Nė vienas šuo negimsta agresyvus - Juos tokiais paverčia neišmanėliai šeimininkai

2013.03.10 patalpino Emma11956
  • 27
11
Nė vienas šuo negimsta agresyvus
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4062 d. Atsakyti   
Tai ju kraujyje - jie koviniai sunys. Ir tik nejuokinkit: aplinka kalta, gyvenimas priverte, taip tik nusikalteliai ir kaliniai bando pasiteisinti.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4073 d. Atsakyti   
kai kuriu zmoniu naivumui ir neismanymui ribu nera...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4073 d. Atsakyti   
#8 Tai prašau man kvailam paaiškink kaip gamtoje mėsėdžiai gyvūnai išsimaitina ? matyt be agresijos ? :) o gal supermarketuose fasuotą mėsą perka? :)
Mažas šuniukas, mažas kačiukas, mažas lokiukas skamba labai mielai ir pūkuotai bet reikia suprasti kad jie užauga ir tampa plėšrūnais. Hitleris kūdikystėje manau taip pat atrodė mielai, bet jis užaugo ir tapo mažiau mielas. Tiesiog toks gyvenimas, nors mažas pūkuotas kačiukas atrodo mielai, bet jis vis tiek yra grobuonis...
Emma11956 nuotrauka
Emma11956 prieš 4073 d. Atsakyti   
#2 Žinoma, kad jie nesimaitintų vegetariškai, nes yra mėsaėdžiai gyvūnai. Aš kalbu apie nestabilią psichiką ir agresiją žmonėms kurios nei vienas mažas šuniukas neturi iš prigimties. Tokie dalykai yra išugdomi :/ #7 Ginti maistą yra šuns instinktas, bet jį galima nuo to labai lengvai atpratinti (kol jis dar mažas šuniukas), o jei tu to daryti nesivarginai, tai čia jau tavo kaltė, nes mano šuo būdamas mažas irgi labai gynė maistą, bet šiek tiek darbo ir jau 8 metus visiškai jokios agresijos maisto atžvilgiu :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4074 d. Atsakyti   
Pieva. Mano buves mazuciukas rotveileris, dar vos ant koju pastovedamas pirma karta prie savo lekstes, ja gyne ziauriai egeresyviai ir taip visa gyvenima, ko nedare ne vienas kitas mano suo. Ir tikrai buvo egresyvus. Isvada as ant savo 3 suns gyvenime palikau neismanelis, paskui su kitu jau vel susitvarkiau :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4074 d. Atsakyti   
turejau rotveileri,kuris buvo nuaro prieglaudon priduotas, jam buvo 4 metai, pipec koks arsus,sungaudziai skersi ejo nuo jo,o as priejau prie jo kaip versiukas,tikra to zodzio prasme,ir nieko pasiemiau, 2 metus be problemu, bet ant kiemo niekas neuzejo, kaimynas kol sere-draugas,bet net akmens isinesti negali, gatavas pripjauti, kaip manot kas kaltas del agresijos? manau tikrai ne sunys, pirma reik seimininkus pas psichiatra nuvesti
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4074 d. Atsakyti   
Kaip mane žavi tas moteriškas naivumas :) Atrodo lyg gamta tai lyg idiliška pasaka, visi gyvūnėliai amžinai išlieka pūkuoti, maži, meilūs ir draugiški vieni kitiems. Jokių žudymų, jokios agresijos, žmogės tik vyksta į afrikos savaną auklėti liūtų, kad žudyti yra gerai....
O dėl šunų tai max ką gali šeimininkas padaryti tai pripratinti šunį būti neagresyvų jo atžvilgiu. Kitiems žmonės šuo bus daugiau ar mažiau agresyvus, nes tokia jo prigimtis.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4074 d. Atsakyti   
cia tas pats ir su zmonem genai nieko bendro neturi su agresyvumu ar dar kuo nors, aplinka viska padaro
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4074 d. Atsakyti   
Negaliu,kai nervina,kurie kalba patys nesuprantantys ką!
#2 žinoma šunys nesimaitintų vegetariškai,juk jie mesėdžiai. Palyginai,lyg būtum 12. :-) Tačiau tik nuo šeimininkų auklėjimo priklauso,ar šuo išaugs geriausiu žmogaus draugu,ar psichiškai nestabiliu žvėrimi. Tema kuria galima plėstis ir plėstis,bet ar verta,kai tuoj pat savo teisingiausias tiesas parašys viską žinantis vaikiukas :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4074 d. Atsakyti   
dar pasakyk, kad jei ne šeimininkai tai šunys matintųsi vegeratiškai nes šeimininkai padaro juos plėšrūnais... Atsigauk , mergaite....
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4074 d. Atsakyti   
deja gimsta

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų