Dėmesio! Šis demotyvatorius nėra patikrintas ir patvirtintas.

Agirdit, visas jb antifanų demo patikrinat, - o fanų ne tik, kad nepatikrinat, bet ir trinat. WTF?

2011.08.27 22:13 patalpino afafkaa7
  • 2
46
ir, nx, neaiskinkit, kad, uzdraudet, demo, su, jb, nes, kazkodel, snd, patikrinot, ne1, su, jb
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4628 d. Atsakyti   
afafkaa7, tau db kokiu 12metu, neturi klausos, o kazkoks mergaitisku bruozu berniukas su mergaitisku balsu dainuoja daineles savo, kurios yra skirtos tokioms mazoms mergaitems kaip tu, naturalu kad tau jis patinka. bet patikek, uzaugsi pati susiprasi kad veltui tu cia sito sudo klausei.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4628 d. Atsakyti   
#44 nes fanai labiau isaukleti ir nesitycioja is kitu, kaip kaikurie is jusu. ^^ bet jei tau demo susyjusios tik su siepimu tai ka zinau. yra daug tikrai geru demo, kurios liko nepatikrintos. as nekalbu apie 'jis nerealus' demo, bet kalbu apie normalias.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4628 d. Atsakyti   
del to kad bieberis demotyvuoja, o fanai nemoka nei pašiept, nei demotyvuot, tik bezdet
Lamkenustras nuotrauka
Lamkenustras prieš 4628 d. Atsakyti   
Kalabokas, a.k.a #26 respects bl!!:))
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4628 d. Atsakyti   
da jebat
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4628 d. Atsakyti   
fail,mergyt,fail...
Nuotraukos nėra
afafkaa7 prieš 4628 d. Atsakyti   
#38 P.S Dėl smalsumo čia. buvo demo kažkokia kur jb csi vaidina, ir antraštė 'turbūt geriausias video visoj youtubėj' patikrinta. Kas dažnai lankės, turėtų žinot
Nuotraukos nėra
afafkaa7 prieš 4628 d. Atsakyti   
1. šita demo skirta ne merginom, o vaikinam.
2, tegul atsiduoda kuom nori- demo mintis gera. O matei antifanų patikrintas demo? Ten irgi nsmonių nesąmonės, keista, kad nekritikuoji jų demo.

Tng toliau atrašyt. Esmė tame, kad jei tarkim nebūtų antifanų demo patikrintos, tau pritarčiau. Bet ne dabar, kai antifanų demo šimtą kartų daugiau ir jos šimtą kartų beviltiškesnės, nei tos, kurių nuorodas daviau.

Tau irgi toli iki įsisavinimo.
CRONUS nuotrauka
CRONUS prieš 4628 d. Atsakyti   
#34 Tai bus paskutinis mano komentaras šitoj demo, nes tikrai matau, kad tau dar toli iki įsisavinimo kas sakoma :/

Pirmas linkas - yra labai daug panų nemėgstančių Byberio ir jos taip pat pašiepdamos jį vadina gėjumi ir joms visiškai nusispjaut. Jos tai tikrai nesusiras merginų. Visiškai beprasmė demo, nes bachūrai tokių debiliukių neiško.
Antras - atsiduoda visišku beviltiškumu, kai fanai nebežino ką pasakyt ir pradeda varyt ant antrų pusių, kurių net neturėjo niekada.
Trečias - apie tai buvo jau kelis kartus čia pasakyta komentaruose ir, nors sakei, kad visus skaitei, tik dar kartą įtikinai, kad niekaip tau nedašyla kas sakoma.
Ketvirtas - jei bent kiek dažniau demo apie talentus paskaitytum komentarus, ten rastum mano visus pasisakymus apie talentus. Trumpai - jei išmokus dainuot esi talentingas, lygiai taip pat esi talentingas išmokęs važiuot dviračiu ar plaukt. Pasikartosiu - dainavimas, kaip ir bet kas kitkas, ką gali išmokt, nėra talentas.

Visi sekantys klausimai bus ne man. Gero sekmadienio

P.S. Dėl smalsumo - parodyk man demo su antrašte "Geriausias video" ar panašia (nebūtinai Byberio) - pažadu, kad ji bus ištrinta.
kaledineeglute nuotrauka
kaledineeglute prieš 4628 d. Atsakyti   
#36 Kas tau sakė kad aš mėgstu antifaniškas demo? Beje, koks tavo reikalas? Kas man patinka, tą aš ir skaitau. Bet jei tau patinka koks dalykas, nereikia jo kišti į demotyvaciją.

P.S jei nori dar paverkšlent, virink į demotyvacija.one.lt . Gal ten tu būsi kam nors įdomi, mums čia tu su savo verkšlenimais nereikalinga ;)
Nuotraukos nėra
afafkaa7 prieš 4628 d. Atsakyti   
#35 Tai jau dabar tapo bieberlandu, per tavo mėgstamas šūdinas suknistas demo (iš antifanų pusės).Tai jau nebesvarbu ar fanų ar antifanų bus, jei visur kišat jį.

Aš ir nenoriu, kad šita demo būtų patikrinta. Aš tsg padiskutuot ir pasiaiškint nrėjau.
kaledineeglute nuotrauka
kaledineeglute prieš 4628 d. Atsakyti   
#34 Na ir kas iš to jei moderatoriai priims tų verkšlenančių panų demotyvacijas apie byberį? Demotyvacija tada taps byberlandu, jo? Jei moderatoriai šitaip pasielgtų, manau nebeeičiau į šį puslapį ir manau nebeeitų ir visi. Kiek matau moderatoriai vis turi proto ir ignoruoja tokias demotyvacijas, kaip pvz. ši.
Leezash nuotrauka
Leezash prieš 4628 d. Atsakyti   
AFAFKAA7, štai jums (fanėms) įrodymas (nuoroda), kad jam ant jūsų visų nusispjaut, svarbiausia tik išmelžti kuo daugiau pinigų iš jūsų (ir tai aišku ne jis sugalvojo, juo tik naudojasi). Tad gaila man jūsų, kiek Lietuva praranda šaunių panelių, kurios nemato kitų tikrų vaikinų, o lydosi tik dėl mažvaikio kažkokio. Amen

bieberfever.com/coupon-redemption
CRONUS nuotrauka
CRONUS prieš 4628 d. Atsakyti   
#30 Na, matai, aš atlieku savo pareigą, o tu tik žliumbi. Kaip tu galėjai pateikt kažkokį argumentuotą atsakymą, jei nebuvo nei vieno klausimo? Tu kiekvienam komentare tą patį per tą patį sakai, tik kitais žodžiais. Nesuprantu iš viso kodėl tu dar čia atrašinėji, jei tema išsemta? Nesuprantu kodėl aš pats dar čia komentuoju kažką :/
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4628 d. Atsakyti   
#30 tie tavo "argumentai" beviltiški, šneki vien tam kad pašnekėt ir apgint savo dievaitį. kaip sakiau, geriau savo mintis reikšk fanių blog'uose.
Nuotraukos nėra
afafkaa7 prieš 4628 d. Atsakyti   
#28 Viską, ką sakėt nuo pirmo komentaro, į kiekvieną komentarą jūsų argumentuotai atsakiau, todėl jei kas nors nesuprato kažko, tai tik tu.

Tau irgi daug demo čia nepatinka, užknisa, nusibodo ir pnš, tai ko pats neini iš čia? Juokingai atrodo, akd man dar kažką sakai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4628 d. Atsakyti   
Yra daug geriau dainuojančių už tą byberį, tai jūs čia jo neaukštinkit ;)
CRONUS nuotrauka
CRONUS prieš 4628 d. Atsakyti   
#27 O tave verčia lankytis čia kažkas? Verčia žiūrėt tas demo? Laisvai gali apsisukt ir keliaut iš kur atėjusi - niekas nelaiko. Bet jei pati nori žiūrėt kaip ant jo stumia ir verkt kamputyje tai baik zyzt ir malonėk nenusišnekėt. Matosi, kad nieko nesupratai, kas buvo pasakyta nuo pat pirmo komentaro.
Nuotraukos nėra
afafkaa7 prieš 4628 d. Atsakyti   
#23 Čia dėl tos Bjellės tai tik tavo nuomonė. Kitiems labiau bieberis patiks, kitiems dar kažkas, taigi nesivadovaudama vien savo nuomone pagalvok, kaip kitiems jaustis kai vien stumia ir stumia su savo beviltiškom demo, ant jo.
Dėl atlikėjos.. na, nežinau, užknistų. Užknistų lygiai taip kaip dabar užknisa visas šitas reikalas demotyvacijoj, su Bieberiu. Bet esmė tame, kad aš negaliu žiūrėt kaip visur ant jo stumia. Todėl jei ne hater'iai ir jų demo, nekurčiau nei vienos demo su juo. Prisiekiu. Už visas fanes nekalbu, bet manau, kad jos irgi nekurtų, nes pagrinde fanų demo esmė užema, kaip 'nustokit šaipytis', 'išsišaipymai pvz ką daro pavydas'. Ir galit neteigt, kad tarkim jei ne fanai, jūs nekurtumėt demo apie jį. Prisimenu 2010 metus, buvo momentas, kai fanų demotyvacijoj buvo mažiau ir retas apgindavo. Galvojot jo nekišdavo ir nekuradvo demo? KURDAVO, tyčiodavos ir žymiai daugiau net gi nei dabar. Prisirinko vėliau, daug fanų čia nu ir ką žinau.. taspats kas buvo, tik padaugėjo fanų demo. Taip, kad.. viskas būtų ramu, jei ne jie. Ginimas prasideda dėl stumimo.


Aplamai, bieberiui čia ne vieta. Taškas. Tiek haterių demoms, tiek loverių. >pasakė mod Punceka ir gyveno toliau, sekmingai praleisdama demotyvacijas apie Bieberį..
kalabokas nuotrauka
kalabokas prieš 4628 d. Atsakyti   
Spec. sukūriau šiai fanei. Ir šimtams kitoms
img143.imageshack.us/img143/2893/noml.jpg
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4628 d. Atsakyti   
kam teršt tokį puslapį kaip demotyvacija.lt su šitu bieberiūkščiu? eikit į savo fanų puslapius ir myžkit į kelnes, čia tam ne vieta. Demotyvacija.lt skirta žmonės, kurie turi daugiau intelekto, o ne tokioms kvailėms kaip šios "demotyvacijos" autorė.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4628 d. Atsakyti   
UMAD BRO?? Hehehe, užaugsit mergaitės :)
Punceka nuotrauka
Punceka prieš 4628 d. Atsakyti   
Jeigu dabar atsirastų kokia nors atlikėja 19m. ir pradėtų lydytis visi pasaulio bachūrai ir kels kiekvieną dieną vienokias ar kitokias demotyvacijas čia? Ir taip du metus? Patikėk, jis jau įgrįsęs, dar labiau negu pačios fyfiškiausios fyfos kurias matau kasdien mieste. Suprantu, pamėgintų pastumti ant Bjellės (kurią vertinu kaip atlikėją ir bendrauju kaip su drauge), tai irgi pykčiau, bet visgi, kur žmogus vertas vardo ir kur žmogų iškėlė ir pardavė pasauliui kaip lėlę mergaitėms.
Aplamai, bieberiui čia ne vieta. Taškas. Tiek haterių demoms, tiek loverių.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4628 d. Atsakyti   
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4628 d. Atsakyti   
pz tu ziauri :) gaila man taves mergyt, pacios save zeminat
Nuotraukos nėra
afafkaa7 prieš 4628 d. Atsakyti   
#16 Viską aš suprantu, jei man normaliai paaiškina. Ką galiu pasakyt, nėra čia jau taip, kad patikrinamos tiek loverių, tikrai galiu duot pilna senų, normalių demotyacijų nuorodų (nors puse iš jų negaliu duot, nes jūs ištrynėt) fanų, kurių nepatikrinot. Tikrai normalios mintys buvo, bet esmė, kad dažniausiai tikrinat tik tas, kuriuose ant jo stumia, ar užvaryt bando ir tai AKIVAIZDU. Aš nesakau, kad tarkim demo 'aš jį myliu' yra gera, bet kartoju, yra pilna fanų nepatikrintų ar ištrintų su tikrai gerom mintim. Ok buvo ta viena demo prieš daugiau nei metus patikrinta fano, bet tai tik viena turbūt per visą demotyacijos istoriją, kas yra graudu, palyginus su antifanų demotyvacijų skaičium.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4628 d. Atsakyti   
#17 Bet tu stobal glusa, 5 komentaras viska puikiai pasake, ne ble vistiek jai kazkas negerai
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4628 d. Atsakyti   
Gėda parašyt, kiek tau metų? ;)
Nuotraukos nėra
afafkaa7 prieš 4628 d. Atsakyti   
#14 Ou cmon, aš dabar noriu rimtai padiskutuot apie demotyvacijas ir jų nereikalingus trinimus, tikrinimus, o ji čia laidos savo nevykusiais juokais 'rašyk bieberiui į emailą'. Kame čia sąmonė pagal tave, tai turbūt niekada nesuprasiu. Kitas dalykas, heiteriai, rašykit jūs man ką norit, šios demo tikslas nebuvo čia su jumis pasikoliot, šiaip juokinga, kai matot, kad ignoruoju jus, o dar vistiek man atrašinėja.
Punceka nuotrauka
Punceka prieš 4628 d. Atsakyti   
Pardon, nematau jokio tikslo kalbėti apie tai, ko tu vis tiek nesuprasi. O juo labiau, aš branginu savo laiką, tad apie tuščią temą gaila net kalbėti.
Demo trinamos visos, tiek jūsų loverių, tiek haterių. Tik skirtumas tas, kad stumimas yra tiesiog akivaizdus, su tokia antrašte kaip kad „Bieberis d*chas buvo ir bus“ arba loverių demo „Jei jis gėjus, aš jį vis tiek myliu“, tai kame čia da fuck? Negana to, kad tai tuščia demo kažkam išsilieti, tai dar ir terš man čia demotyvacijos portalą. O kuri šnd praleista, buvo mintis ir gerai suformuluota, demotyvacijos tipo ir tokia, kokia turi būti demotyvacija.
Bet kadangi kaip ir sakiau, esi apakinta begalinės meilės - tu nesuprasi. Tiek žinių.
Nuotraukos nėra
Light112 prieš 4628 d. Atsakyti   
Viniok meskerytes i LOL.lt ir gali ten savo xujybery kurti ar isviso sukurk puslapi savo fanu ir laizykit nuotrauka jo pasileide per Google
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4628 d. Atsakyti   
#11 Normaliem ir protingiem zmonem jo komentaras yra samones, nes puikiai pasako tiesa apie jus, o jum visada, tokiom degradem kaip tu tai bus nesamone, nes bijai pripazint tiesa, kad durna esi :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4628 d. Atsakyti   
Ei, demo autore, kiek tau metų? Nevaidink čia protingos.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4628 d. Atsakyti   
Virink tu tik is cia, verksne.
Nuotraukos nėra
afafkaa7 prieš 4628 d. Atsakyti   
#8 sugebėk nenukreipinėt temos į lankas, apseik šį kartą be savo nesąmonių, nejuokingos visiškai :)
Nuotraukos nėra
anglinkas prieš 4628 d. Atsakyti   
eikit n.x su su byberdu.c.h.u
Nuotraukos nėra
afafkaa7 prieš 4628 d. Atsakyti   
#5 ok bvo demo kažkada su jo ft ''Neapykanta tai kartais patiems nesuvokiamas pavydas''. ir ištrynėt kaip visada. Kas čia buvo? Bloga mintis? Neverčia susimąstyt? Niekas nekūrė 'jūs pavydit' konkrečiai, bet tiesiog perteikė tą mintį, o jums visad kažkas neįtinka. nežinau.. ok matau kartais būna ir antifanų demo ištrintos, retai, bet būna.
Punceka nuotrauka
Punceka prieš 4628 d. Atsakyti   
Dieve, kuo tu labiau lieji ašaras dėl jo, tuo jaučiuosi gyvenantis pilnesnį gyvenimą, kad gelbėju vaikams gyvybes. Haha. O jei nepatinka, kreipkis į teismą, arba bieberiui emailą parašyk, kad neleidžiam tau jo apginti..aww..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4628 d. Atsakyti   
#3 go cry emo kid
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4628 d. Atsakyti   
Pala pala, o kas cia tave laiko? Viniokis tik, snargle.
CRONUS nuotrauka
CRONUS prieš 4628 d. Atsakyti   
Trinamos tik tos "demo" (nesvarbu fanų ar antifanų), kurios nėra nei juokelis nei demotyvacija nei dar kažkas kas sukeltų bent kokių minčių (Pvz.: kaip šita, arba "Nekenčiat nes pavydit", arba "Jis gėjus", arba "Jei jis gėjus, aš myliu gėjų"). Ir toliau bus trinamos tokios. Šitą paliksim tik dėl komentarų.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4628 d. Atsakyti   
Išviso jam nevieta demotyvacijose :/
Nuotraukos nėra
afafkaa7 prieš 4628 d. Atsakyti   
MAN NEĮDOMU KĄ JŪS BANDOT ATMERKT. Čia bl koks pamokų portalas, kur moko kaip elgtis, ir jei modam neįtinka demo, nes jiems įtinka tiiiiik heiterių jobaniukų debiliukų demotyvacijytės, kur vien šaiphyts sugeba, ar kas??? Kokią jūs suknistą teisę turit trint ką užsigeidžiat? Suprasčiau, uždraudėt demo su juo tai tada nepatikrinkit nei vienos pusės demo, o db.. modai jūs modai.. apgailėtina.. dar nesistebiu kodėl stumia daugelis ant jūsų. Tai kaip nestums, ką jūs išdarinėjat. p....z...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4628 d. Atsakyti   
NES TAS PYDARIUGA BYBERIUKAS VERCIA BERNIUKUS PYDARIUKAIS O MERGAITES KALEM
Punceka nuotrauka
Punceka prieš 4628 d. Atsakyti   
Diskriminacija, ane?
Mes tiesiog bandom jums atmerkti akis, nes po 5 metų pati nesuprasi kokia kvaiša buvai. Gero vakaro.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų