Dėmesio! Šis demotyvatorius nėra patikrintas ir patvirtintas.

Būtų neblogas puslapis - Jei ne vaikai besiselėjantys apie meilę savo EMOtyvacijose

2010.10.17 19:19 patalpino Anonimas
  • 7
2
emotyvacija
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.


Žymės: emotyvacija


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4949 d. Atsakyti   
Supraskit juk, kad DEmotyvacija turi DEmotyvuoti panaudodama kokį nors ganėtinai kandų, trumpą ir taiklų komentarą po fotografija. O visos tos skambios, dažnai nuvalkiotos frazės, kurios pritaikomos ir parašomos po nemaža dalim paveikslėlių, kuriuos kad ir google duoda po užklausų 'love', 'feelings' ar dar kokio panašaus bullshit'o tai NĖRA DEmotyvacijos.
Tikrai nesakau, kad "tik vaikai myli" ar ko panašaus kaip kiki17 bando įteigti, tiesiog kaip žmogus mėgstantis ironiją ir kandžius juokelius visgi nusiviliu, kuomet puslapyje su gal ir ne nauja ir ne tokia jau originalia, tačiau gera, idėja yra visiškai nusigrybaujama. Pavartykit kad ir britų/amerikiečių puslapius su demotyvacijomis, nepamatysit nei vieno verkšlenimo po jausminga foto. Jei foto ir bus jausminga - tai komentaras bus ryškiai ironiškas ir taiklus. Ar atvirkščiai.
kiki17 nuotrauka
kiki17 prieš 4949 d. Atsakyti   
tai vaikai jus kurie raso tokius komentarus, taip suprast kad myli vaikai irtik jie vieninteliai isgyvena meile. o suaugusieji visad stumia kad meiles apie demo jei nepatinka nespausk ir nerasyk komentaro...

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų