Dėmesio! Šis demotyvatorius nėra patikrintas ir patvirtintas.

Buvo posakis: popsas užkniso juodai - O dabar: kašis užkniso juodai.

2011.09.02 23:59 patalpino krc1234567890
  • 4
4
eikit, dirbt,neziurekit, tokiu, nesamoniu, kaip, kasis
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4264 d. Atsakyti   
Viskas gerai butu su tuo kasiu, jei jo taip nekaisiotu visur. Ir db po olimpiados pasimate, kuo Lietuva rupinasi (praktiskai niekuo) ir salygos sportuoti cia yra baisesnes uz konclagerio. Kadangi esam siauraprociu tauta, tai tik ir zinom viena sporta, kiti dzin trava tampa.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4632 d. Atsakyti   
nu dieve, ko jus cia gilinates i tai kas jus uzkniso. ok, suprantu, kiekvienam kampe dabar matysi ta kasy, per tv, visi kalba. nu ir ka, pamatai ir nebematai, ignoruok ir tiek. man tarkim ir ta muzika nepatinkama daznai isgirstu, nu nekreipiu demesio ir visks. ko cia dabar gilintis i tai kas uzkniso. mane pvz domina tik tai kas man patinka. po jusu tu xuoju demesio krepimu i viska ir atsiranda tokie kaip ''heiteriai'' ir dar xudeiteriai visokie. nepatinka- neziurek.

nesu as ten didele krepsinio fan, ir tikrai ne del to sy komentara rasiau, bet kiek jus galit gilintis i tai kas jusu nedomina.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4632 d. Atsakyti   
lopas esi jei tau uzkniso ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4632 d. Atsakyti   
tau gal ir uzkniso

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų