Du klausimai: - Kaip ir nachui?

2011.11.25 patalpino Punceka
  • 185
11
Du klausimai:
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4385 d. Atsakyti   
Zmones eilini kart nusisnekat, o modai eiline nesmone patvirtino.. kalti abu, uzteks zliubt.. ir nekiskit vargsu vaiku cia, kad blogapavizdy gauna ziuredami demo... Jeigu nezinojot zmogus dar sugeba atsirinkti kas jam priimtina kas ne. Beje patys norit pasakyt neruket negeret ir nesikeiket vaikystej ? ;D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4536 d. Atsakyti   
#8 papus paminėjai du kartus:D
YouAreBUSTED nuotrauka
YouAreBUSTED prieš 4538 d. Atsakyti   
#3 O tu galvoji, kad vaikai išmoksta visokių ten keiksmų ir kitokių sh demotyvacijoj? :D tokius dalykus dabar gali visur išgirsti, o demotyvacijoj irgi tai pamatyti yra nieko įspudingo. Eik auklėk savo vaikus kaip tik nori, pamatysi po kiek laiko, kad jie taps tokie patys kaip ir kiti, mažiau čia gilinkis į tokiųs dalykus.
Punceka nuotrauka
Punceka prieš 4539 d. Atsakyti   
Iš tos serijos, - „Jeigu aš būčiau moderatorius/administratorius - pasaulyje įsivyrautų taika, o Afrikos žemynas turėtų ką valgyti“?
Vietoje to, jog pastoviai verkiate įsikniaubę į pagalvę prieš kompiuterį, imkit ir sukurti ką nors ne apie papus, ne apie nuskriaustus gyvūnus, ne apie merginas, makiažą, vyrus, Kubilių, policininkus, Lietuvą, meme'us, meilę, sėdėjimą prie kompiuterių, atsiminimus, mergų papus bei šiknas ir kitas banalybes. Ką, nebėra apie ką kurti, lietuviai?
Ne kas kitas, o tik jūs patys tai kuriate, tai mėgstate (kas parodo balsų skaičiai nepatikrintose demotyvacijose į ką būtent ir atsižvelgiama prieš patvirtinant) ir po to dar tai su šūdais sumaišot. O paprašius sukurti ką geriau ar netgi parodyti jam gerą demotyvaciją - sukuria/atsiunčia dar didesnę nesąmonę.
Be kita ko, kai jūs žinote tik 9gagą, verydemotivational.com ir mūsų psl., nematote kokias demotyvacijas deda europietiški websaitai. Vat kai pamatysit jų demotyvacijas, tada galėsime ir šnekėti. Kita vertus, net jūs patys nežinote ko norite čia matyti.
O jei jau mes tokie blogi, kokio velnio čia lankotės? Pastebiu ne vieną userį, kuris lankosi čia daugiau nei metus laiko ir po kiekvienu komentaru vis bliauna. Bele pabliaut. Lietuviai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4539 d. Atsakyti   
Nekreipkit dėmesio į tuos modus. Jie griebiasi už šiaudo, kad užpildyti demotyvacijos puslapį nauju šlamštu. Čia jau kažko verto nebėra. Kas antra demotyvacija iš memių, kas trečia demotyvacija su šuniu sužalotu, o kas ketvirta demotyvacija yra EMOtyvacija.

Daugiau individualaus čia kažko ir nebeliko... :( Papai ir šiknos irgi pabodo :/
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4539 d. Atsakyti   
beto to reikai istikruju but degradavusiu kad patvirtint paveikleli kuriame yra didelis voras ir apacioje uzrasas labanakt jus man galit pasakyt ka tai demotyvuoja ?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4539 d. Atsakyti   
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4539 d. Atsakyti   
jums turetu buti geda, kad taip zeminate visuomenes lygi, cia gi lankosi ivairaus amziaus vaikai, o jus keliate tokias demotyvacijas, ar jus bent pagalvojate, kokia tai itaka daro musu jaunimui? juolab, jog jos nieko nedemotyvuoja, taigi, tai netgi priestarauja logikai, pirmiausia jus turetumet surasti rimtus, atsakingus administratorius, kurie ismanytu savo darba ir neterstu Lietuvos vardo, bet kaip matau, cia dirba neatsakingi vaikai, o tai nieko gero nesako.Linkiu jums kad tie 9 teismai butu jusu neneaudai ir kad gautume tai, ko nusipelnete.
Punceka nuotrauka
Punceka prieš 4539 d. Atsakyti   
Mh, ok. Tau padėti parašyti taisyklingai skundą ar tamsta pats mokėsit? Beje, be kitų metų liepos mėn. nelauk, dar prieš tave laukia 9 teismai, lietuvi.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4539 d. Atsakyti   
tinklapio www.demotyvacija.lt administratoriai yra labiausiai degradave tinklapio administratoriai pasaulyje.
Sis tinklapis nusipelno gauti atsaka, planuoju paduoti administratorius i teisma.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų