Tačiau netikėkite žmonėmis - Neverta

2011.09.01 patalpino zvp
  • 119
13
Tačiau netikėkite žmonėmis
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.

© toobbox.com



Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4296 d. Atsakyti   
#3 butent! Pagrindine teorija: niekas is niekur neatsiranda, niekas niekur nedingsta, nebent keicia pavidala.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4450 d. Atsakyti   
1. dievo Nera
2. vadinamieji ateiviai egzistuoja.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4614 d. Atsakyti   
NandP, suprantu, kad čia toks portalas, kur į nieką nereik reaguoti rimtai, bet vakar perskaičiau šią demotyvaciją ir pagalvojau, kad reik savo nuomonę išreikšt, kad bent kas sužinotų, jog nėra viskas taip, kaip jiems pasakojo ar pasakoja mokylose, kaip jiems sako tėvai, kaip jiems sako TV ir t.t. Visų svarbiausių atsakymų ieškokite SAVYJE.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4614 d. Atsakyti   
kad bus planeta su gyvybe yra vienas is milijarda, bet visa planetu skaiciu padalinus is milijardo gautusi milijonai planetu.
NandP nuotrauka
NandP prieš 4614 d. Atsakyti   
#3 Šeip karma įvairiai galima suvokti. Vienas iš karmos apibūdinimu yra:
"Kiekvienas veiksmas turi atoveiksmi" (o tai yra tas pats kas ir sakoma Fizikoje, mechanikos srityje, taigi tai iš dalies teisinga idėja ir nebūtinai reikia tikėti ar netikėti nuodemėmis...)

P.S. Gera demo +, nes prajuokino. Ir nereikia čia kabinėtis prie fantastinės dalies, nes į sarkastišką jumora nereikia žvelgti per daug rimtai...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4615 d. Atsakyti   
ateiviu fanai :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4615 d. Atsakyti   
Naivu tiketi kad visoje galaktikoje esame vienintelei ir nepakartojami:) NSO yra !!!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4615 d. Atsakyti   
#3 Del atgimimo kita forma tai nesutinku, ir jei ir butu toks atgimimas kam jis reikalingas jei neislieka niekas, nes musu visa patirtis, visi prisiminimai yra inpulsai smaganyse kurie sustoja mirus viskas prarandama 100%, o del givybes paimkim marsa, yra upiu vagos vadinas kazkada buvo vandens, vanduo = givybe, visadai apytiksliai 13mljd metu, zemeje protinga givybes forma gyvena 10 tukstanciu metu, ikitol pusbezdziones, gyvens gal dar koki 300 metu jei taip ir toliau reikalai prastes, na o jei pasitaisys tai gal dar kelis tukstancius metu, tai pagalvokit jei civilizacija save sunaikina per 20tukstanciu zemes metu tai kiekvienoje planetoje jau galejo but 65000 civilizaciju,o dar yra mananciu jog ateiviu nera
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4615 d. Atsakyti   
labai teisingai pasake #3, matosi kad viska yvertini ir domies
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4615 d. Atsakyti   
Pauksciu tako(zeme yra sioje galaktikoje) galaktikoje yra virs 200.000.000.000 zvaigzdiu, taip pat joje sklando apie 500.000.000.000 planetu is kuriu 500.000.000 gali buti palaikancios gyvybe . . . Ir sakote NSO neraaaaaa?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4615 d. Atsakyti   
Nors nusišaut koks užglušintas tas mūsų pasaulėlis ir kai kurių smegenėlės. Kaip galima tikėti, kad esi vienas bent jau šioje Visatoje. Bent jau vienas NSO video, foto tai tikrai turi būti tikras.
Karmos, kaip ir nėra, nes nėra tokio dalyko, kaip nuodėmė, o Reinkarnacija tai tikiu, nes daug įrodymų žinau.
EGZISTENCIJA GAI TIK KEISTI FORMĄ. JI EGZISTUOJA AMŽINAI. NEEGZISTAVIMUI VIETOS NĖRA.
Pasidomėkite DMT, Astralinėmis Projekcijomis, o ne briedą pjaukit šaipydamiesi iš tokių dalykų, kurių patys nesuprantate, bijote, nebandote........
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4615 d. Atsakyti   
NSO - neatpazintas skraidantis objektas, ir kodel tureciau netiketi rusijos zvalgybinais lektuvais ? :D, o del givybes kitose planetose tai cia faktas jog yra arba buvo, o jei nera ir nebuvo tai tikrai kazkada bus...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4615 d. Atsakyti   
nu kai nrml pawarej

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų