Tikra moteris gali pati užauginti vaiką, - bet tikras vyras niekada jai to neleistų

2020.10.08 patalpino BOT
  • 20
3
Tikra moteris gali pati užauginti vaiką,
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.



Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 1311 d. Atsakyti   
netikra moteris? o vyras , visada tipo ,tikras? kas per baimė ,tų ''moters psichologinių ir materialinių problemų''? tu ką, nesi šeimos matęs, kur pats augai? niekas šeimoje ( tikroje šeimoje ),nekrauna vienas ant kito. yra elementari atsakomybė, o nebrandumas ir atsakomybės stygius , tai paauglio savybės, tokio ,kuris absoliučiai nieko nenutuokia ,kam yra šeima , kam yra vaikai. manipuliuoja dažniausiai tie ,kurie patys nieko neturi .. ir per savo nesusitupėjimą ir egoizmą , niekada neturės.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 1312 d. Atsakyti   
Netikra moteris visada savo materialines ir psichologines problemas bandys užkrauti tikram vyrui ir tokio vyro būtent ir ieškos desperatiškai, kad galėtų manipuliuoti juo. Tikrų moterų yra nedaug, nes visos kitos yra "damaged goods"...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 1312 d. Atsakyti   
manipuliacinė moterų frazė, nes jos tingi

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų