2025 m.

2014.03.05 patalpino AlausPakelis
  • 19
6
2025 m.
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3714 d. Atsakyti   
#5 Nerd stfu
Emma11956 nuotrauka
Emma11956 prieš 3720 d. Atsakyti   
Tai kad nereikės taip ilgai laukti. Mano bendraamžiai į mane jau kreivai žiūri jei pasakau, kad aš verčiau paskaitysiu knygą ar papiešiu nei valkiosiuos su jais gatvėm vakarais...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3720 d. Atsakyti   
sutinku su vartotojo "vot" pasisakymu. Pats esu is organizacijos, kuri skatina vaiku uzimtuma. Jau desimt metu savanoriauju, ir kas met matau kaip vaikai vis labiau stagareja, vis labiau BIJO pasakyti, padaryti, nuveikti kazka nes KITI o ne jis pats gali prastai ji ivertinti. Garbe, orumas, isorinis grozis ir net technologiskai atsinaujinti jau 14-meciams yra svarbiau nei pavalgyti ar siltai apsirengti. Tragedija.
Vis dar dziaugiuosi, kad 'gimiau nei anksti nei per velai - gimiau paciu laiku'.
p.s. primenu, kad kas penktas vaikas Lietuvoje jau dabar nera sveikas. kuo toliau tuo sirgs daugiau. jei kam nors dabar dar tik 30 metu, sekmes tiketis, kad bus kam uzdirbti pensija Jums.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3720 d. Atsakyti   
gerulis shitas :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3720 d. Atsakyti   
#1 tai kad nera laiko skaityti, kai reikia palost koki lol, gta, cs ar dar ka, nuvaryt i mcdonalda, i sporto sale, ir dar i koki tulika pasifotkint tada dar i instagrama viska sukelt, reik su chebra susitikt, , nusilakuot nagus kaip nors sustrai. jei kokiai tokiai panai atlieka laiko dar tai paskaito "50 pilku atspalviu". :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3720 d. Atsakyti   
Tikiuosi taip nenuzmoges vaikai... Be to mano manymu popierine knyga idomiau skaityti nei per plansete ar ta skaitytuva. O kad apskritai, kodel jaunimas neskaito knygu, tai nezinau. Nors as pats skaitau, mano manymu siais laikais apskritai niekas nebando sudominti vaiku knygomis. Jei patys suprato nauda ir idomuma, tai skaitys. Jei ne - tai ne.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų