Dėmesio! Šis demotyvatorius nėra patikrintas ir patvirtintas.

Barbie - vis dar manai , kad ji tobula??

2010.07.22 16:30 patalpino Anonimas
  • 5
6
Barbie
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5042 d. Atsakyti   
kodėl man toks jausmas, kad gusta tai kokia nelaiminga fat chick, taip bandanti "atsigrajint" ant pasaulio? : )
Apsiverkit nuotrauka
Apsiverkit prieš 5042 d. Atsakyti   
Gusta, stebini mane savo veidmainiavimu, protestuoti pries stereotipus pati jais gyvendama? Teigi jog neteisinga iskelti isorini grozi? Juk tai sumautas stereotipas, plius didzioji meno dalis yra parenmta isoriniu groziu, tai ka mes matome akimi irgi yra neatskiriami zmogaus egzistencijos pojuciai, negali to ignoruoti, zinoma, dabar stengiamasi siek tiek extremaliau, bet tai jokiu budu nera neteisinga. Iliuzija tavo veidmainiskas-tobulas pasaulis, kuri visi tik ir nori sugriauti.
Gusta-Fang nuotrauka
Gusta-Fang prieš 5042 d. Atsakyti   
#3 iliuziju pasauly? Kodel? ne. Mes gimeme tobuli. Kaip grazus nugludinti indai. Bet mes tusti. Mes galime save tobulinti. Pildydami ir pildydami save. Suolaikinei visuomenei svarbu isorinis grozis. Bet taip neturi buti. Tai labai neteisingas mastymas. Pasaulis taipogi palaipsniui besikurdamas ir evoliucionuodamas tapo tobulas. Jis buvo tobulas. Bet zmones ji gadina sitokiais stereotipais. Tai neteisinga. Pasakyk man kas yra tas iliuziju pasaulis? Ko yra ten, ko kazkada nebuvo zemeje??
Apsiverkit nuotrauka
Apsiverkit prieš 5042 d. Atsakyti   
#2 Graziam iliuziju pasauly gyveni.
Gusta-Fang nuotrauka
Gusta-Fang prieš 5042 d. Atsakyti   
Nesvarbu storas ar plonas. Kiekvienas zmogus tobulas. Kad ir si barbe. juk ji dabar tobula. O ta liekna netgi nebuvo normaliu moters matmenu.. Kai tau pasako "Tu storas" netikek. Tai tik vienas is daugybes zmogaus sukurtu stereotipu. Nesilaikyk ju. MES VISI TOBULI!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5042 d. Atsakyti   
čia šiuolaikinė :D

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų