Tas žvilgsnis - Visuomet sužadina fantaziją

2012.08.24 patalpino CRONUS
  • 27
8
Tas žvilgsnis
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4110 d. Atsakyti   
#6, tada iš 28 savo dangoraižio aukšto padarai trigubą salto į savo Lamborghini ir nuvažiuoji pas mama pietų 600 km/h greičiu...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4234 d. Atsakyti   
#6 fantazija pas tave tai tobula :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4270 d. Atsakyti   
Štai ta iš dešinės visai graži, aš sutinku ją gatvėje ir pasiūlau nueiti pas mane mylėtis, ir ji sutinka, tada mes ateinam pas mane ir jis sako kad yra alkana, tuomet aš užsisakau picą ir atvyksta ta iš kairės.. Jos susitinka ir paaiškėja, kad jos yra geriausios draugės, ir jos jau ne kartą tai kartu dariusios, todėl aš kaip mat nusimaunu kelnes ir kimbu į darbą.. Ta kur iš dėšinės ateina pirma, o picos išvežiotoja nervingai stovi ir verkšlena, kad jai netenka nieko, aš pasiūlau jai paimti į burną, bet nepatenkinta lieka antra, tada per 30 sekundžių aš viską baigiu ir išvarau abi. Pica lieka man, bet kadangi ji šeimyninė, aš jos neįveikiu, lieka kitam rytui.. Ryte atsikėlęs pamatau picą ir atsimenu vakar dieną, man užsinori viską pakartoti, todėl įjungiu porno svetainę ir randu seną video apie sasha grey, bet ji turi labai mažą krūtinę, todėl tai manęs netenkina, aš įsivaizduoju jos vietoje tas paneles, su kuriom buvau vakar, galiausiai baigiu ant picos ir lieku alkanas..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4271 d. Atsakyti   
#4 Kažkiek.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4271 d. Atsakyti   
Man vienam italė į jauną Britney Spears panaši?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4271 d. Atsakyti   
Visada mėgau Kanadą...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4273 d. Atsakyti   
Niam niam, suvalgyciau abi
Nuotraukos nėra
letsgethigh prieš 4274 d. Atsakyti   
+++++

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų