- Moksliukas, moksliukas! - - Gerai, susitiksim, kai plausi mano mašiną!

2012.07.01 patalpino Kollin
  • 39
13
moksliukai., mokykla
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4229 d. Atsakyti   
Man patinka , kaip jus snekat apie moksliukus , jum atrodo jog jei megstantis pamokas ruosti o visa kita paliekantis antram planui, as sutikciau su tuo zmogum kuris vapse nesimokines gauna 8-6, negu tas kuris mokinasi kala gauna 10-9 ,nebutinai tas kuris 8-6 gauna jis nusirasineja gal jis pats domejosi ir pats supranta/ zino , o apie moksliukus turtinguolius lietuvoje mazai ka girdeti tai cia nebesvaikit kad jie turtuoliai , paziurekit baigia aukstuosius su diplomais dirba mc donalduose pardavejais , arba sedima darba uz 1000lt. Nekalbu apie darima pinigu per interneta kuris yra labai populiarus uzsienyje ir moksliukai vien taip kalas pinigus o ne tai kad ten labai daug pasieke moksluose.
Vodka_ID nuotrauka
Vodka_ID prieš 4322 d. Atsakyti   
#8 Pusbrolio tevas profesine baiges, jam priklauso firma Edvima, namai is rastu. Zodziu uzdirba daug, taip, kad neaiskink, kad su mokslu kazkas ateina. Ka mokykloi kisa i galva, retas panaudoja gyvenime.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4323 d. Atsakyti   
#10 nejuokink zmoniu, iskaldamas ir neprasisuks, nes gyvenime mazai kas deliosis nustatyta is anksto tvarka.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4323 d. Atsakyti   
#8 nejuokink zmoniu, jei zmogus iskala dalyka jo gerai nesuvokes tai jis nebus protingas, ir ne visi moksliukai uzdirbs daug gyvenime...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4324 d. Atsakyti   
#8 Pritariu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4324 d. Atsakyti   
#7 su mokslu ateina ir protas, budamas durnas neprasisuksi.
Vodka_ID nuotrauka
Vodka_ID prieš 4325 d. Atsakyti   
Nebutina gerai mokintis, jog daug uzdirbtum. Reikia moket suktis. Kitas aukstaji baiges maziau uzdirba nei tas kuris profesine baiges.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4325 d. Atsakyti   
#2 Šitas nusišnekėjimas net nejuokingas. Pas intelektualius žmones kitoks laiko leidimo būdas, kitokia vaikystė, kitokios pramogos, kurios jiems patinka labiau, nei ta tavo "tikra vaikystė". Jei dar gyveni pagal tą vaikišką stereotipą, kad "moksliukai nieko neveikia, tik mokosi", tai patarčiau suaugti.
XciclonX nuotrauka
XciclonX prieš 4325 d. Atsakyti   
#2 "Moksliukai" turi savo prisiminimus, savo nuotykius, tiesiog jie viską interpretuoja kitaip. Tau nuotykis į klubą nueiti, o jam knygą perskaityti ir tai nereiškia, kad moksliukai neturi vaikystės, nemoka linksmintis ir panašiai, tiesiog jie daro viską kitaip. Be to, "moksliuko" draugai bus daug ištikimesni ir pasižymės didesniu intelekto kiekiu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4325 d. Atsakyti   
#2 Is kur istraukei, kad moksliukai neturi draugu, gyvenimo, etc.? Kai tas moksliukas dirbs siltai sau ofise ir dar gales sau leisti puse darbo laiko durniu volioti, gyvens graziam name ir vairuos prabangia masina, per atostogas visad kur nors keliaus, gyvens ir vargo nematys... O ka tu? Turesi gerus prisiminimus? Pades jie tau tualetus Londone 12 valandu per diena valant ir vos gala su galu suduriant?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4325 d. Atsakyti   
#2 moksliukai vaikystes gal ir neturi, bet gyvenima puiku susikuria
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4325 d. Atsakyti   
Nors turėsiu daug nuotykiu, gerus prisiminimus, ištikimus draugus, o ką moksliukai?knygas ir litus. Bet neturės tikros vaikystės...tikro gyvenimo...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4325 d. Atsakyti   
Moksliukai su dviračiais važinėja,nes jie nedurni ir galvoją apie žemės taršą.Fail demo

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų