Rado vaikiną, kuris negeria, nerūko, - neišduoda...

2014.12.15 patalpino geraz
  • 19
8
vaikinas
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.

Žymės: vaikinas


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

ZiuZiu nuotrauka
ZiuZiu prieš 3368 d. Atsakyti   
Kokie graudūs vyrų paverkšlenimai apie tai, kad moterims reikia tik pinigų :) Elementaru, kad geriau gyventi su žmogumi, kuris gali užtikrinti finansinį saugumą, o ne su kažkokiu bomžiuku, kuris nors ir labai romantiškas, bet vaikšto tuščia galva. Visų pirma, tai moteris žavi ne pats faktas, kad vyras turi pinigų, o kad sugeba juos uždirbti. Tai parodo jo išmonę ir sugebėjimą gyventi. Čia panašiai kaip pirmykščiai žmonės. Jei vyras sugebėdavo sumedžioti kažką ir parnešti į namus - moteris su juo jausdavosi saugiau, nei su tuo, kuris tik gėlytes skindavo. O ir pačios vyrų savybės kartu su pinigais tik paaštrėja, tokios kaip: pasitikėjimas savimi, savigarba, orumas ir t..t Taip, kad nustokit verkt :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3368 d. Atsakyti   
taip kolegos valkatos :D dar pridurciau kad jas ir suzavi tie pinigai stilius masina bla bla bla .. na uz pinigus nupirkta. ir tospacios 10014 roziu juk nepriskyne..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3391 d. Atsakyti   
#5 jei vienas siulio prota kitas pinigus tai rinkis pinigus moteris... tai prie ko cia koke pasiula toke paklausa.... cia greiciau ema geriause be pinigu ,o suinigais geriau uz visus likusius.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3391 d. Atsakyti   
Kokia pasiūla, tokia ir paklausa. Jei tik pinigus vyras gali pasiūlyti, tai ir sudomins merginas, kurios svarbu pinigai. Dažniausiai susitinka žmonės, kurie yra vienas kito verti.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3391 d. Atsakyti   
Bet pripazinkit, jeigu vyras turi pinigu, daug pinigu, tai moteriai pasidaro px ar jis geria, ruko, dar kazka vartoja, svarbiausiai yra pinigai, jeigu ju uztenka, moteris laiminga ;D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3391 d. Atsakyti   
#2 apie pinigus niekas ir nesneka. Bet jei vyrai tik tiek tegali pasiulyt, tai yra graudu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3391 d. Atsakyti   
#1 tai zinoma, juk jom labiausiai reikia pinigu, kitos savybes nesvarbios
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3392 d. Atsakyti   
manai tik tiek moterims tereikia?

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų