Jei skiri putką nuo pimpalo - Išmok skirti ir fotografą nuo beždžionės

2012.09.07 patalpino Savaitgalis
  • 32
6
 Jei skiri putką nuo pimpalo
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Spartasaurus nuotrauka
Spartasaurus prieš 4257 d. Atsakyti   
#abu jie bezdziones
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4257 d. Atsakyti   
Taip, bet ta megeja kuria parodei fotkej yra Adriana Lima
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4257 d. Atsakyti   
#2 tai gerai, gal visi darbai sunkus, bet kazkodel nemaciau dar kitu taip isaukstinanciu savo darba kaip fotografai. Pavyzdziui sita demotyvacija, tas paplites internete israsas is fotografu forumo, kur tie narcizai savo darba pasityciodami is megejo prilygino chirurgu darbui. Argi cia svarbiausias darbas pasauly, kad reiketu taip aikciot, koks sudetingas ju datbas?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4257 d. Atsakyti   
Pritariu Marlborui.
Marlboras nuotrauka
Marlboras prieš 4257 d. Atsakyti   
Kiekvienas darbas yra sunkus. Vieni sunkūs fiziškai, kiti sunkūs psichologiškai, dar kiti kaip kad čia - sunkūs įgyvendinimu ir tobulumo pasiekimui. Norint padaryti įstabias nuotraukas, žmogus turi visad galvoti, kaip padaryti nuotrauką ypatinga, o ne eiline. Todėl pažiūrėti pro ieškiklį ir paspausti mygtuką, nereiškia, kad esi fotografas.
Kad ir fotožurnalistai: jie visą dieną turi lakstyti iš taško A į tašką B, C, D, E, būti visad ant kojų ir fiksuoti viską kas vyksta ir kuo greičiau atiduoti foto redakcijai. Taip, kad smarkiai klysti.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4257 d. Atsakyti   
Kaip gali būti fotografo darbas sunkus? Chirurgų, statybininkų, slaugytojų, ūkininkų darbas sunkus, tą suprantu. Yra begalės sunkių darbų, bet tik ne fotografo. Čia labiau pomėgis, o ne darbas sakyčiau. Ir iš fotografavimo valgant duoną, turėtų būti gėda aiškint, kad tai sunkus darbas. Tik kainos nežmoniškos, pastangų minimumas.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų