nuotrauka
valkata prieš 4872 d. Atsakyti   
#7 Esi tikra, kad nieko nesupainiojai, pupa? Kazkaip nepamenu, kad daznai apie ja snekeciau :D
shawtyyMANE nuotrauka
shawtyyMANE prieš 4872 d. Atsakyti   
#5 :D tau ziuriu patinka visuose demose jb kist ;)) jei tu maza mergaite ir tau patinka,tai nekalbek uz visas mergaites
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4872 d. Atsakyti   
vasara rodo kartojima po 3 serijas , vo tada as ir ziuriu ir viskas ok :)
dbr uztenka anonsa paziuret ir mazdaug zinai kas bus :D
valkata nuotrauka
valkata prieš 4872 d. Atsakyti   
#3 Parodyk Byberiui, gal ir jam patiks :D Ziuriu, kad visom mazom mergaitem patinka!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4872 d. Atsakyti   
nežiūriu.
shawtyyMANE nuotrauka
shawtyyMANE prieš 4872 d. Atsakyti   
galetu ir ilgiau rodyt,nors siaip geras serials
rokas111 nuotrauka
rokas111 prieš 4872 d. Atsakyti   
Kaip kada...Kartais labai daug ka parodo.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4872 d. Atsakyti   
geras tas moterys meluoja geriau, nestumkit ;D eikit ziuret ta savo drasos kaina jei nepatinka :D

Nepatikrinti demotyvatoriai

Grįžti į viršų